Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
ko je nama kriv što ništa ne radimo? Pitari nisu, Čolpa nije. Isto kakve pi*ketine godinama. Ovdje se dovodi u pitanje Trbonja koji je jedan od rijetkih koji je gore zastupao Željine interese, uz sve svoje mane. Nas, ni klub, a koliko vidim ni navijače, ne zanima Savez, od kantona do države. To meni govori o tome koliko ne shvatamo kako fudbal u ovom jadu od zemlje funkcioniše.
Ne mogu ih odavno očima smisliti, ali anamo oni su više zaslužili od nas da imaju predstavnika gore, a mi možemo samo boga moliti da bude neko normalan ko će i nas malo zaštititi. Zato ne bih imao ništa protiv Magode, do sad je bio korektan za razliku od brojnih drugih čija se imena provlače.
Menstrualni mjesecima rade na ovome. Raspitajte se malo ko su Bordo prijatelji, ne mislim na udruženje kao takvo, nego na ljude koji su im bliski. Mediji, inspekcija, advokati, političari… svi su sinhronizovano djelovali u proteklim mjesecima. A mi smo samo k’o telad pratili situaciju sa strane i gledali kome da se priklonimo. Kao da smo Hrid, a ne Željo.
Mjesecima pišem kako nam je od strateškog značaja sjesti s menstrualnim, dogovoriti se, dogovoriti imena ljudi koje ćemo delegirati, podijeliti se. Sad smo došli u situaciju da se moramo svrstavati i naredni mandat opet gledati hoće li se neko smilovati i zaštititi nas. Koalicija iz nužde, zovi kako hoćeš, ali to je bilo jedino rješenje.
Užasno, užasno smo odradili sve ovo. O unutarklupskim, internim stvarima sad nije ni vrijeme ni mjesto da se piše i govori javno, ali bit će i za to vremena. Džezvar zna o čemu piše i sve što piše je na mjestu i tačno.
Ovaj post dovoljno govori da je Virto klasicni dosljak,covjek koji nikad nece biti dio ovoga,papak sa dna kace kao i vecina ih ovdje.
Ne mogu ih odavno očima smisliti, ali anamo oni su više zaslužili od nas da imaju predstavnika gore, a mi možemo samo boga moliti da bude neko normalan ko će i nas malo zaštititi. Zato ne bih imao ništa protiv Magode, do sad je bio korektan za razliku od brojnih drugih čija se imena provlače.
Menstrualni mjesecima rade na ovome. Raspitajte se malo ko su Bordo prijatelji, ne mislim na udruženje kao takvo, nego na ljude koji su im bliski. Mediji, inspekcija, advokati, političari… svi su sinhronizovano djelovali u proteklim mjesecima. A mi smo samo k’o telad pratili situaciju sa strane i gledali kome da se priklonimo. Kao da smo Hrid, a ne Željo.
Mjesecima pišem kako nam je od strateškog značaja sjesti s menstrualnim, dogovoriti se, dogovoriti imena ljudi koje ćemo delegirati, podijeliti se. Sad smo došli u situaciju da se moramo svrstavati i naredni mandat opet gledati hoće li se neko smilovati i zaštititi nas. Koalicija iz nužde, zovi kako hoćeš, ali to je bilo jedino rješenje.
Užasno, užasno smo odradili sve ovo. O unutarklupskim, internim stvarima sad nije ni vrijeme ni mjesto da se piše i govori javno, ali bit će i za to vremena. Džezvar zna o čemu piše i sve što piše je na mjestu i tačno.
Ovaj post dovoljno govori da je Virto klasicni dosljak,covjek koji nikad nece biti dio ovoga,papak sa dna kace kao i vecina ih ovdje.
- feniksptica
- Kontakt:
Nema
Veceras mu nije lahko

Veceras mu nije lahko

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Debilu nisam ti se obratio, bolje bi bilo da mi se ne obraćaš.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ljudi ovu dvojicu incesta argumentovano ubise citav dan, a oni se samo medjusobno citiraju i pominju sandzackog kriminalca koji je zbog mafijaskih igara protjeran iz Sarajeva. Shvatite ih, njima je najteze, odlazi im kompanija iz saveza 
Vrlo moguce da ce Duric izgubiti, samo gore je problem malonogometni klubovi kojih ima u svakoj mjesnoj zajednici iz istog razloga kao u KS ovih udruzenja, ali prema informacijama Biscani bi mogli preuzeti kontrolu ponovo.Mocvara1991 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:45U USK ce biti borba Hamde Tigra i Durica. Padom Durica pali bi i Kazlagic,Halkic...Sve skupa Vicina igraci. E sad da li ce Pico dopustiti da izgubi Durica, tesko....
