FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
72
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
16
11%

Ukupno glasova: 149

begaaHZ
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la begaaHZ » 13 nov 2024, 19:32

Suspendovan je Trbonja, a ne klub

Klub može i ima pravo da imenuje zamjenskog delegata.

Na današnjoj sjednici su prisutna 22 delegata, bez predstavnika želje?!?

Komentar komšije?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 nov 2024, 19:35

bhsport je napisao/la:
13 nov 2024, 17:43
Dobra stvar je sto je sinoc predsjednik ili sta vec dodje naseg rivalskog kluba skinuo masku i u javnost plasirao lažne informacije o situaciji na skupštini.
Taj njegov post je uzrokovao veliko huškanje na naš klub i navijače i potencijalne nove sukobe.
:thumbup:

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 13 nov 2024, 19:35

Evo, u svom apsurdnom demantiju, iz fsks su nam rekli sa nisu kaznili Zeljeznicar vec Trbonju. Kakvi ublehaši.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2024, 19:37

Sve ovo je pokazatelj da bi bili gori od Vice i Dodika samo kad bi se nešto pitali.

Ovaj nivo mržnje ja ne pamtim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 13 nov 2024, 19:37

begaaHZ je napisao/la:
13 nov 2024, 19:32

Komentar komšije?
Nakon vaše imbecilne hajke, vašeg kluba, vašeg člana itd. nemam komentara. Niti želim da iko od nas ulazi u raspravu sa uzpom sa kromolja. Prošetaj sa teme.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 13 nov 2024, 19:41

Virtu4l je napisao/la:
13 nov 2024, 19:37
Sve ovo je pokazatelj da bi bili gori od Vice i Dodika samo kad bi se nešto pitali.

Ovaj nivo mržnje ja ne pamtim.
Ovo je nešto najgore što sam vidio i doživio. Dno dna. Gori od svih pomenutih.

Jasno je, da ovim pritiskom žele da preuzmu i sami vode fsks poluge preko punca, ovih manjih satelita itd. i sve zbog sopstvenih interesa.

I još niko nije napisao, a kamoli pomislio da pohvali ove prijave našeg člana, jedinog iz ovog grada koji se službeno žalio, jadao, prijavio, kako god.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 13 nov 2024, 20:07

begaaHZ je napisao/la:

Komentar komšije?
Pa da malo bolje citas clanke… Obzirom da vidim da citiras stanje i sve, pretpostavljam da si procitao i ranije vijesti - eh da si citao, procitao bi da smo mi imenivali zamjenskog delegata ali, ALI, to mora da odobri FSKS… a to je zakazano za njihovo iduce zasjedanje, kad god to bilo… Imas clanak od danas gdje FSKS replicira na sva desavanja nakon komentara Magode…

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2024, 20:13

mamonelafo je napisao/la:
13 nov 2024, 19:41

Jasno je, da ovim pritiskom žele da preuzmu i sami vode fsks poluge preko punca, ovih manjih satelita itd. i sve zbog sopstvenih interesa.
Pazi, ja sam na ovom forumu od početka i odgovorno ti tvrdim da ovaj nivo seljakluka, primitivizma i malograđanstva nikad nije postojao.

Uvijek je bilo prepucavanja, rasprava, nekad malo i žustrijih ali ovako nikad nije bilo. Sve je to počelo otkako su neki novi ljudi došli da vode njihov klub. Ti ljudi su počeli sijati mržnju, ciljano i planski, preko poltrona baš onako kako je Ziljkić rekao u onom intervjuu, za 50 maraka.

Svaki mjesec se pojavi desetak novih nickova koji odmah krenu na opšte teme, nema onih početnih komentara, prvo ideš na temu kluba pa se onda uključuješ u ostale diskusije, ovi odmah idu ciljano na vrijeđanje i omalovažavanje. To ste uostalom svi mogli i sami primijetiti.

Ono što je sinoć napisao Tarik Trbić je esencija svega što sam naveo iznad. Momenat kad su konačno pale sve maske. Ipak, njegovu hrabrost je najbolje pokazalo brisanje tog posta. Kakav klub - takav mu i direktor. Jadan.
Voli te tvoje Sarajevo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 nov 2024, 20:27

Red je bio nakon dugo vremena da napravim nove highlightse, vakat je nekog novog za pare utopit. :mrgreen:

Ovaj put je izbor pao na Karamarka protiv Veleža. Koliko obožavam ove njegove visoke agresivne izlaske na protivničkog igrača i protivničke duge lopte. :ljepota:

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 13 nov 2024, 20:29

Zna li neko sta se desava na Skupstini, posebno me zanima da li mi imamo predstavnika koji moze glasati?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 13 nov 2024, 20:39

Je li ovo Šabić upisao asistenciju danas u ovom neslavnom izletu U19 reprezentacije u Grčkoj?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 13 nov 2024, 21:29

Virtu4l je napisao/la:
13 nov 2024, 20:13

Pazi, ja sam na ovom forumu od početka i odgovorno ti tvrdim da ovaj nivo seljakluka, primitivizma i malograđanstva nikad nije postojao.

