Jedino sto ja zamjeram Barbarezu je odnos prema Hadzikadunicu. S Ahmedhodzicem bi kad-tad doslo do nesuglasica, ko god da je selektor. Ovi ostali su manje bitni...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Psujem samo iritantnim pojedincima u izuzetnim situacijama, kao tebi npr.PasodelMar je napisao/la: ↑14 nov 2024, 21:59Profesore, kad si ti to postao gospoda? Ja te poznajem kao kriješteću mladu koja psuje i kao wannabe eksperta sa nekom pm licencom. Ti si providan Barbarez Fan Boy.RajvoSA03 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 21:41
Taj rijecnik i takvu vrstu konverzacije koristi kuci sa roditeljima, idiote zatucani. Ocito te isti nisu vaspitali da valja. A mozda je u pitanju i nedostatak ljubavi od istih, pa ti forum sluzi za istresanje frustracija, sto u neku ruku i mogu da razumijem.
PasodelMar je napisao/la: ↑14 nov 2024, 21:59Profesore, kad si ti to postao gospoda? Ja te poznajem kao kriješteću mladu koja psuje i kao wannabe eksperta sa nekom pm licencom. Ti si providan Barbarez Fan Boy.RajvoSA03 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 21:41
Taj rijecnik i takvu vrstu konverzacije koristi kuci sa roditeljima, idiote zatucani. Ocito te isti nisu vaspitali da valja. A mozda je u pitanju i nedostatak ljubavi od istih, pa ti forum sluzi za istresanje frustracija, sto u neku ruku i mogu da razumijem.
Kako ono bi, pozelile sarajlijice vode sa kanistera? Tako nekako jelde?Imajednabrigada je napisao/la: ↑14 nov 2024, 22:11PasodelMar je napisao/la: ↑14 nov 2024, 21:59Profesore, kad si ti to postao gospoda? Ja te poznajem kao kriješteću mladu koja psuje i kao wannabe eksperta sa nekom pm licencom. Ti si providan Barbarez Fan Boy.RajvoSA03 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 21:41
![]()
![]()
Jel de i ti ga po tome pamtis, i ja ga po tome pamtim da je bio jako pogan baš posebno na neke insajderske ocito iz zavisti, ali gle čuda kaze kako nikad mi nije psovao ali izvinuo mi se pa prihvatio sam izvinjenje.
Donio je onu insajdersku da ce Licina biti novi reprezentativac vrlo sigurno moram priznati jer ocito trebala mu je paznja i sad kad je dobio onda moze biti i fin ii gospoda odjednom![]()
Ako sta krene po zlu opet ce on pokazat pravo lice![]()
Ja licno ne znam niti sam se raspitivao niti mogu doci do te informacije ali eto ja zelim da mu vjerujem da ima tu nesto.
RajvoSA03 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 22:34Kako ono bi, pozelile sarajlijice vode sa kanistera? Tako nekako jelde?Imajednabrigada je napisao/la: ↑14 nov 2024, 22:11PasodelMar je napisao/la: ↑14 nov 2024, 21:59
Profesore, kad si ti to postao gospoda? Ja te poznajem kao kriješteću mladu koja psuje i kao wannabe eksperta sa nekom pm licencom. Ti si providan Barbarez Fan Boy.
:mrgreen: :mrgreen:
Jel de i ti ga po tome pamtis, i ja ga po tome pamtim da je bio jako pogan baš posebno na neke insajderske ocito iz zavisti, ali gle čuda kaze kako nikad mi nije psovao ali izvinuo mi se pa prihvatio sam izvinjenje.
Donio je onu insajdersku da ce Licina biti novi reprezentativac vrlo sigurno moram priznati jer ocito trebala mu je paznja i sad kad je dobio onda moze biti i fin ii gospoda odjednom :mrgreen:
Ako sta krene po zlu opet ce on pokazat pravo lice :thumbup:
Ja licno ne znam niti sam se raspitivao niti mogu doci do te informacije ali eto ja zelim da mu vjerujem da ima tu nesto.
