Klub se oglasio po ovom pitanju :
https://fkzeljeznicar.ba/suspendovan-pr ... -ks/80177/
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dobar potez kluba da se zna sta se desilo.Levin je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:15Klub se oglasio po ovom pitanju :
I mene bas me zanima zasto su mu odvalili ovoliku kaznu suspenzijeArgentina je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:18Dobar potez kluba da se zna sta se desilo.Levin je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:15Klub se oglasio po ovom pitanju :
Da li neko zna uopste sta je razlog suspenzije naseg predstavnika ?
Pisao sam i na temi premier lige slicno, nas klub nije u stanju izaci sa saopstenjem za idiote koji su utrcali protiv Sloge, da se ogradi od njih, tako da nisam ocekivao ni da se danas nista bolje oglase.Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2024, 22:42Evo zašto je suspendovan.
https://www.fsks.ba/index.php/sport/k2- ... f/download
Ako sam dobro shvatio, moze se poslati zamjenski predstavnik, a klub to nije uradio mjesec i pol dana. Mislim da mi uvijek u nasem lokalnom Savezu moramo imati predstavnika sa pravom glasa.
Argentina je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:19Ako sam dobro shvatio, moze se poslati zamjenski predstavnik, a klub to nije uradio mjesec i pol dana. Mislim da mi uvijek u nasem lokalnom Savezu moramo imati predstavnika sa pravom glasa.
Trebali su se po meni oglasiti u vezi svega toga, poslati drugog predstavnika i aktivno djelovati, a ne da nemamo glas uopste.
Opet pitarsko-mitomanski udari na naš klub širenjem laži i dezinformacija, pa se ovako naši navijači upecaju.Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:24Argentina je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:19Ako sam dobro shvatio, moze se poslati zamjenski predstavnik, a klub to nije uradio mjesec i pol dana. Mislim da mi uvijek u nasem lokalnom Savezu moramo imati predstavnika sa pravom glasa.
Trebali su se po meni oglasiti u vezi svega toga, poslati drugog predstavnika i aktivno djelovati, a ne da nemamo glas uopste.
Pa žalili smo se i usvojena je žalba, zašto bi onda slali drugog predstavnika čak i ako je moguće po Statutu? Moraš stati iza svojih ljudi, ne puštati ih niz vodu i boriti se zajedno sa njima.
Danas smo ponovo dobili Odluku o suspenziji.
Po ovim informacijama kojima raspolažemo - klub radi odličan posao. Trbonja je još u četvrtom mjesecu slao dopise Ministarstvu zbog čega je i suspendovan, mnogo prije nego su ovi kvazi-borci za spas fudbala krenuli u "akciju".
mamonelafo je napisao/la: ↑13 nov 2024, 07:00Opet pitarsko-mitomanski udari na naš klub širenjem laži i dezinformacija, pa se ovako naši navijači upecaju.Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:24Argentina je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:19Ako sam dobro shvatio, moze se poslati zamjenski predstavnik, a klub to nije uradio mjesec i pol dana. Mislim da mi uvijek u nasem lokalnom Savezu moramo imati predstavnika sa pravom glasa.
Pa žalili smo se i usvojena je žalba, zašto bi onda slali drugog predstavnika čak i ako je moguće po Statutu? Moraš stati iza svojih ljudi, ne puštati ih niz vodu i boriti se zajedno sa njima.
Po ovim informacijama kojima raspolažemo - klub radi odličan posao. Trbonja je još u četvrtom mjesecu slao dopise Ministarstvu zbog čega je i suspendovan, mnogo prije nego su ovi kvazi-borci za spas fudbala krenuli u "akciju".
Oni ti gaTrbonja!
Čovjek je prijavio, zapravo, nije sr*ao po netu.
Svi znamo otpočetka da hoće pozicije kako bi pribavili sebi korist, odvratno. Sa tim uhljupima, nikad ništa, a naročito ne za spas fks i pozicija, pardon, fudbala.... Fuj. Jadno. Ne moze biti jadnije.
Ja nisam upucen, zato i pitam.Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:24Argentina je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:19Ako sam dobro shvatio, moze se poslati zamjenski predstavnik, a klub to nije uradio mjesec i pol dana. Mislim da mi uvijek u nasem lokalnom Savezu moramo imati predstavnika sa pravom glasa.
