Nema prenosa nigdje, barem ja nisam našao. Ovo uopšteno komentarišemo kriterij i činjenicu da nikada ne igra 11 najkvalitetnijih igrača pa je samim time svejedno jel igrač dolazi iz naše lige ili je neki dijasporac
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Stoperi nekakvih wolfsburga te povaljuju a krivicu svaljuju na nase igrace.
Trpiti samo mega talente poput Alajbegovica, ostalo nek prze kebabe ili rade frizeraj u Svabiji.
Trpiti samo mega talente poput Alajbegovica, ostalo nek prze kebabe ili rade frizeraj u Svabiji.
Je li se neko javlja s utakmice?
Otkud napadi na Ibrišimovića, ako niko ne gleda tekmu?
A da, trolanje...
Otkud napadi na Ibrišimovića, ako niko ne gleda tekmu?
A da, trolanje...
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Niko ne gleda utakmicu, ali znate da je krivac standardni igrač jedne od najboljih njemačkih U19 ekipa
Koji ste vi klovnovi, al oni pokvareni
Koji ste vi klovnovi, al oni pokvareni
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Nisam rekao nigdje da je krivac jer ne gledam utakmicu ali stajem u odbranu domaćih igrača koji su kvalitetni a sjede na klupi radi nečijih interesa i talova i kojima se pripisuje ovaj debakl a brane se dijasporaši. Inače, nemam uopšte stvoreno mišljenje o momku kojeg sam samo jednom gledao dosad protiv u21 Austrije i nije me dojmio na toj utakmici, ali daleko od toga da mogu reći kako je loš igrač jer je to premal uzorak.
1:4 izgleda da je super ekipa, ipak igra se u grckoj i Olympiakos osvojijo Youth Ligu Sampiona
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Opet se Horoz bruka i pokušava napisati po nekoliko postova na istu temu ne bil' mu neko odgovorio, šta drugo očekivati od forumske dvorske lude 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kadeti Borca 13/13 u prvenstvu, dvojica pozvana i klupirani protiv Finske dok selektor koji je ujedno trener u17 Sarajeva kojem su bas ta djeca Borca trn u oku gura svoje pulene a ove namjerno šikanira, mrtve li mu yebem
U17 reprezentacija protiv Finske za one kojima se gleda
Finska - BiH 0:1 prvo poluvrijeme
Kakva golcina malog Spahica 
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- RollingPaper
- Kontakt:
Bravo momčići, ekstra igra
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Igra za u19. Danas imali utakmicu sa Grckom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Klasika da u17 primi gol u nadoknadi...
Na rezultatima samo cekao kad ce se promijeniti rezultat.
Na rezultatima samo cekao kad ce se promijeniti rezultat.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobro pa zadnju igraju protiv Portugala. Mozda bude i laksa utakmica u smislu da Portugalci mozda ne budu navaljivali na gol.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Utakmica koja se morala pobijediti obzirom kako se odvijala. Nmg vjerovat da je sasvim slučajno igrač najbolje akademije u državi kojeg isto tako sasvim slučajno u njoj trenira ovaj selektor onako glupo napravio penal pri rezultatu 0 2, a kod drugog gola Finaca nije ispratio čovjeka i ostavio ga da opali k'o da je trening ili je umislio da igra protiv Goškovih kadeta i da je rezultat 9 0 u tom trenutku za njega.
Generalno, nekoliko baš zanimljivih igrača ima u ovoj ekipi, pogotovo kada je u pitanju ofanzivni dio terena. Mislim da prolaz dalje ne bi trebao doći u pitanje.
Generalno, nekoliko baš zanimljivih igrača ima u ovoj ekipi, pogotovo kada je u pitanju ofanzivni dio terena. Mislim da prolaz dalje ne bi trebao doći u pitanje.
Nasi klubovi vape za tvojim znanjem kraljubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 14:17Momak apsolutno, ali apsolutno nije nikakav kvalitet prikazivao ni u omladinskim selekcijama Tuzla Cityja, osim građe.
U omladinskoj ligi naše države je bilo i ima 20 igrača koji su za njega izmislili fudbal.
Pitanje je momenta kada će se vratiti i igrati federalnu ovdje.
Ta ce Wolfsburgovi treneri i skauti
menstrual
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.