Ili ovako nestoZnas ti autonomas vrlo dobro zasto sam ti rekao sta sam rekao.
Evo i Slovenija izgubi od Norveske kuci, sigurno ce mijenjat selektora.katalinski je napisao/la: ↑15 nov 2024, 06:03evo i izrael uze bod francuzima, daj i mi da nekog bar jednom iznenadimo, kad smo igrali dobro hilo je tih penala, produzetaka dok ne padne gol, daj da i nas sreca jednom isprati da se dignemo iz ovog sranja u koje smo upali
Mozda prilika da ugrabimo Keka i ostvarimo mu djecacki san da vodi BiH. Ali mozda ipak da ga ne uzmemo ako ga pusi protiv Norveske kuci.GG3 je napisao/la: ↑15 nov 2024, 08:00Evo i Slovenija izgubi od Norveske kuci, sigurno ce mijenjat selektora.katalinski je napisao/la: ↑15 nov 2024, 06:03evo i izrael uze bod francuzima, daj i mi da nekog bar jednom iznenadimo, kad smo igrali dobro hilo je tih penala, produzetaka dok ne padne gol, daj da i nas sreca jednom isprati da se dignemo iz ovog sranja u koje smo upali
Vec se javio, kaze da bi čuda radio sa ovom repkomMadal je napisao/la: ↑15 nov 2024, 08:12Mozda prilika da ugrabimo Keka i ostvarimo mu djecacki san da vodi BiH. Ali mozda ipak da ga ne uzmemo ako ga pusi protiv Norveske kuci.GG3 je napisao/la: ↑15 nov 2024, 08:00Evo i Slovenija izgubi od Norveske kuci, sigurno ce mijenjat selektora.katalinski je napisao/la: ↑15 nov 2024, 06:03evo i izrael uze bod francuzima, daj i mi da nekog bar jednom iznenadimo, kad smo igrali dobro hilo je tih penala, produzetaka dok ne padne gol, daj da i nas sreca jednom isprati da se dignemo iz ovog sranja u koje smo upali
meecko je napisao/la: ↑15 nov 2024, 12:00Jedan od razloga zašto nisam bio za imenovanje Barbareza za selektora je ova trenutna situacija. Također je to što nismo realni na trenutni (ne)igrački kadar. Znao sam da ćemo pljuvati Barbareza jer je za očekivati bilo da neće biti rezultata što zbog njegovog neiskustva, što zbog lošeg igračkog kadra. Mislim što da očekujemo kada nas Luksemburg i Lihtenštajn uče fudbalu....
Isto ovako smo pljuvali Peteva, koji je 100 puta dokazaniji trener, pa sada se ovdje plače za istim.
Mi kao nacija, prvo moramo se naučiti strpljenju i studioznom radu i redu, pa onda očekivati rezultat. U ovoj državi je sve "preko koljena" i na nekakvu galamu/hampu, samo da ide, a onda dođemo do zida kada više improvizacije ne mogu zamijeniti ozbiljan rad. Od države, fabrika, firmi pa do sporta. Mi smo u našim glavama u rangu najbolje selekcije Brazila, a realno smo nešto iznad San Marina, ako nismo isti nivo .....
Ako nam nije cilj da imamo rezultat sad i odmah, nego pravljenje tima za EURO 2028. Onda ne vidim smisao pozivanja igraca poput Mujakica, Radeljica, Zlomislica, Hadzikica. Koji su na vrhuncu svojih karijera, a igraju i dalje u ex Yu ligama. Sto je dokaz sam po sebi da nemaju kvalitet za nesto vise. Ako nemas pristojnog igraca na nekoj poziciji u jacim ligama, onda uzmi nekog najboljeg kojeg imas U21 igraca na toj poziciji i forsiraj ga dok ne ispadne neki bolji. Zbog toga odobravam pozivanje Tahirovica, Bazdara, Bajraktarevica, Muharemovica, bez obzira na njihovu trenutnu formu.Sveti je napisao/la: ↑15 nov 2024, 12:41meecko je napisao/la: ↑15 nov 2024, 12:00Jedan od razloga zašto nisam bio za imenovanje Barbareza za selektora je ova trenutna situacija. Također je to što nismo realni na trenutni (ne)igrački kadar. Znao sam da ćemo pljuvati Barbareza jer je za očekivati bilo da neće biti rezultata što zbog njegovog neiskustva, što zbog lošeg igračkog kadra. Mislim što da očekujemo kada nas Luksemburg i Lihtenštajn uče fudbalu....