U TK su Vicini trenutno, ali sve su to kokosari + sudac Novalic smece iz Doboj Istoka, ali kao sto rekoh Azmirova struja je finansijski jaca i pitanje je dana kad ce posloziti kockice i ugasiti ove kokosare trenutne.
Jes se botovska pascadija sa lavora upalila
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Vas predstavnik je suspendovan i onda se na to žalilo i suspenzija je ukinuta a jučer neposredno prije sjednice je došla nova suspenzija.Argentina je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:33U prevodu su klubovi isli po amin od politike, ako sam dobro razumio?jurisicduska je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:05Nije to FaceBook status Sarajeva nego trenutnog direktora kluba i ne odražava stavove konrketno evo moje a vjerujem i još dosta ljudi koji podrzavaju fk Sarajevo. On to nije objavio sa klupskog accounta nego svog privatnog i to uopste me ne dotiče. Što se mene tiče nije trebao ništa objavljivati ali mi živimo u gradu gdje za gram “popularnosti” ovakvi likovi ginu, takav je od srednjskoskih dana pa preko studentskih pa do dan danas. Isto tako kod vas sjede ljudi koji su sve samo ne normalni. I šta treba sad svest klubove pod ta dva čimbenika , pet ili deset ljudi. Ne. Oni će proći klubovi će ostati. Kakav Tarik Trbic i Sarajevo.
Politika jeste odigrala ključnu ulogu ali su predstavnici fk Sarajevo ovaj proces vodili, lobirali, sazivali mjesecima i ne boje se javno reci to, dovoljno je reci da se za klubove sa Ilidze moralo pregovarati sa Muzurom, to vam je tako u ovoj državi, nije ni Vico došao kao sportski djelatnik nego ga je politika tu stavila, to je jedini put. Tako da nije našeg kluba Čolpa bi i dalje bio tu.
Ti Virtual nakon današnjih poniženja zaključaj account par dana pa se vrati prijat će tebi a i nama. Pa kad se vratiš mi ćemo se praviti da se nije ništa desilo a i ti svakako živiš u uvjerenju da si pametan a evo mi obećavamo da te necemo razuvjeravati.
Meni nije jasno sljedece:
1. Nas predstavnik je dobio suspenziju prije mjesec i pol, prenijeli mediji i svi ga pustili niz vodu (i Zeljo i Sarajevo i ostali), iako je ukazao na nepravilnosti. Ispade, ostalima je to ok. Cak je i Magoda kao ministar to pisao i izjavio da ima podrsku u borbi protiv Saveza.
2. Dolazi Skupatina (jucerasnja), u medjuvremenu je njemu usvojena zalba, on dolazi sa namjerom da glasa i odjednom mu dolazi odluka da je ipak suspendovan (meni je ovo cirkus i najveci kriminal), jer je direktno bacena kost da se zakuha.
3. Saznaje se da klub moze poslati za danas drugog predstavnika, ali unutar 24h ne moze dostaviti i biti usvojeno ime i to znaci da Zeljo nece ni glasati?
Ispravi me ako znas ili neko drugi. Za suspenziju se znalo, niko nista i sad hajpa u dan/dva radi bacene kosti. Po ovome sto sam napisao, pod uslovom da je tacno, meni su svi krivi i Savez, i Zeljo, i svi ostali predstavnici, jer znaju sve ovo niko nista. Da zanemarimo danas i jucer, znali su prije toga svi i sute. Najvise bih okrivio svoj klub jer je nas predstavnik, logicno da se trebaju oglasiti, a onda i predstavnike Sarajeva koji se presstavljaju kao spasitelji sporta kao prije 10 godina Ivica Osim, a sve znali i sutili.
Ovii su prije 10 godina govorili kupuje Osim sve sinu i stima kad je spasavao Savez, a sad je obratno oni idu u Savez sad ce namjestati sebi sve, bit ce gori od Vice (Sarajevo). Ovo je bolje ne pratiti, milion postova, milion prica i nista konkretno da se sazna.
Vi kao klub niste bili nikad suspendoavni. Mogli ste izabrati nekog drugog. Danas je na sjednici bilo vise neverifikovanih predstavnika klubova jer klubovi su članovi i biraju a ne pojedinci. Također je bitno napomenuti da ste se u augustu od tog istog predstavnika ogradili i rekli da to sto se on zalio nije u skladu sa onim sto misli klub, drugim riječima ono sto je on pričao protiv saveza nije stav fk Željezničara. A slučajno znam momka , ispravan 1/1 , normalan, mojim ocima jedina mana sto za vas navija. Za suspenziju se znalo i znalo se da je ona ukinuta a vi kad ste se već ogradili od momka ste mogli izabrat drugog delegata. Mislim da je promjena mišljenja od strane novog rukovodstva uslijedila nakon tog ali sačekajmo.