Uvijek je bilo prepucavanja, rasprava, nekad malo i žustrijih ali ovako nikad nije bilo. Sve je to počelo otkako su neki novi ljudi došli da vode njihov klub. Ti ljudi su počeli sijati mržnju, ciljano i planski, preko poltrona baš onako kako je Ziljkić rekao u onom intervjuu, za 50 maraka.

Svaki mjesec se pojavi desetak novih nickova koji odmah krenu na opšte teme, nema onih početnih komentara, prvo ideš na temu kluba pa se onda uključuješ u ostale diskusije, ovi odmah idu ciljano na vrijeđanje i omalovažavanje. To ste uostalom svi mogli i sami primijetiti.

Ono što je sinoć napisao Tarik Trbić je esencija svega što sam naveo iznad. Momenat kad su konačno pale sve maske. Ipak, njegovu hrabrost je najbolje pokazalo brisanje tog posta. Kakav klub - takav mu i direktor. Jadan.
Opisao si sve, bas onako kako jeste, od a do ž. Krivac za takvo stanje na forumu je @admin, koji je od "sportskog" foruma napravio zadrugu, najblaze receno.

Lik na temi premijer liga BiH, napise ovo hladno:"To se ne bira sad, sad se šalje bilo ko samo da glasa za ozdravljenje."

Elementarno neznanje o materiji o kojoj hoce da diskutuje, a sto je najzalosnije, vjerovatno misli da je pametan..

stendardo
Kontakt:

Post Postao/la stendardo » 13 nov 2024, 21:44

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 13 nov 2024, 21:52

Argentina je napisao/la:
13 nov 2024, 20:29
Zna li neko sta se desava na Skupstini, posebno me zanima da li mi imamo predstavnika koji moze glasati?
Neko je iznad napisao, fsks nije stavio na dnevni red da se izglasa novi delegat, tek na iducoj sjedinici. :)

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 13 nov 2024, 21:53

Virtu4l je napisao/la:
13 nov 2024, 20:13

Da se primijetiti. Recimo, ja nisam zainteresovan previše za opću temu, samo za nas.

Ali jasno mi je, odlično secirana situacija.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 13 nov 2024, 21:55

braco je napisao/la:
13 nov 2024, 20:27
Red je bio nakon dugo vremena da napravim nove highlightse, vakat je nekog novog za pare utopit. :mrgreen:

Ovaj put je izbor pao na Karamarka protiv Veleža. Koliko obožavam ove njegove visoke agresivne izlaske na protivničkog igrača i protivničke duge lopte. :ljepota:

:tokralju:

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 13 nov 2024, 22:03

begaaHZ je napisao/la:

Komentar komšije?
Komentar, dobro ti se mama buba. Poz
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2024, 22:09

13 nov 2024, 21:53
Da se primijetiti. Recimo, ja nisam zainteresovan previše za opću temu, samo za nas.

Ali jasno mi je, odlično secirana situacija.

Jedina sreća po nas je to što se oni nikad neće pitati u toj mjeri da ostvare svoju višedecenijsku želju.

Ovo u KS je politički projekat Magode i tu se priča završava.

Većina nije svjesna šta bi se sve nama dešavalo da se kojim slučajem pitaju Mirvići, Trbići i kompanija. Vice Zeljkovića se niko ne bi ni sjećao.
Voli te tvoje Sarajevo.

ManijakDo
Kontakt:

Post Postao/la ManijakDo » 14 nov 2024, 10:54

Nas je problem sto nemamo jakih ljudi u svim nivoima. Ovo su sve anonimusi, ljudi veze nemaju s sportom. Ovi sto nas predstavljaju su niko i nista. To je tuzna cinjenica jedino, koja se mora prihvatiti. Tek kad mi krenemo od sebe, pa tu budi neki ljudi koji imaju neki uticaj, onda mozemo nesto ocekivati.
Sve se svodi na politiku, nama samo neki politicari hodaju po stadionu. Po klubu se vrti isto tako neki likovi koji su politicki podobni da ih ne nabrajam sad. U konacnici dobijemo, upravo ovo.
Nas nerad, mi smo krivi. A ne neko drugi. Dok tako ne budu postavljene stvari, hajra nema!

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 14 nov 2024, 12:56

begaaHZ je napisao/la:

Komentar komšije?
****.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 37 gostiju.