Isto ovako smo pljuvali Peteva, koji je 100 puta dokazaniji trener, pa sada se ovdje plače za istim.
Mi kao nacija, prvo moramo se naučiti strpljenju i studioznom radu i redu, pa onda očekivati rezultat. U ovoj državi je sve "preko koljena" i na nekakvu galamu/hampu, samo da ide, a onda dođemo do zida kada više improvizacije ne mogu zamijeniti ozbiljan rad. Od države, fabrika, firmi pa do sporta. Mi smo u našim glavama u rangu najbolje selekcije Brazila, a realno smo nešto iznad San Marina, ako nismo isti nivo .....
Ovo je prvi put od osnivanja da se reprezentativnom fudbalu pristupilo studiozno i s dugorocnim planiranjem. Ali kakva vajda kad ce opet fanatik i slicni hadalji da orgijaju na ime barbareza jer reprezentacija ne igra od noge do noge
Problem nikad nije i ne moze biti ybni treci golman, ali je problem sto se naucilo prodavati preko reprezentacije. Nikad ni u jednoj drzavi se nije polemisalo vise o trecem golmanu nego kod nas.meecko je napisao/la: ↑15 nov 2024, 16:31Slažem se za Mujakića jer momak nije ni stoper, niti je bek za reprezentaciju, na Hadžikićevom mjestu mogu zamisliti bilo kojeg golmana iz PL BiH. E sada možda kao nagradu nekom koji se istakne, Muftić iz Želje ajde kao neka nagrada, ali kada se pogleda da ima pune 23 godine i da je u nazad godinu dana se ustalio na golu, a Željezničar je muku mučio sa golmanima u posljednje....
znaci ti opravdavas poziv Mujakicu koji je sa 26 godina profesionalni navijac nikad goreg Partizana naustrb Muharemovica koji sa 21 godinom redovno igra za Sassuolo?
nije samo treci golman, nego i drugi. Pozvani su Vasilj, Zlomislic i Hadzikic. Jedini je Vasilj zaslugom tu, jer trenutno nemamo boljeg. Sto se tice debate Hadzikic vs Muftic. Mozda Vedad nije bolji od Osmana, ali nije ni gori. Stim da je Vedad 6 godina mladji od istog, i samim tim ima veci potencijal da napreduje od Hadzikica. Mada se nadam da cemo pridobiti malog Hamzica.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 nov 2024, 16:41Problem nikad nije i ne moze biti ybni treci golman, ali je problem sto se naucilo prodavati preko reprezentacije. Nikad ni u jednoj drzavi se nije polemisalo vise o trecem golmanu nego kod nas.meecko je napisao/la: ↑15 nov 2024, 16:31Slažem se za Mujakića jer momak nije ni stoper, niti je bek za reprezentaciju, na Hadžikićevom mjestu mogu zamisliti bilo kojeg golmana iz PL BiH. E sada možda kao nagradu nekom koji se istakne, Muftić iz Želje ajde kao neka nagrada, ali kada se pogleda da ima pune 23 godine i da je u nazad godinu dana se ustalio na golu, a Željezničar je muku mučio sa golmanima u posljednje....
Pa razlog je jasan, treci golman je oduvijek sluzio kao eksponat za menadzere i klubove, od Kjosevskog do Pirica. Svi su tu bili kako bi neko mogao prodati reprezentativca, a sad je tu Hadzikic kojem istice ugovor na kraju godine, pa nekima nije jasno ocito kako to.
A cinjenica je da bi svi navijaci Zeljeznicara na gol svog kluba stavili Hadzikica, jer kao sto i rekoh, ne postoni segment u kojem je Muftic bolji trenutno od njega. Nijedan.