A znam moj Duska, izbjegavam da im i odgovaram, ali jbg, nekad moram.jurisicduska je napisao/la: ↑15 nov 2024, 16:08Sto ne može jedan prošao njihovoj školu drugi došao sa 19.onako je napisao/la: ↑15 nov 2024, 15:50Sve ok, ali kako i Dzeko i Visca, pa ne ide to tako.zeljovolimte je napisao/la: ↑15 nov 2024, 15:09Klub sa:
Najboljom posjetom godinama,
Najvecim brojem clanova godinama,
Vlastitim najljepsim stadionom u BiH,
Najvise osvojenih trofeja,
Najuspjesnijim igraci Dzeko, Visca, Beslija..
Dok sa druge strane imamo rivala koji ima
Gruzzijskog talenta 23 godine ide za 4-5 miliona eura u Bolonju,
Isti zavrsavaju daleko od prvog mjesta ali su na transfermarketu ubjedljivo prvi, lazu sebe i javnost..
Imali bi najvece i posjete ali delegati, korupcija i minusi ne dopustaju okupljanje tog broja navijaca na Kosevu..
Ali minusi nisu sprijecili navijace da pisu pjesme mesetaru i predsjedniku saveza,
Borba za pravdu i postenje ih nije sprijecila da svoje panjeve guraju u repku citaj Celik Nidal,
Samo se mozemo zapitat ko ce biti pozvan kad budu imali i svoje ljude u savezu, tipujem na Turkesa ili Catakovica..
Tu nastaje doduše mali problem kad im kažeš da je Džeko otišao sa 19 u Teplice i da su Teplice u poziciji sa Džekom kao i oni sa Višćom.
Njih samo treba pustiti da pišu , ne replicirati, oni uvijek sami sebe pobjede.
Sad će neku besmislicu napisati nakon što je opet sam sebe uništio argumentima.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
since 1973
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Duskica i kompanija, izdrziteBotovanje je kada osoba postavlja komentare, odgovore ili sadržaj po unaprijed zadanim nalozima ili instrukcijama, često s ciljem manipulacije, širenja određene poruke, propagande ili stvaranja lažnog dojma o popularnosti nekog stava.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
" Isti zavrsavaju daleko od prvog mjesta ali su na transfermarketu ubjedljivo prvi, lazu sebe i javnost.. "
Ko to treba da bude prvi? znas ti sta znaci ime stranice TRANSFERmarkt
Ko to treba da bude prvi? znas ti sta znaci ime stranice TRANSFERmarkt
-
- Kontakt:
Glavna karakteristika bota je da sve druge optužuje da su botovi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 nov 2024, 16:17Duskica i kompanija, izdrziteBotovanje je kada osoba postavlja komentare, odgovore ili sadržaj po unaprijed zadanim nalozima ili instrukcijama, često s ciljem manipulacije, širenja određene poruke, propagande ili stvaranja lažnog dojma o popularnosti nekog stava.![]()
Idi pitaj gazdu nek ti protumači šta je pisac htio reći sumnjam da sam možeš zaključiti

Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 nov 2024, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- relativizam
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
A ne ti stvarno nisi bot, samo onako lajv komentarises i ponavljas lazijurisicduska je napisao/la: ↑15 nov 2024, 16:23Glavna karakteristika bota je da sve druge optužuje da su botovi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 nov 2024, 16:17Duskica i kompanija, izdrziteBotovanje je kada osoba postavlja komentare, odgovore ili sadržaj po unaprijed zadanim nalozima ili instrukcijama, često s ciljem manipulacije, širenja određene poruke, propagande ili stvaranja lažnog dojma o popularnosti nekog stava.![]()
Idi pitaj gazdu nek ti protumači šta je pisac htio reći sumnjam da sam možeš zaključiti![]()

Ofsajd koji nije bio ni ublizu 5 metarajurisicduska je napisao/la: ↑23 apr 2024, 22:07Hahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahah
Pa ovo cak nije bilo ni ublizu sigurno 5 metara

Situacijajurisicduska je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:11Dzaba kad oni ne znaju ni kad im sudija šilji dati go.
Et ne digne frajer očigledan offside oni opet ne vode.

