Zašto me ne čudi da muslimančina poput tebe podržava kriminalca i prevaranta Bilzeriana.Pensioner26 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 02:23Šta uradi Bilzerian Morganu. Auuu, lele. Svaka čast Dan Bilzerian, nisam znao da si ovakav mudonja. Nadam se da ga neće pronaći ubrzo mrtvog u stanu za ove izjave.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Koliko znam problem je u tome sto osoba koja toči gorivo treba da ima certifikat za rukovanje opasnim materijama. Tako da radnici na pumpi moraju točiti ali u praksi puštaju kupcima sami da toče.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Ljudi gledaju facebook memes. I onda dobijes ovakve ljude na vladi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 10:15Žena pedijatar, al za trumpove fanove vjerovatno dovoljno da postaviš takvu sliku i da povjeruju u to![]()
Je li istina da Fikro Hodžić izlazi na slobodu i da će mu se ponovo suditi? 

-
- Kontakt:
Koga briga i za Ruse i Ukrajince. A evo i tvoj post nitko nije doživio.Mocvara1991 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 09:09Samo da se upisem na ovako fino jutro i je8em cijeloj Rusiji i svima koji to podrzavaju nazad deset koljena i naprijed deset koljena,clana po clana.
Imal ko problema sa Instagramom, od jutros mi na feedu isti postovi 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- numanumaye22
- Kontakt:
Nece mu se ni suditi, ja se ovdje samo smjeskam

Btw glavni pregovrac s EU bit ce iz srpskog naroda, dakle otpada pridruzivanje do 2050e, sad je to realno negdje ovim tempom 2080e, ako EU bude i postojala u ovom sistemu tad.
trojka baš riješila da izgubi naredne izbore kul
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Braćo Srbi, povedite nas.numanumaye22 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 19:07Nece mu se ni suditi, ja se ovdje samo smjeskam![]()
Btw glavni pregovrac s EU bit ce iz srpskog naroda, dakle otpada pridruzivanje do 2050e, sad je to realno negdje ovim tempom 2080e, ako EU bude i postojala u ovom sistemu tad.

Pa ovo je Kosarac najavio prije par dana "ili ce biti srbin iz RS ili niko".Neka samo klimnuo glavom i predstavio kao napredak na putu ka EU 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- numanumaye22
- Kontakt:
Jos cete Fikretu platiti ovo sto je robijao.dduJ je napisao/la: ↑14 nov 2024, 19:09Braćo Srbi, povedite nas.numanumaye22 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 19:07Nece mu se ni suditi, ja se ovdje samo smjeskam![]()
Btw glavni pregovrac s EU bit ce iz srpskog naroda, dakle otpada pridruzivanje do 2050e, sad je to realno negdje ovim tempom 2080e, ako EU bude i postojala u ovom sistemu tad.![]()

Hendla to trojka fino. Ramo Isak kandidat za predsjednika sljedece izbore.
Kako przi!

Drzi ti se lejo svoje 2-3 milje, a ja cu vec nekako spojiti kraj s' krajemnumanumaye22 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 00:12Sa onom platom u Cirihu si siromah, kila teletine 52 euraPereira je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:52Sa ovakvim bankovnim racunom ja sam vlast19vendetta87 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 21:42
Ma teme za sirotinju. Ti si milioner i svejedno ti dođe ko je na vlasti.![]()
![]()

Stone hands👊
I sacuvati obraz.Pereira je napisao/la: ↑14 nov 2024, 19:44Drzi ti se lejo svoje 2-3 milje, a ja cu vec nekako spojiti kraj s' krajemnumanumaye22 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 00:12Sa onom platom u Cirihu si siromah, kila teletine 52 eura![]()
![]()

Ja ne znam kako mogu prati guzove. Pa sve i da im daju 20000, a ne 2000€.

Zamisljam Lea kako Svabi mijenja usrane pelene.

- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Sve petnumanumaye22 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 19:07Nece mu se ni suditi, ja se ovdje samo smjeskam![]()
To je najbolja stvar koja se mogla desiti
Nadat se da do 2100te necemo ući
Imat ćemo zdravije generacije
- Pensioner26
- Kontakt:
Šta god da je, on ovdje govori potpunu istinu i jedini je pd Amerikanaca koji je skupio muda osuti po cionistima bez obzira na sve. Nema nikakvog ličnog interesa.Marsal je napisao/la: ↑14 nov 2024, 14:34Zašto me ne čudi da muslimančina poput tebe podržava kriminalca i prevaranta Bilzeriana.Pensioner26 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 02:23Šta uradi Bilzerian Morganu. Auuu, lele. Svaka čast Dan Bilzerian, nisam znao da si ovakav mudonja. Nadam se da ga neće pronaći ubrzo mrtvog u stanu za ove izjave.![]()