Zaključak nakon svega je da ste ipak koliko ja vidim na osnovu nekog ponašanja odredjenih struktura za to da se dese promjene a sad cijenu toga iskreno ne znam. Nešto se ili promijenilo ili će se promijeniti. U augustu niste bili tog stava sto govori službeni protokolisani dokument koji je ušao u spis i prema kojem vi bukvalno opovrgavate sve navode ovog delegata i stavljate se na stranu saveza(čak mi se čineći da branite njihov ukaljani ugled), a drugo meni se čini da se od tad do danas kod vas promijenila i struktura upravljanja ispravi me ako griješim (August ove godine) Drugo ovo je tek prvi korak, izbaciti fantomska udruženja, smijeniti majmune, napraviti normalan statut. Ako to sve bude ok ja ne vidim prepreku da i Sarajevo i Željezničar imaju u savezu nekog ko će štiti njihove interese i ne dozvolit ako ništa crtanje linija ukrivo i iživljavanje. I svi bi trebali stati skupa oko toga.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Izdase ljudi
naguzise se Vici na pravdi Boga 
Manje izdaje su i ratu bile auuuu

Manje izdaje su i ratu bile auuuu
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 13 nov 2024, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Mocvara1991 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:45U USK ce biti borba Hamde Tigra i Durica. Padom Durica pali bi i Kazlagic,Halkic...Sve skupa Vicina igraci. E sad da li ce Pico dopustiti da izgubi Durica, tesko....
Ništa ti to ne znači jer Vico uvijek ima županijske delegate koji su mu dovoljni za novi mandat, uz one iz RS.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Jbg dali im pare
Obezbijedili opstanak
Taman dogovorili i Europu za podršku Vici kad ih zajebase
Obezbijedili opstanak
Taman dogovorili i Europu za podršku Vici kad ih zajebase
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Upravo gledamo po ko zna koji put njihovu horsku obmanu i ponavljanje lazi, uz pojacanje novih nikova koji iskacu svakih par dana i odmah ovdje nastavljaju istim tempom.
Najgora moguca kombinacija, dvolicnost i hinjaluk, uz povrsno razmisljanje. To je njihova formula. Nastavite se blamirati
Najgora moguca kombinacija, dvolicnost i hinjaluk, uz povrsno razmisljanje. To je njihova formula. Nastavite se blamirati

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:57Upravo gledamo po ko zna koji put njihovu horsku obmanu i ponavljanje lazi, uz pojacanje novih nikova koji iskacu svakih par dana i odmah ovdje nastavljaju istim tempom.
Najgora moguca kombinacija, dvolicnost i hinjaluk, uz povrsno razmisljanje. To je njihova formula. Nastavite se blamirati![]()
Pa sve je to obmana koja je servirana iz centrale, na klipu iznad je to detaljno objašnjeno.
Biti na kontra strani od ovoga je postala stvar lične higijene.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se da ce vas sad krasti vise nego ikad. Cigani bez stadiona se primili. A doveli Ibrakovica i ostale lopove za kupovinu. Kad ste nosali pare po Lukavici, slavili golove protiv Tuzle i ruke protiv Veleza sve vam valja. Korona titula, valja. Kradja Zrinjskog u Bijeljini za titulu,valja. Izbacivanje Mladosti Olimpika, valja.
Samo svoju guzicu gledate a zavrsit ce te u crnilu kao nikad od 46te. A kad se gubi u 92 min onda se prekida. Kad borac pusta kup da uzmete u Zenici, valja. Mislite da ce par ubleha iz FSKS nesto promjeniti. Brzo ce oni u lopovsku masinu u savezu. A iskihat ce perac Kolumbijskih para i klub sa gradskog stadiona.
Samo svoju guzicu gledate a zavrsit ce te u crnilu kao nikad od 46te. A kad se gubi u 92 min onda se prekida. Kad borac pusta kup da uzmete u Zenici, valja. Mislite da ce par ubleha iz FSKS nesto promjeniti. Brzo ce oni u lopovsku masinu u savezu. A iskihat ce perac Kolumbijskih para i klub sa gradskog stadiona.
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 13 nov 2024, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- feniksptica
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:57Upravo gledamo po ko zna koji put njihovu horsku obmanu i ponavljanje lazi, uz pojacanje novih nikova koji iskacu svakih par dana i odmah ovdje nastavljaju istim tempom.
Najgora moguca kombinacija, dvolicnost i hinjaluk, uz povrsno razmisljanje. To je njihova formula. Nastavite se blamirati![]()
Druze, bez zajebancije...al ovo tvoje pisanje zvuci isto Vučić. Ono kad ga stianu sa svih strana pa on od nemoci prica gluposti i napada kao ti. Isti fazoni. Klib ti igra dvostruku igru ne znaju ni oni sta ce, cekaj malo pa onda komentarisi yeboga ti.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Max Allegri
Kakve dvije penalčine hahahahahah bla bla bla kme kme kme 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, riki46 i 32 gosta.