Amcho1 je napisao/la: ↑15 nov 2024, 01:12
Jel realno da govoriš o nesposobnosti FKS nakon izjave od strane Trbonje kakve nesposobne poteze vućete unutar kluba svjesno ili nesvjesno? Spominjanje Ziljkića nema nikakvu poentu osim mlaćenja prazne slame i zatrpavanja pdfa nebitnim spamom, a gdje se ništa normalno od tolike količine gluposti ne može pročitati.
Ti valjda shvataš da Željezničar nije privatni klub i da odluke moraju prolaziti organe kluba? Da se za svaku odluku mora doći do konsenzusa, za razliku od recimo FK Sarajevo gdje sve odluke donosi jedan čovjek.
Ponekad je teško doći do tog konsenzusa jer uvijek imaš ljude koji imaju neke druge motive i ciljeve, to nije tako samo u Željezničaru već u kompletnom društvu.
Spominjanje Ziljkića je veoma važno, jer on je potvrdio ono što smo svi manje/više znali, da uprava FK Sarajevo ima plaćene osobe koje kreiraju narativ i usmjeravaju ga tamo gdje oni žele. Ne samo na ovom forumu, već i na drugim platformama. Tebi ako to ne smeta, šta da se radi, meni je itekako smetalo kada su to radile neke uprave mog kluba i ja sam se borio protiv toga, prozivao ih, ismijavao gdje god sam stigao, pa je nekad imalo efekta.
Ti ljudi su pokušali kreirati narativ da Željezničar ne želi promjene, što je notorna neistina i laž. Direktor vašeg kluba je objavio sramotan post na društvenim mrežama čime je ponovo (veoma maliciozno) usmjerio narativ tamo gdje je on želio, na mržnju prema Željezničaru i ponovo je krenula salva uvreda. Tebi ako je u redu da imaš desetak osoba koji navijače Želje nazivaju četnicima, onda svaka čast, a nisam vidio da ih je bilo ko od vas upozorio da to ne rade.
Valjda si svjestan da imaš njih desetak kojima nije mjesto na ovom forumu, nije im mjesto na bilo kojem forumu, već su zreli za neku ozbiljnu mentalnu instituciju.