Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FUKSE plave ....
-
- Kontakt:
Iduci potez plavih je negiranje genocida
- KONTRASVIH
- Kontakt:
E cuj TIK TOKmosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:28Do sad su kone mirne bile,kad se stvari normalizuju idu saopstenja i velika borba nasih kona,svi vec znamo sta i kako, za razliku od Virtuelnog ovo sam najavio ima godina dana TIK TOK

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
U prevodu su klubovi isli po amin od politike, ako sam dobro razumio?jurisicduska je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:05Nije to FaceBook status Sarajeva nego trenutnog direktora kluba i ne odražava stavove konrketno evo moje a vjerujem i još dosta ljudi koji podrzavaju fk Sarajevo. On to nije objavio sa klupskog accounta nego svog privatnog i to uopste me ne dotiče. Što se mene tiče nije trebao ništa objavljivati ali mi živimo u gradu gdje za gram “popularnosti” ovakvi likovi ginu, takav je od srednjskoskih dana pa preko studentskih pa do dan danas. Isto tako kod vas sjede ljudi koji su sve samo ne normalni. I šta treba sad svest klubove pod ta dva čimbenika , pet ili deset ljudi. Ne. Oni će proći klubovi će ostati. Kakav Tarik Trbic i Sarajevo.Argentina je napisao/la: ↑13 nov 2024, 20:57Upravo i trebali smo biti pametniji i slozniji, a mi ostali na nivou facebook statusa Sarajeva i naseg iznenadjenja sto nam je covjek suspendovan (dajem svjeze primjere). Ali ko nas j...., sami smo krivi kad smo glupi.Torino je napisao/la: ↑13 nov 2024, 20:51Argentina druže, korona je bila tako isoplanirana da je raja u strahu živjela, umirali ljudi svaki dan, tačnije mediji nas trovali, sa kakvim go.nima imamo problem da su oni u takvom vremenu štimali nešto. A najjače od svega je bačena kost u Šeher da se prikrije krađa. Sad što je predsleko otišlo prepucavanje u to neću da ulazim. Ali ovo je stvar koja je trebala ujediniti sve nas za bolje sutra, a ne da se neko krije ko bjednik i čeka rasplet.
Politika jeste odigrala ključnu ulogu ali su predstavnici fk Sarajevo ovaj proces vodili, lobirali, sazivali mjesecima i ne boje se javno reci to, dovoljno je reci da se za klubove sa Ilidze moralo pregovarati sa Muzurom, to vam je tako u ovoj državi, nije ni Vico došao kao sportski djelatnik nego ga je politika tu stavila, to je jedini put. Tako da nije našeg kluba Čolpa bi i dalje bio tu.
Ti Virtual nakon današnjih poniženja zaključaj account par dana pa se vrati prijat će tebi a i nama. Pa kad se vratiš mi ćemo se praviti da se nije ništa desilo a i ti svakako živiš u uvjerenju da si pametan a evo mi obećavamo da te necemo razuvjeravati.
Meni nije jasno sljedece:
1. Nas predstavnik je dobio suspenziju prije mjesec i pol, prenijeli mediji i svi ga pustili niz vodu (i Zeljo i Sarajevo i ostali), iako je ukazao na nepravilnosti. Ispade, ostalima je to ok. Cak je i Magoda kao ministar to pisao i izjavio da ima podrsku u borbi protiv Saveza.
2. Dolazi Skupatina (jucerasnja), u medjuvremenu je njemu usvojena zalba, on dolazi sa namjerom da glasa i odjednom mu dolazi odluka da je ipak suspendovan (meni je ovo cirkus i najveci kriminal), jer je direktno bacena kost da se zakuha.
3. Saznaje se da klub moze poslati za danas drugog predstavnika, ali unutar 24h ne moze dostaviti i biti usvojeno ime i to znaci da Zeljo nece ni glasati?
Ispravi me ako znas ili neko drugi. Za suspenziju se znalo, niko nista i sad hajpa u dan/dva radi bacene kosti. Po ovome sto sam napisao, pod uslovom da je tacno, meni su svi krivi i Savez, i Zeljo, i svi ostali predstavnici, jer znaju sve ovo niko nista. Da zanemarimo danas i jucer, znali su prije toga svi i sute. Najvise bih okrivio svoj klub jer je nas predstavnik, logicno da se trebaju oglasiti, a onda i predstavnike Sarajeva koji se presstavljaju kao spasitelji sporta kao prije 10 godina Ivica Osim, a sve znali i sutili.
Ovii su prije 10 godina govorili kupuje Osim sve sinu i stima kad je spasavao Savez, a sad je obratno oni idu u Savez sad ce namjestati sebi sve, bit ce gori od Vice (Sarajevo). Ovo je bolje ne pratiti, milion postova, milion prica i nista konkretno da se sazna.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:27Ovdje im fali jos jedan, al brzo ce i on iskociti. Okup im je do 22h
A dobro, očekivan je ovaj festival vrijeđanja, seljakluka i primitivizma. Samo pogledaj nick po nick redom i to je to.
Kao što rekoh, Vico je bezopasan šta bi ovi radili samo da im se pruži šansa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se da će se jednog dana razjasniti sve ovo vezano za Trbonju i ograđivanje kluba od čovjeka koji je vjerovatno imao dobre namjere. To mi smrdi na neka previranja unutar kluba al' se zasad sve vješto gura pod tepih.
- feniksptica
- Kontakt:
Klub koji je protiv svih režima je sad jedini sam protiv svih ostao uz režim i to je ono vjerojatno najgore sto im se moglo desiti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Na 40 postova ide giveawayfeniksptica je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:27Al pripao mu je najveći zadatak..brani nemoguće. Izdaju.
Teško ako i ostali kantoni ne očiste kukolj.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:21Danas je praznik sporta u Sarajevu. Pukli su okovi i ne treba sada nikoga prozivati. Ovo bi mogla biti i pobjeda koja ce osloboditi komplet fudbal u drzavi. Svaka cast svakome ko je i najmanju sitnicu uradio da dodje do ovoga.
Sada ako se budu pravili budale u Savezu idemo oštro. Imamo legalitet a imamo i silu ako treba. Pa Vico da te vidimo. Colpa je svakako bivsi kao i onaj pusikurac Pilav.
Zadnja izmjena: Torino, dana/u 13 nov 2024, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sarajevo i Zeljo su trebali pronaci nacin da zajedno postave covjeka na celo FS KS i po svemu viđenom jasno je da bi Mirvic i FK Sarajevo pristalo i na ustupke samo da skinu trenutnu garnituru.Virtu4l je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:34KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:27Ovdje im fali jos jedan, al brzo ce i on iskociti. Okup im je do 22h
A dobro, očekivan je ovaj festival vrijeđanja, seljakluka i primitivizma. Samo pogledaj nick po nick redom i to je to.
Kao što rekoh, Vico je bezopasan šta bi ovi radili samo da im se pruži šansa.
Koprcas se danima i ocigledno ti je mnogo zao sto se trenutna garnitura izdajnika oprasta od funkcija. Dzemidzic i Pilav su ono najgore kod Bosnjaka uz njih ide jos i Duric, dok su tipovi poput Colpe, Azmira, Murisa Tigra i sl. manje bitni.
Ovdje je trebalo gledati dublje od navijackih prepucavanja jer su sarajevski klubovi imali problem dublje prirode protiv onih koji su ih do jucer ubijali i drzali pod opsadom.
Ocigledno ti je muka to shvatiti, prestani pisati gluposti jer je slika jasna kao dan, postajes dosadan, naporan i procitan, a ovdje si ozbiljniji forumas.
E cuj negiranje genocida
Tobe jarabi sta pisu

