Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo laže, nemoguće je imati 64 303 pasoša promijenjena.
Ograđujući se od stavova gosp. Trbonje kao predstavnika FK zeljzničar u FS KS, Klub sa Grbavice je tako javno priznao i dao podršku aktuelnom a nadamo se uskoro bivšem rukovodstvu FS KS. Imali su prliliku da izaberu stranu i oni su odabrali.
Tu sva priča počinje i završava.
Tu sva priča počinje i završava.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- relativizam
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Nedo burazeru kad budes ovo citao
mogu reci da sam ponosan kad si me citiro jednom
uvijek je dobrodosla objektivna sarajevska publika
bices prvi insajder foruma
jes da su naseg Ismira zrtvovali ko ovi tvoji Trbonju al nije tvoj problem
zivio
mogu reci da sam ponosan kad si me citiro jednom
uvijek je dobrodosla objektivna sarajevska publika
bices prvi insajder foruma
jes da su naseg Ismira zrtvovali ko ovi tvoji Trbonju al nije tvoj problem
zivio
-
- Kontakt:
Eno ispiša ih i Nedo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Forumaši sportsport left the chat
Laku noć svima osim prosjacima

Laku noć svima osim prosjacima

Sad se njih dvojica dopisuju dogovaraju šta će ko napisati 

-
- Kontakt:
I dalje ni jedan argument ili dokaz da je Ziljkic mafijao po Sarajevu. Sto li? 

Znaš koliko me boli uho za to šta ko kome radi u gradu, to nije moja stvar, get a life prijatelju

Rekoh ti ranije večeras, samo ti mene zaobiđi i drži se sebi sličnima.

nastrojeni21 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 22:48I dalje ni jedan argument ili dokaz da je Ziljkic mafijao po Sarajevu. Sto li?![]()

Pa izgleda da kone malo treba podsjetiti sta su pisali posebno ove sto su najgrlatiji zadnja dva tri dana kao mosarajvosa83 placene mirvahove ublehe

Nije valjda i tebi ziljkic zenu maznoTefalTava je napisao/la: ↑14 nov 2024, 23:32nastrojeni21 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 22:48I dalje ni jedan argument ili dokaz da je Ziljkic mafijao po Sarajevu. Sto li?![]()
Pa izgleda da kone malo treba podsjetiti sta su pisali posebno ove sto su najgrlatiji zadnja dva tri dana kao mosarajvosa83 placene mirvahove ublehe![]()
, fabrikatori lazi i spinova kako su tada naslagali za almedina koji je nekoliko mjeseci kasnije rekao za koliko para rade i sta rade, dan dns su na platnom spisku i kako mozemo vidjeti unistavaju svaki vid diskusija na ovoj i njihovoj temi jer im je to u opisu dnevnih zadataka
![]()

Imate vi mnogo većih problema i dilema nego da se bavite Ziljkićem i ostalim nebitnim glupostima. Ziljkić i ostala gomila nebitnih stvari jedan veliki spiner okretanja tema kontra realnosti. 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
jok nego samo radimo konstataciju činjenica sta je mirviceva bot brigada uradila od foruma, navijaci i forumasi svih klubova su primijetili taj agresivni botovski narativ unsitavanja i pravljenje od ove teme i svih ostalih gomilu besmislenosti, bukvalno copy paste recept od vucicevih sns brigada samo su ove mirvahove sportske za skromnu petobu

