Kako se jasno vidi ko je ciljana grupe feslije, pa sami iskacu
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:14Kako se jasno vidi ko je ciljana grupe feslije, pa sami iskacu![]()
Meni je samo čudno kako ih ovako nepismene šalju u javnost. Vjerovatno nema dovoljno šljama koji će pristati da piše za 50 maraka i onda ide daj šta daš.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Vicine kujice
PLAVE KURVETINE!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Poskupilo je momci.
50 je bilo prije inflacije, kapne sad Bgmi i 70. Yebitito
50 je bilo prije inflacije, kapne sad Bgmi i 70. Yebitito
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Babuka Allahm'! Mangup pravi, rahmetli Celo pa Ismir
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Najbolje bi bilo da se odjavis par dana, samo se djaba vise ukopavate.Virtu4l je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:16KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:14Kako se jasno vidi ko je ciljana grupe feslije, pa sami iskacu![]()
Meni je samo čudno kako ih ovako nepismene šalju u javnost. Vjerovatno nema dovoljno šljama koji će pristati da piše za 50 maraka i onda ide daj šta daš.
Ne možeš imati rastavljene zube i sastavljenu pamet, nikad.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
Uvijeknapravojstrani
- Kontakt:
Danas je praznik sporta u Sarajevu. Pukli su okovi i ne treba sada nikoga prozivati. Ovo bi mogla biti i pobjeda koja ce osloboditi komplet fudbal u drzavi. Svaka cast svakome ko je i najmanju sitnicu uradio da dodje do ovoga.
Sada ako se budu pravili budale u Savezu idemo oštro. Imamo legalitet a imamo i silu ako treba. Pa Vico da te vidimo. Colpa je svakako bivsi kao i onaj pusikurac Pilav.
Sada ako se budu pravili budale u Savezu idemo oštro. Imamo legalitet a imamo i silu ako treba. Pa Vico da te vidimo. Colpa je svakako bivsi kao i onaj pusikurac Pilav.
Ovo je zlata vrijedan video zapis koji najbolje opisuje s' kim se ovdje ima posla,
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Koliko će trebati proći vremena da shvate da
se rukovodstvo FK zeljezničar javno ogradilo od stavova svog predstavnika u FS KS koji je javno kritikovao rad i postupke sada već bivših čelnika FS KS i ukazivao na sve propuste i javašlkuk i kriminal koji se dešavao u sarajevskom nogometu.
Svojim ne dolazkom na vandrednu skupštinu i ne slanjem zamjenskog kandita na što su imali pravo rukovodstvo FK zeljezničar je još jednom pokazalo svoj stav i na čijoj su strani odnosno javno su ikazali podršku i odanost Fuadu Čolpi i Vici Zeljkoviću jednom već bivšem rušitelju nogometa u Sarajevu a uskoro i drugom rušitelju nogometa u jedinoj nam Domovini.
se rukovodstvo FK zeljezničar javno ogradilo od stavova svog predstavnika u FS KS koji je javno kritikovao rad i postupke sada već bivših čelnika FS KS i ukazivao na sve propuste i javašlkuk i kriminal koji se dešavao u sarajevskom nogometu.
Svojim ne dolazkom na vandrednu skupštinu i ne slanjem zamjenskog kandita na što su imali pravo rukovodstvo FK zeljezničar je još jednom pokazalo svoj stav i na čijoj su strani odnosno javno su ikazali podršku i odanost Fuadu Čolpi i Vici Zeljkoviću jednom već bivšem rušitelju nogometa u Sarajevu a uskoro i drugom rušitelju nogometa u jedinoj nam Domovini.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Niko ih ne voli i nikom ne trebaju kao takvi, odvratni licemjeri.AVNOJ je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:23Koliko će trebati proći vremena da shvate da
🇵🇸
- feniksptica
- Kontakt:
Koprca se Virto
Al postavlja neke gluposti.
Nista konkretno
Jos ne zna da li neće namjerno da glasaju zbog FKS il im ne daju da glasaju.

Al postavlja neke gluposti.
Nista konkretno
Jos ne zna da li neće namjerno da glasaju zbog FKS il im ne daju da glasaju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma znam, ali 30 postova danas, a tek pola 10 

- feniksptica
- Kontakt:
Al pripao mu je najveći zadatak..brani nemoguće. Izdaju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovdje im fali jos jedan, al brzo ce i on iskociti. Okup im je do 22hVirtu4l je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:16KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:14Kako se jasno vidi ko je ciljana grupe feslije, pa sami iskacu![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Do sad su kone mirne bile,kad se stvari normalizuju idu saopstenja i velika borba nasih kona,svi vec znamo sta i kako, za razliku od Virtuelnog ovo sam najavio ima godina dana TIK TOK
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 13 nov 2024, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ovo nisu istine
U novijoj povijesti najveci izdajnici BH sporta, ja da sam na njihovom mjestu i da mi ovo klub radi pa ja bi uzeo 3m strika i objesio se, piccke sa jugaaaaaAVNOJ je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:23Koliko će trebati proći vremena da shvate da
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Lik, Venom i 17 gostiju.