English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Zuti karton za obojicu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Imaš ignore opciju prijatelju ali me zanima gdje si ti našao tu opciju za zvuk i koji to glas čuješ, može bit da je neko presreo komunikacije.
- JayCatwright
- Kontakt:
To je taj humor iz trećeg safa
Zadnja izmjena: Fuerza, dana/u 13 nov 2024, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- wadethegreat
- Kontakt:
Why we catching strays
.
Mislim da treba malo u sudijama pricati iskreno

Mislim da treba malo u sudijama pricati iskreno

- MilanMladenovic
- Kontakt:
Samo ako su ostetili Arsenal, u suprotnom necu.wadethegreat je napisao/la: ↑14 nov 2024, 16:55Why we catching strays.
Mislim da treba malo u sudijama pricati iskreno![]()
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Pet godina bez pobjede na Bridgu kontra Arsenala, bolje da o sudijama pišemo i ako je za klub ranga konferencijske lige sasvim svejedno ko sudi.wadethegreat je napisao/la: ↑14 nov 2024, 16:55Why we catching strays.
Mislim da treba malo u sudijama pricati iskreno![]()
- wadethegreat
- Kontakt:
Auu jesi me bocnuo
.
Ja se suosjecam sa vama i nas kolju redovno plakat cemo zajedno poslije svakog kola
.
To je neka urota protiv Londonskih klubova ako se ne varam

Ja se suosjecam sa vama i nas kolju redovno plakat cemo zajedno poslije svakog kola

To je neka urota protiv Londonskih klubova ako se ne varam

Može bit, ne pratim redovno klub koji je uložio dvije milijarde da bi igrao konferencijsku ligu.wadethegreat je napisao/la: ↑14 nov 2024, 17:05Auu jesi me bocnuo.
Ja se suosjecam sa vama i nas kolju redovno plakat cemo zajedno poslije svakog kola.
To je neka urota protiv Londonskih klubova ako se ne varam![]()
Nisu valjda i Tereku dali dva crvena kartona zbog opstrukcije igre ? Dobro je znati da nismo jedini u ligi.
Ne znam kako vam vise ne dosadi o sudijama, hajde kad su tekme ali ovo je bas previse
- VivaLaStella
- Kontakt:

Naš je al kakav gmaz majku mu yebem hahahaha
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Slažem se sa Garyom.
Simpatizeri Arsenala svojim plakanjem uništili i ovu i svoju temu. Je li tako Hrvoje Mix?
Simpatizeri Arsenala svojim plakanjem uništili i ovu i svoju temu. Je li tako Hrvoje Mix?

- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa normalno da se slazes kad si glup ko i on
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Za tebe sam John Nash, krembilu nedojebani 

Ono što su Ronaldo i Messi bili u Španiji to su Taylor, Coote i slični u Engleskoj, ljudi jednim potezom su u stanju okrenuti utakmicu u nekom drugom pravcu. Uvijek se pričalo o najboljim na terenu, o onima koji iz ničega naprave nešto, na žalost u ovoj ligi sudije su te koje pune naslovne svojim maestralnim potezima iz utakmice u utakmicu i kroje rezultate.
Ne zelim da budem bezobrazan, ali hajde brate reci mi sta je tebi u mom postu pokazalo da ja zelim da pisem i dalje o time sta su i kakve su sudije u EPL? Nista ti ne mozes napisati sto ja vec ne znam u vezi njih. Nema smisla svaki dan reciklirati iste postove.chily-rz je napisao/la: ↑14 nov 2024, 17:51Ono što su Ronaldo i Messi bili u Španiji to su Taylor, Coote i slični u Engleskoj, ljudi jednim potezom su u stanju okrenuti utakmicu u nekom drugom pravcu. Uvijek se pričalo o najboljim na terenu, o onima koji iz ničega naprave nešto, na žalost u ovoj ligi sudije su te koje pune naslovne svojim maestralnim potezima iz utakmice u utakmicu i kroje rezultate.
Nema ni meni smisla nekog pisati o taktici i rezultatima kad sam simpatizer kluba koji je u prvih sedam utakmica dobio tri crvena kartona, od toga su dva izmišljena po nekakvim selektivnim pravilima dok je i ovaj treći upitan s obzirom da su sudije u Engleskoj uspjele napraviti šprdanciju od pravila "zadnjeg igrača" pa tako Saliba dobije crveni dok već u narednoj utakmici Totenhem za istu stvar nije sankcionisan crvenim kartonom.
Liga je nereguralna, na terenu sude kriminalci i narkomani, nema to samo po sebi neke veze sa sportom i fudbalom.
Liga je nereguralna, na terenu sude kriminalci i narkomani, nema to samo po sebi neke veze sa sportom i fudbalom.
Uglavnom sude protiv Arsenala.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.