Tobe jarabi sta pisu

Jbt jel moguće da nisu dosli??? Jel moguće da su se po ko zna koji put nag.uzili vici?
Max Allegri
-
- Kontakt:
U USK ce biti borba Hamde Tigra i Durica. Padom Durica pali bi i Kazlagic,Halkic...Sve skupa Vicina igraci. E sad da li ce Pico dopustiti da izgubi Durica, tesko....
-
- Kontakt:
Ne mogu se ostali kantoni riješiti okova koji su bili isti kao u Sarajevu. Ali je razlika kada je Sarajevo slobodno jer se ipak ovi probosanski kantoni okreću većinom uz Sarajevo. Bitno je izolovati onog krajisnika i napraviti blok. Uz Čolpe to nisi mogao. Sada je drugačija situacijafks74 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:39Teško ako i ostali kantoni ne očiste kukolj.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:21Danas je praznik sporta u Sarajevu. Pukli su okovi i ne treba sada nikoga prozivati. Ovo bi mogla biti i pobjeda koja ce osloboditi komplet fudbal u drzavi. Svaka cast svakome ko je i najmanju sitnicu uradio da dodje do ovoga.
Sada ako se budu pravili budale u Savezu idemo oštro. Imamo legalitet a imamo i silu ako treba. Pa Vico da te vidimo. Colpa je svakako bivsi kao i onaj pusikurac Pilav.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Tu je, tacno na vrijeme.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- feniksptica
- Kontakt:
Para nemaju, bili pred ispadanjem. Ne znam cemu toliko čuđenje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pogubljeni između dvije teorije, koje su btw sami skontali, da neće i ne trebaju da glasaju za Mirvićeve ljude i kako da glasamo kad nam je predstavnik suspendovan nevješto se okreču forumskim navijačima Sarajeva pokušavajući prikriti njiho javno izkazivanje podrške Čolpi i Zeljkoviću.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Meljo se danas prokazao kao najveća kuja u državi. Aferim.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, jurisicduska i 28 gostiju.