Svakako.Argentina je napisao/la: ↑13 nov 2024, 09:03mamonelafo je napisao/la: ↑13 nov 2024, 07:00Opet pitarsko-mitomanski udari na naš klub širenjem laži i dezinformacija, pa se ovako naši navijači upecaju.Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:24
Oni ti gaTrbonja!
Svi znamo otpočetka da hoće pozicije kako bi pribavili sebi korist, odvratno. Sa tim uhljupima, nikad ništa, a naročito ne za spas fks i pozicija, pardon, fudbala.... Fuj. Jadno. Ne moze biti jadnije.Ja nisam upucen, zato i pitam.Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:24Argentina je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:19Ako sam dobro shvatio, moze se poslati zamjenski predstavnik, a klub to nije uradio mjesec i pol dana. Mislim da mi uvijek u nasem lokalnom Savezu moramo imati predstavnika sa pravom glasa.
Ako je ovako, onda smo mi najispravniji i bas ovo sto ste obojica napisali mislim da treba fino upakovati i saopstenje i da klub to objavi.
Zato što je navodno prijavio ove nepravilnosti ili slično.let3 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 22:23I mene bas me zanima zasto su mu odvalili ovoliku kaznu suspenzijeArgentina je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:18Dobar potez kluba da se zna sta se desilo.Levin je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:15
Da li neko zna uopste sta je razlog suspenzije naseg predstavnika ?valjda ce se i to razjasniti.
Zato je bitno naglasiti, dok jedni spinuju, pljuju i trolaju, smaraju i kukaju, jedan lik je, zapravo o nečemu pisao nadležnim.
mamonelafo je napisao/la: ↑13 nov 2024, 11:55Svakako.Argentina je napisao/la: ↑13 nov 2024, 09:03mamonelafo je napisao/la: ↑13 nov 2024, 07:00
Opet pitarsko-mitomanski udari na naš klub širenjem laži i dezinformacija, pa se ovako naši navijači upecaju.
Oni ti gaTrbonja!
Svi znamo otpočetka da hoće pozicije kako bi pribavili sebi korist, odvratno. Sa tim uhljupima, nikad ništa, a naročito ne za spas fks i pozicija, pardon, fudbala.... Fuj. Jadno. Ne moze biti jadnije.Ja nisam upucen, zato i pitam.Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2024, 23:24
Ako je ovako, onda smo mi najispravniji i bas ovo sto ste obojica napisali mislim da treba fino upakovati i saopstenje i da klub to objavi.
Ovdje je vrlo bitna stvar što je naš čovjek, bez najava, fejsbuk objava i tih sr*nja, bez pompeznih naslova u medijima - krenuo sa djelima.
Prijavio. Žalio se. Pokušao. Zaradio suspenziju zbog toga što je bio na pravoj strani. Tako se jedino i može nešto, a ne ko većina nas, ovih ili onih, preko fejsbuka, foruma i slično.
Još jednom, Mirza, znam da ovo čitaš, uz tebe smo i svaka ti čast na mu*ima da kreneš u ovo (naravno, ne isključujem naš klub iz ove borbe, zajedno s njim).
Bravo Željovci! Molim vas, ne dozvolite da vas spin majstori, gledači vlastite koristi i nadasve zlonamjerni ljudi odvrate i obmane, kontra nas i našeg kluba. Uvijek smo bili i uvijek ćemo biti na pravoj i jedinoj ispravnoj strani historije. VOLIM TE ŽELJO!
Bas zvog ovoga svega klub treba da se obrati sa ozbiljnim saopstenjem.
To ko ne vidi,treba doktora posjetiti al odmah.bhsport je napisao/la: ↑13 nov 2024, 17:43Dobra stvar je sto je sinoc predsjednik ili sta vec dodje naseg rivalskog kluba skinuo masku i u javnost plasirao lažne informacije o situaciji na skupštini.
Taj njegov post je uzrokovao veliko huškanje na naš klub i navijače i potencijalne nove sukobe.
Da je pravde i drzave dotični bi bio suspendovan iz sporta zbog svega. Uz Ibrakovica i Trbica tesko da smo imali vece mrzitelje naseg kluba i nas kolektivno u upravi FKS.
Dino Selimović je bio mali pačić.
Trbic je bošnjački Vico a mozda i gori. Vico je čekao da zasjedne pa počeo teror a ovaj ni blizu fotelje a vec zulum pravi,
Haram mu bilo na onom sinoc.