SH!ZO
Fudbalski Savez Kantona Sarajevo donesenom odlukom da ukine posebne kriterije teži ka tome da u organima i tijelima nogometnih saveza bude zastupljen što veći broj nogometnih velikana te stoga izražava žaljenje što, između ostalih, FK Sarajevo nije predložio nijedno takvo ime, dok u isto vrijeme predlaže kandidata koji se nalazi u aktuelnom sazivu Izvršnog odbora, čime poruka javnosti u težnjama za velikim promjenama u potpunosti gubi smisao.
Iz prednje navedenog jasno je vidljivo da pojedinci pokušavaju nelegalnim i nezakonitim radnjama uticati na pojedine klubove, njihove predstavnike i cjelokupan izborni proces koji je jasno preciziran Statutima FS KS, NS FBIH, NS BIH i Mapom puta NS BiH", poručili su.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne vjerujem da je cilj maknuti vicu, on ce svakako dobiti drugi mandat. Bitno je prvo pocistit svoju avliju. Ovim dobija kantonalni savez prave ljude da nas predstavljaju u drzavnom savezu, kao i puno bolju polugu u donosenju odluka. Nikakve statutorne promjene se ne mogu donijeti bez kantonalnih saveza, plus fsks je daleko najjaci savez u zemljiVirtu4l je napisao/la: ↑14 nov 2024, 10:57killafrommanilla je napisao/la: ↑14 nov 2024, 10:38
Pa zar nije Magoda dobro blizak Željezničaru, mislim zar vam nije on sredio pare za Južnu tribinu. Ne kontam zašto je (ako je) izostala podrška njemu, ako već on preuzima a ne neko treći.
Kakva je uloga uopšte fudbalskih saveza Kantona u radu NFSBiH?
On (Magoda) je pokrenuo projekat izgradnje južne tribine. E sad koliko je blizak Želji, ne znam, on se ponaša kao da ne želi da favorizuje nikoga, što je sasvim ok ako je iskreno. Nedavno je sa Mirvićem gledao utakmicu u dresu Sarajeva, pa sam procijeni. Jug je više politički projekat za kampanju 2026. nego ljubav prema Želji.
Podrška nije izostala, samo tehnički nismo mogli glasati zbog suspenzije, a naš delegat je suspendovan zato jer je još prije pola godine ukazao na nepravilnosti u radu saveza.
Uloga kantonalnih saveza je takva da svaki kanton daje svoje delegate čime dolazimo do 40 delegata koji imaju pravo glasa u NFSBiH, dakle po četiri delegata iz svakog kantona. Ostalih 20 delegata daje RS i njih 60 biraju Izvršni odbor i Predsjednika saveza.
https://www.nsfbih.ba/savez/skupstina-ns-fbih
Tako da u konačnici to ne mijenja apsolutno ništa jer su za ozbiljne promjene potrebni delegati iz županija i iz RS. Vici će u drugom glasanju biti potrebna prosta većina za koju mu ne trebaju Bošnjački delegati.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne Trbonja, neeeee. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
samo jos napisi nam ko je porucio? Mozes odgovoriti i za vrijeme malog odmora izmedju blok casova likovnogKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 nov 2024, 11:37SH!ZO
Fudbalski Savez Kantona Sarajevo donesenom odlukom da ukine posebne kriterije teži ka tome da u organima i tijelima nogometnih saveza bude zastupljen što veći broj nogometnih velikana te stoga izražava žaljenje što, između ostalih, FK Sarajevo nije predložio nijedno takvo ime, dok u isto vrijeme predlaže kandidata koji se nalazi u aktuelnom sazivu Izvršnog odbora, čime poruka javnosti u težnjama za velikim promjenama u potpunosti gubi smisao.
Iz prednje navedenog jasno je vidljivo da pojedinci pokušavaju nelegalnim i nezakonitim radnjama uticati na pojedine klubove, njihove predstavnike i cjelokupan izborni proces koji je jasno preciziran Statutima FS KS, NS FBIH, NS BIH i Mapom puta NS BiH", poručili su.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Malo je tuzno sto ne ucite na svojim greskama al ok, mozda je to i puno za ocekivati od ljudi koji povjeruju da jedan igrac moze ucjenjivati igrace, njihove familije, odavati taktike, ostalih gluposti koje ste pisali se ne mogu ni sjetiti.boki86 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 11:33Mislim da ce prije se vama desiti scenario ceric opetnastrojeni21 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 11:07Zanimljivo vas je citati kako mislite da raspolazete tacnim informacijama i da ste upravu a zapravo nit znate kako je sve krenulo, sta se sve desavalo i kakva je sad situacija.
Samo nastavite. Poslije ce vam se ponoviti scenario Alimanovic, Ziljkic, al nije da niste navikli.
Glupani 1946![]()
Vama je jedino svjetlo koje dolazi dok virite iz vicinog supka
Provjeri jos jednom jel Alimanovicka i dalje u klubu, ovo oko fsks je prekomplikovano za tebe i tebi slicne. Nemoj svoju suplju glavu puno naprezati, skodit ce ti.
nemoj tako renanu morao frizer na kucna vrata dolaziti jer ga je ziljkic reketirao, kako su im placenici tada pisali i nakon dva mjeseca naprave nove profile petoba pada i sada orgijaju ovdje na ovoj teminastrojeni21 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 12:25Malo je tuzno sto ne ucite na svojim greskama al ok, mozda je to i puno za ocekivati od ljudi koji povjeruju da jedan igrac moze ucjenjivati igrace, njihove familije, odavati taktike, ostalih gluposti koje ste pisali se ne mogu ni sjetiti.boki86 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 11:33Mislim da ce prije se vama desiti scenario ceric opetnastrojeni21 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 11:07Zanimljivo vas je citati kako mislite da raspolazete tacnim informacijama i da ste upravu a zapravo nit znate kako je sve krenulo, sta se sve desavalo i kakva je sad situacija.
Samo nastavite. Poslije ce vam se ponoviti scenario Alimanovic, Ziljkic, al nije da niste navikli.
Glupani 1946![]()
Provjeri jos jednom jel Alimanovicka i dalje u klubu, ovo oko fsks je prekomplikovano za tebe i tebi slicne. Nemoj svoju suplju glavu puno naprezati, skodit ce ti.

