Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svrakino1921 » 13 nov 2024, 19:15

Virtu4l je napisao/la:
13 nov 2024, 19:13
Pazi pitanje, hoće li Željezničar dići ruku, a suspendovani. :bow:

Ovo je skrivena kamera, nemam drugo objašnjenje. :bow:

Kako su baš ovoliko zastranili. Tuga i žalost.

😭😭😭😭😂😂🤣😭😭😭

Koji klocevi

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 13 nov 2024, 19:15

jurisicduska je napisao/la:
Ovo liči kao da im je Virtual sastavljao strategiju
Samo u njegovoj glavi je izgledalo pametno
Na kraju upucase sebe u obje noge. Haj sto ne mogu glasati, ali nisu ni juce mogli, pa su opet dosli da “izraze podrsku”. Ispade onaj trbonja zrtveni jarac, gurnuse lika pod bus. Jbt kakva mafija

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 13 nov 2024, 19:16

imekorisnicko je napisao/la:
13 nov 2024, 14:30
onako je napisao/la:
13 nov 2024, 14:24
13 nov 2024, 13:33

Nema,zato što se nije na vrijeme razmišljalo. Željo je morao igrati puno ozbiljniju ulogu u ovom procesu,a ovako je igrate samo vi. U principu mi smo za skidanje trenutne garniture ali nismo specijalno uvjereni da će iduća biti bolja i u tome je čitava priča. Zato od Želje i nema neke specijalno podrške za čitavu priču ali nam se spočitavala sabotaža što nije istina.
Pa vidi, samim tim sto stojite sa strane, ljudi u tome vide sabotazu. Ako se svi slazemo da postojeca garnitura treba da se mjenja, onda nema tu nismo na vrijeme razmisljali, nego jasno i glasno kazes, mi smo za tu i tu opciju. Vasa se svakako pita, sta boli k.... raju ( uz sav respekt prema tim klubovima ), na cijoj strani je Hrid, Baton, Saobracajac itd, svi gledaju sta kazu Sarajevo i Zeljeznicar. A ti, kakvi ce doci umjesto ovih, vidjet cemo, mada i tu je Zeljeznicar mogao odigrati svoju igru, javno cemo izaci sa svojim stavom, ali ako ce kandidat biti taj i taj. Ali ni toga nema sa vase strane, jednostavno, stojite sa strane i cekate razvoj situacije, a to u ovoj situaciji nikako nije nacin borbe i rjesenje situacije. Tako da to ljudi vide kao sabotazu, odnosno, kao mi smo suzdrzani trenutno, a za dalje cemo vidjet sta i kako. Vi kao Zeljeznicar morate imati jasniji stav i direktniji uticaj u ovoj situaciji, barem ja tako mislim. Jednostavno, morate, ako zelite promjene, naravno.
Istina da Željo i Sarajevo nose simboličku vrijednost. Kad kažem da se nije razmišljalo na vrijeme upravo i govorim da je propušteno da Željo gura nekog svog. Suspenzija delegata je bila samo još jedna od niza koraka koji su se poduzeli da jučer ne bi bilo kvoruma. Željo je za mijenjanje garniture i ona će se aBd promjeniti. Ne znam šta znači "stajanje sa strane".
Drug, je li tad jasno ovo stajanje sa strane? Kantic iz Unisa se pojavi veceras, a nikoga iz Zeljeznicara nema. Ako nemate pravo glasa, bar ste se trebali pojavit da se vidi na kojoj ste strani.
since 1973

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 13 nov 2024, 19:16

Ovo liči kao da im je Virtual sastavljao strategiju
Samo u njegovoj glavi je izgledalo pametno
:rol: :rol:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 13 nov 2024, 19:17

Imali su mogućnost poslati drugog predstavnika. Nek piše historija.
🇵🇸

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 13 nov 2024, 19:17

20 postova dnevno to je forumski rekord naj naj na na naj 🎶🎶🎶

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 nov 2024, 19:18

Lakoste je napisao/la:
13 nov 2024, 19:14
Cetnici sa Grbavice
:rol: :rol: pocinje

Nije im dugo trebalo :lol:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 nov 2024, 19:18

Virtu4l je napisao/la:
Pazi pitanje, hoće li Željezničar dići ruku, a suspendovani. :bow:

Ovo je skrivena kamera, nemam drugo objašnjenje. :bow:

Kako su baš ovoliko zastranili. Tuga i žalost.
Evo citirat ću te, da se ne dopisuješ sam sa sobom. (Doke ti ne dođe brigada).

