Kakva gomila gluposti i patetike napisana. Svaka ti čast, majke mi, ti si fakat glup za medalju, bez imalo zajebancije.Predatod je napisao/la: ↑13 nov 2024, 22:00Nadam se da ce vas sad krasti vise nego ikad. Cigani bez stadiona se primili. A doveli Ibrakovica i ostale lopove za kupovinu. Kad ste nosali pare po Lukavici, slavili golove protiv Tuzle i ruke protiv Veleza sve vam valja. Korona titula, valja. Kradja Zrinjskog u Bijeljini za titulu,valja. Izbacivanje Mladosti Olimpika, valja.
Samo svoju guzicu gledate a zavrsit ce te u crnilu kao nikad od 46te. A kad se gubi u 92 min onda se prekida. Kad borac pusta kup da uzmete u Zenici, valja. Mislite da ce par ubleha iz FSKS nesto promjeniti. Brzo ce oni u lopovsku masinu u savezu. A iskihat ce perac Kolumbijskih para i klub sa gradskog stadiona.
To ste vas dvojica, tacno vas opisa od rijeci do rijeci. Cuj mene dvojica kad knjigovodja vodi oba profila, bot placeni
ErosViverosViv je napisao/la: ↑13 nov 2024, 22:09Dosao sam da uredim savez i da nabijem komsinicu na kurrac.
A savez sam vec uredio.
![]()
obrijanopile je napisao/la: ↑13 nov 2024, 22:17Zamolio da ovo ne doživljavamo samo kao pobjedu fk Sarajeva
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, CAZIN, Pablo11, Paromlinac, rishovski i 39 gostiju.