pa jbt placenici im preuzeli u potpunosti temu otjerali sa teme fks svakoga ko nije na budzetu od strane debelog mirvaha i njegovih lezba

bukvalno svjedocimo kako se fukara ponasa kad joj bacis petobu podivlja i reži po citave dane
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa i danas smo nervozni. Horor.
Ma pusti Trbonju, nego reci ti nama kako ide brisanje postova.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
inace zilkic je tip osobe koja ne uziva u druzenju s raznim licima sumnjivih namjera. ajte molim vas. eno ljajic mu bolji od dzeke, sta dalje reci. jeste sve sto je spomenuto je radio zilkic saban
- 1 9 4 6 -
Puno ste vi pametni za klub koji ne zna uplatnice ispunitinastrojeni21 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 12:25Malo je tuzno sto ne ucite na svojim greskama al ok, mozda je to i puno za ocekivati od ljudi koji povjeruju da jedan igrac moze ucjenjivati igrace, njihove familije, odavati taktike, ostalih gluposti koje ste pisali se ne mogu ni sjetiti.boki86 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 11:33Mislim da ce prije se vama desiti scenario ceric opetnastrojeni21 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 11:07Zanimljivo vas je citati kako mislite da raspolazete tacnim informacijama i da ste upravu a zapravo nit znate kako je sve krenulo, sta se sve desavalo i kakva je sad situacija.
Glupani 1946![]()

Vico je mnogo ljut na Sarajevo jer su smjenili Čolpu i Pilava. Sa nama Vico zadovpljan i zamjera nam.
Semper ih i dalje navlači kao mlade sobarice. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prijete u privatnim.
Nego de reci kad si tu zar nije nas kandidat Ibrakovic ? I sta ovo Trbonja laze da ste namjerno zaobisli glasanje sada i da su mu vasi rekli da ne ide prisustvuje sjednici u martu (trebao zeljkan ispasti iz lige pa se nesta dogovorili )?
Ili smo svi ludi isamo ti pametnica ?

Zar se ne kaže francuska sobarica?

Možda je čak bolji izraz kao Cerić štrumfove. Brat nije imao 30 km na računu, obećao im zlatnu loptu, a oni se primili k'o muha na go.vno. I sad isti ti nekoga nazivaju glupanom

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
NoProfit je napisao/la: ↑14 nov 2024, 13:24Zar se ne kaže francuska sobarica?Čuj mlade sobarice
![]()
Možda je čak bolji izraz kao Cerić štrumfove. Brat nije imao 30 km na računu, obećao im zlatnu loptu, a oni se primili k'o muha na go.vno. I sad isti ti nekoga nazivaju glupanomO američkim zastavama je suvišno i pričati.

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, delko, greenwood, mnon46, nedimmmm1337, Sarun i 28 gostiju.