Kao što sam i napisao - što će dolaziti kad nemaju pravo glasa.

Ovako sačekaj, vidi "ko će pobjediti" i onda se prisloni na tu stranu kao "jedini borci za spas BH fudbala". :kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 nov 2024, 19:20

Jel to nisu došli :D ?
Pišite im neopravdan :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Kenozoik87
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik87 » 13 nov 2024, 19:23

Ako nekom nešto nije jasno, evo ukratko.

Suspendovan je Trbonja, a ne klub

Klub može i ima pravo da imenuje zamjenskog delegata

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 13 nov 2024, 19:25

TeaM87 je napisao/la:
13 nov 2024, 18:59
13 nov 2024, 14:37
TeaM87 je napisao/la:
13 nov 2024, 14:33

Vidim da poznajes materiju.

Sa dosta stvari koje si napisao se mogu sloziti, npr. termin poturice je mozda previse uvredljiv, ali je cinjenica da su Bosnjani/Bosnjaci izgubili svoj identitet tokom turske vladavine, ali je isto tako laz da je ta nacija nastala tek 1992.

Kad vec diskutujemo, da te pitam, evo i tebe a i sve ostale srbe na ovom forumu. Na osnovu cega je jedan covjek iz republike srpske srbin? Evo ja imam prijatelja i on je rodjen u Banja Luci, svi njegovi su stotinama godina unazad iz Banja Luke, dakle nema nikakve krvne veze sa Srbijom, pravoslavac je, citav zivot zivi u BiH i izjasnava se ko srbin. Ja kad ga pitam, pa kako si ti srbin, on mi ne zna objasnit. I evo i ja sad tebe pitam, na osnovu cega je neko ko je rodjen u BiH, svi njegovi predci su iz BiH, na osnovu cega je on srbin?

Da se razumijemo, meni su popisi i izjasnjavanje toliko nebitni (izjasnio sam se kao Sarajlija na zadnjem popisu - cisto da me nigdje ne smjestaju) i nikog ne gledam kroz tu prizmu, ali evo ovo mi je stvarno nejasno, ljubitelj sam historije i ovo mi je vjecno neodgovoreno (razuman odgovor) pitanje.
Na osnovu toga što sa ostalim Srbima dijeli kulturu,jezik i percepciju. Razvoj nacija na mnogim mjestima u svijetu pa tako i na balkanu nije vezan striktno za granice država,a i genetika je tu manje važna.
Ne bih se s tim slozio, jezik i kulturu dijeli sa Bosancima (ljudima iz Bosne), a ne sa ljudima iz Srbije. Pismo takodjer.

Slazem se da razvoj nacija nije vezan za granice država, ali moje pitanje je na osnovu čega se on izjašnjava kao srbin, a ne recimo kao makedonac ili hrvat ili bosanac? Sta je tacno to sto ga diferencira da ne bude nesto drugo.
Pravoslavlje prije svega,a zatim jezik,kosovski mit,tumacenje historije i sve sto se vec ubraja u taj nacionalni identitet. On to osjeca kao svoje i ostatak grupe ga percipira kao svog. Iskreno ne znam koji dio kulture Srbi iz Bosne dijele sa mnom kao Bošnjakom,a da ne dijele više sa Srbima iz Srbije. Nametati bosanstvo je prije svega bezobrazno kao što je bilo bezobrazno kad su nama pokušavali nametati srpstvo,a osim toga i besmisleno jer se jednostavno nikad neće desiti. Mi smo pod različitim imenima već stotinama godina različite grupe i identitet treba razdvojiti od pitanja države. Neka bude ko šta hoće

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 13 nov 2024, 19:28

Sad se sprema jedan roman hahahahah

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 nov 2024, 19:31

Sad pišu na telegramu kako su ovaj put preletjeli ali smišljaju strategiju kako da naprave spin.