Situacijajurisicduska je napisao/la: ↑27 apr 2024, 16:35Crveni karton.
Svako kolo ili penal naprave ili crveni nekažnjeno

Malo mi te i zao ako ces iskreno

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ima njih ovdje slicnih bar jos desetak, koji kroz laz i stalno ponavljanje pokusavaju stvoriti drugu sliku.
A najvise ih boli sto su davno provaljeni

3 dana stotine postova, sam sa sobom se dopisuje, sam sa sobom se svadja. Svaka cast knjigovodjo, nadam se da si im uzeo dobre pare za ovo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 nov 2024, 16:42Ima njih ovdje slicnih bar jos desetak, koji kroz laz i stalno ponavljanje pokusavaju stvoriti drugu sliku.
A najvise ih boli sto su davno provaljeni![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
bvsic je napisao/la: ↑15 nov 2024, 16:473 dana stotine postova, sam sa sobom se dopisuje, sam sa sobom se svadja. Svaka cast knjigovodjo, nadam se da si im uzeo dobre pare za ovo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 nov 2024, 16:42Ima njih ovdje slicnih bar jos desetak, koji kroz laz i stalno ponavljanje pokusavaju stvoriti drugu sliku.
A najvise ih boli sto su davno provaljeni![]()

-
- Kontakt:
Joj jest im vuna jbte,mada to nije cudno jer imaju milion razloga. Vidim ovaj struc jak nikako da spomene 15 godina nistavila dok mi vazda u vrhu,to je razlika tog malog,smijesnog kluba i nas.Pendulum je napisao/la: ↑15 nov 2024, 15:40Take a chill pill bro, samo o Sarajevu pišeš.zeljovolimte je napisao/la: ↑15 nov 2024, 15:09Klub sa:
Isti zavrsavaju daleko od prvog mjesta ali su na transfermarketu ubjedljivo prvi, lazu sebe i javnost..
Imali bi najvece i posjete ali delegati, korupcija i minusi ne dopustaju okupljanje tog broja navijaca na Kosevu..
Ali minusi nisu sprijecili navijace da pisu pjesme mesetaru i predsjedniku saveza,
Borba za pravdu i postenje ih nije sprijecila da svoje panjeve guraju u repku citaj Celik Nidal,
Samo se mozemo zapitat ko ce biti pozvan kad budu imali i svoje ljude u savezu, tipujem na Turkesa ili Catakovica..
![]()
Hoće li mu neko objasniti ili da ih ja ponovo ponižavam?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Vidim ne znate razlikovati ni kad neko namjerno piše jer isto doživljava sa vaše strane i kad je ozbiljan.
Da formiras osobu i da joj dodijeliš zbirni IQ, išla bi u školu za ljude sa specijalnim potrebama.

I nije knjigovođa nego računovođa.
Da formiras osobu i da joj dodijeliš zbirni IQ, išla bi u školu za ljude sa specijalnim potrebama.

I nije knjigovođa nego računovođa.
A humanitarni broj ?zeljovolimte je napisao/la: ↑15 nov 2024, 15:09Klub sa:
To nisi naveo u nabrojanu kvalitetu ovog tima s pocetka posta?
-
- Kontakt:
Najjace od svega sto je Nidal Čelik bio kod njih u klubu pa prešao u akademiju. Ili baš znaju pa ih zato naročito boli jer je najbolji mladi igrač lige kod nas.
-
- Kontakt:
Nidal Celik nije u rangu Amara Drine, a kako igra nece ni biti.
Toliko o postenju i pravdi za koju se zalazete..
Mitomani!
Mitomani!
-
- Kontakt:
Nidal Čelik je od 10 godine na nekim turnirima dok je igrao za vas proglašavan za najboljeg igrača i već tad je ušao u bilježnice skauta recimo ovaj :zeljovolimte je napisao/la: ↑15 nov 2024, 17:26Nidal Celik nije u rangu Amara Drine, a kako igra nece ni biti.
Mitomani!
Protekli vikend nekoliko naših omladinskih selekcija je nastupalo na turnirima. U hrvatskim Crikvenicama U-10 selekcija je osvojila prvo mjesto, a u finalu su savladali Udinese sa 1:0. Najbolji igrač turnira je Nidal Čelik.
Onda je naravno došao u veliki klub i normalno slijedio je poziv s repku.
Za Amara Drinu sam ja pisao da ne može igrati za Hrid a vi pisali da je to reprezentativac. I isto ovako baljezgali.
Kao sto vidis u vašem paralelnom svijetu je Drina reprezentativac a Čelik los igrač.
Nodi ovaj ti je najbolji za učiti. Samo ovako i nema greške. Tipičan primjerak. Za izložbe.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
24.10.2023jurisicduska je napisao/la: ↑24 okt 2023, 18:06Čuj Drina najbolji mladi igrač lige
Njihova mitomanija ne poznaje granice. Pa nije najbolji igrač mladi u svojoj zgradi Drina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.