Opet spinuješ, evo pretresi moj profil pisao sam na našem pdf u pa pokušaj izvaditi nešto da me oblatiš. Govorio sam i kada se ne slažem sa većinom u stavovima i nikad nisam popio ban i ne znam o čemu ti pričaš jer očito da si izgubio kompas.TefalTava je napisao/la: ↑14 nov 2024, 23:53jok nego samo radimo konstataciju činjenica sta je mirviceva bot brigada uradila od foruma, navijaci i forumasi svih klubova su primijetili taj agresivni botovski narativ unsitavanja i pravljenje od ove teme i svih ostalih gomilu besmislenosti, bukvalno copy paste recept od vucicevih sns brigada samo su ove mirvahove sportske za skromnu petobu![]()
Uđem na forum i evo vračam stranicu za stranicom unazad i vas par likova samo udarate copy/paste ziljkića isl, šta više to je nešto što veze nema sa trenutnim/aktuelnim temama. Onda se možemo zapitati ko je šta uradio od foruma, ko udara copy/paste, ko plasira gomilu besmislenosti i ko je ta brigada sa nepoznatim interesima?. Da li je plaćena ekipa ili jednostavno spineri skretanja sa aktuelnih tema?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Vi i dalje ne kontate da nije ovdje poenta Ziljkic, Ajla, Mirvic ili bilo ko drugi vec vi jer ste u svakoj toj situaciji glupi ispali. Nije ni cudo sto na sve nasjedate kad i nakon svega toga, mislite da je ovdje Ziljkic bitan i da nekog fakat zanima sta je sa njim. Svasta.
Poenta spominjanja Ziljkica, odnosno konkretno tog slucaja, je da ste danima pisali razne gluposti a na kraju nista, i tako par puta, samo druge osobe
ili klubovi. Tako dodjoste i do ovog slucaja sa fsks kad ste opet svi potrcali, ukljucujuci i debilka Trbica, da nekog oblatite iako ne znate ili ne zelite da znate sta se desava.
Vi nastavite pisat sta zelite i na to nazalost imate pravo, al morao vam je neko skrenuti paznju na vasu nesposobnost, opraste sa pricom na ovoj temi o drugima, svi sve znate o drugim klubovima, ko je sta radio, ko je cija kujica, ko je vicin, ko je beusov, ko je na strani ovog a ko na strani onog, ko je ovakav, ko je onakav a samo ne znate stvari u svom klubu i to ste vise puta dokazali.
Ostaje vam samo suplja prica i opet neki novi vas spin.
Pozdrav pitarskoj bot spin forum brigadi
Poenta spominjanja Ziljkica, odnosno konkretno tog slucaja, je da ste danima pisali razne gluposti a na kraju nista, i tako par puta, samo druge osobe
ili klubovi. Tako dodjoste i do ovog slucaja sa fsks kad ste opet svi potrcali, ukljucujuci i debilka Trbica, da nekog oblatite iako ne znate ili ne zelite da znate sta se desava.
Vi nastavite pisat sta zelite i na to nazalost imate pravo, al morao vam je neko skrenuti paznju na vasu nesposobnost, opraste sa pricom na ovoj temi o drugima, svi sve znate o drugim klubovima, ko je sta radio, ko je cija kujica, ko je vicin, ko je beusov, ko je na strani ovog a ko na strani onog, ko je ovakav, ko je onakav a samo ne znate stvari u svom klubu i to ste vise puta dokazali.
Jel realno da govoriš o nesposobnosti FKS nakon izjave od strane Trbonje kakve nesposobne poteze vućete unutar kluba svjesno ili nesvjesno? Spominjanje Ziljkića nema nikakvu poentu osim mlaćenja prazne slame i zatrpavanja pdfa nebitnim spamom, a gdje se ništa normalno od tolike količine gluposti ne može pročitati.nastrojeni21 je napisao/la: ↑15 nov 2024, 00:57Vi i dalje ne kontate da nije ovdje poenta Ziljkic, Ajla, Mirvic ili bilo ko drugi vec vi jer ste u svakoj toj situaciji glupi ispali. Nije ni cudo sto na sve nasjedate kad i nakon svega toga, mislite da je ovdje Ziljkic bitan i da nekog fakat zanima sta je sa njim. Svasta.
Sugestija za administraciju da malo obrate pažnju na SPAM.
Pozdrav
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Halo, evo ga opet nervozan. De vidi hajd pa mi javi. Ajd alejkumu selamnastrojeni21 je napisao/la: ↑15 nov 2024, 00:57Vi i dalje ne kontate da nije ovdje poenta Ziljkic, Ajla, Mirvic ili bilo ko drugi vec vi jer ste u svakoj toj situaciji glupi ispali. Nije ni cudo sto na sve nasjedate kad i nakon svega toga, mislite da je ovdje Ziljkic bitan i da nekog fakat zanima sta je sa njim. Svasta.

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, gh0stHZ, mamonelafo, Vanja8 i 37 gostiju.