Neka vam kontrasvih smisli, Virtual je danas indisponiran. Više se očekivalo od njeg.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 13 nov 2024, 19:33

Abdićevi autonomaši, a ne Nanićeve Hamze
🇵🇸

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 nov 2024, 19:44

Imam kontakt sa nekoliko momaka iz njihove skupštine npr. Da ne govorim ovako privatno koliko prijatelja imam. To su potpuno različiti ljudi od ovih ovdje. Kao da se ovdje okupilo sve ono najgore što se može okupiti oko jedne ideje. Formirati sad stav o svima njima na osnovu ovih ovdje što aplaudiraju TV-u, što žive na forumu, što pišu po direktivi za besplatnu ulaznicu nije uredu. Ima tamo dosta normalnih ljudi. Ima i ovdje par. Slijepo branjenje ideja i vizija jednog čovjeka vas je dovelo na ivicu gašenja i opet su pobijedili zdravi ljudi i pametni bez interesa. Kontam ja da je vama obećano, dato , da vas drže u šaci ali posljedice ovog što sad radite ili ne radite bi mogle bit nikakve po vas, opet je jako licemjerno ništa ne uraditi.

Magoda nije igrač fk Sarajeva, on zbog svoje funkcije mora braniti interese oba kluba kako god. Tako da trebali ste to podržati. Svejedno on će opet morati braniti i vaše interese jer mu to njegova pozicija zahtjeva da tako bude. Ali bar negdje nek ostane da su oni koji upravljaju vašim klubom (dakle ne zeljovci, nego ovi sto su spletom okolnosti tu) odlučili da idu niz dlaku Vici i Vicinoj ideologiji, zbog kratkoročnih ciljeva. Kad bude došlo vrijeme da se pusti neko niz vodu to bi lako mogli biti vi, računi će se jedan dan svesti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 13 nov 2024, 19:52

🇵🇸

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 13 nov 2024, 19:56

13 nov 2024, 19:44
Imam kontakt sa nekoliko momaka iz njihove skupštine npr. Da ne govorim ovako privatno koliko prijatelja imam. To su potpuno različiti ljudi od ovih ovdje. Kao da se ovdje okupilo sve ono najgore što se može okupiti oko jedne ideje. Formirati sad stav o svima njima na osnovu ovih ovdje što aplaudiraju TV-u, što žive na forumu, što pišu po direktivi za besplatnu ulaznicu nije uredu. Ima tamo dosta normalnih ljudi. Ima i ovdje par. Slijepo branjenje ideja i vizija jednog čovjeka vas je dovelo na ivicu gašenja i opet su pobijedili zdravi ljudi i pametni bez interesa. Kontam ja da je vama obećano, dato , da vas drže u šaci ali posljedice ovog što sad radite ili ne radite bi mogle bit nikakve po vas, opet je jako licemjerno ništa ne uraditi.

Magoda nije igrač fk Sarajeva, on zbog svoje funkcije mora braniti interese oba kluba kako god. Tako da trebali ste to podržati. Svejedno on će opet morati braniti i vaše interese jer mu to njegova pozicija zahtjeva da tako bude. Ali bar negdje nek ostane da su oni koji upravljaju vašim klubom (dakle ne zeljovci, nego ovi sto su spletom okolnosti tu) odlučili da idu niz dlaku Vici i Vicinoj ideologiji, zbog kratkoročnih ciljeva. Kad bude došlo vrijeme da se pusti neko niz vodu to bi lako mogli biti vi, računi će se jedan dan svesti.
Ako imaš kontakte kao što kažeš onda isto tako znaš i da ovaj narativ koji stvaraš nije ništa manje botovanje od ovog što pišu ovi naši. Na moju žalost Željo je skoro pa nebitan u čitavoj priči oko ove sjednice, a trud se ulaže da se priča samo o Želji.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 13 nov 2024, 19:57

Eno ceribaša im se ibreti kako ih mrzimo, kao nije to doživio, a iz skupštine javno govore da smo cigani...
🇵🇸

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 nov 2024, 19:57

13 nov 2024, 19:44

Ako misliš na događaje iz zima/ proljeće 2023. nije to baš kratkoročno, sad ne bi imali sarajevski derbi vrlo vjerovatno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 13 nov 2024, 19:58

Nedo Turkovic je jedina opcija na koju pristajemo da preuzme fsks
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 28 gostiju.