Ali šta su tačno njihovi radni zadaci i obaveze?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
U Banovićima SDA krala glasove od sebe i dijelili SDP-u na lokalnim izborima kako bi se ulizali Nikšiću.
Kasnije CIK reagovao i vratio im glasove, zato jer su se bunile konkurentske stranke.

Kasnije CIK reagovao i vratio im glasove, zato jer su se bunile konkurentske stranke.
Ovako ce reci izgradnja kosta 5 miliona, rok izvrsenja do okoncanja radova.

Cirkus drzava.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa valjda ko Belick iz PB.

Za neka terenska sprovodjenja angazuje se sudska policija, ovi su unutar kod Fadila. Plus pritvorska jedinica.
Pretpostavljam da se to odnosi na drzavni zatvor, da me ne drzis za sigurno. Ne znam sta drugo moze biti.
Da ne planiras konkurisati pa se raspitujes?
- Marsal
- Kontakt:
Ma ne, nego danas vidim lika u toj uniformi i stvarno nikad za njih nit čuo nit vidio do danas. Izguglam, a ništa posebno nema na pretrazi.Kajzer10 je napisao/la: ↑15 nov 2024, 19:21Pa valjda ko Belick iz PB.![]()
Za neka terenska sprovodjenja angazuje se sudska policija, ovi su unutar kod Fadila. Plus pritvorska jedinica.
Pretpostavljam da se to odnosi na drzavni zatvor, da me ne drzis za sigurno. Ne znam sta drugo moze biti.
Da ne planiras konkurisati pa se raspitujes?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Moras biti bas glup da vjeruješ slici sa interneta koja kaze da se ovo moze popraviti za 300k i 10 dana.
Za 10 dana se ne bi mogao osušiti beton sve da ga danas kompletnog naliju u kalup u obliku tog mosta.
Ne razumijem se u ove sve radove, ali nije sad da ova izgradnja pruge kosta puno. Jbt 40-50 metara. Ljudi tribinu na stadionu izgrade za 10 miliona, a 50 puta vise posla ima. Hajde eto nek kosta 5 miliona, a sta je sa onim silnim parama sto se doniralo? Hrvatska 10 miliona eura sama dala, a gdje su pare sto smo svi mi dali, pa klubovi, institucije itd.
Od svih radova sta je ostalo, par bagera ciste i to je sve. Neko ce ogromne pare uzeti sebi, a narod ko sisa.
Ljudi nemaju gdje zivjeti, a ide zima. Ne bi da budem pesimista, ali daj Boze da ljudi vide i 5 miliona od ovih silnih para sto se doniralo...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakvi klubovi, kad se saberu nisu dali ni 50.000.
Ne kažem da se to sve neće popljačkati i da 90% onog sto je neko ko fol dao nikad ne dodje do onog kome je namjenjeno.
Npr, amerika kao da milion dolara za pomoć Bosni… to se uplati u USAID, onda oni sebi tamo rastaljuju plate, organizuju seminare, putuju, plaćaju auta, stanove za razne ‘humanitarne radnike’ isl, na kraju ni 100.000 se ne potroši za stvarnu pomoć Bosni. To je stari, isprobani sistem po kojem se radi svuda u svijetu.
Al sad da se može željeznički most napraviti za deset dana i 300.000 km, ne treba bas ni na takve price nasjedati.
Ne kažem da se to sve neće popljačkati i da 90% onog sto je neko ko fol dao nikad ne dodje do onog kome je namjenjeno.
Npr, amerika kao da milion dolara za pomoć Bosni… to se uplati u USAID, onda oni sebi tamo rastaljuju plate, organizuju seminare, putuju, plaćaju auta, stanove za razne ‘humanitarne radnike’ isl, na kraju ni 100.000 se ne potroši za stvarnu pomoć Bosni. To je stari, isprobani sistem po kojem se radi svuda u svijetu.
Al sad da se može željeznički most napraviti za deset dana i 300.000 km, ne treba bas ni na takve price nasjedati.
Ljudi gledaju one fejk "japanci izgradili za ..." slike i misle sve to moze dok trepnes
Sve i da oni jesu, ne znaci da mi mozemo

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Moraš biti glup da ne shvatiš poentu ovog gore.

Ova individua koja je ovo izjavila je članica vladajuće elite. Zato i kažem da je pišanje po narodu. Ako kaže da može za 10 dana (glupost kao i uostalom sve što izjavi njen stranački lider), zašto se onda ne radi ništa? Ne da se ne radi nego oni ni ne znaju šta se tu treba uraditi

Ovo da se odradi po propisu. Najmanje 6 mjeseci.
Moglo bi se nesto isfuseriti za 2-3 mjeseca
Politicari su to pokrali, ne brinem se ja. Nece ni trecina para stici tamo gdje treba. Ma da se to moglo i ocekivati al hajd nemoj donirat, ti ovaj onaj, grad, drzava.DamirT je napisao/la: ↑15 nov 2024, 19:49Ne razumijem se u ove sve radove, ali nije sad da ova izgradnja pruge kosta puno. Jbt 40-50 metara. Ljudi tribinu na stadionu izgrade za 10 miliona, a 50 puta vise posla ima. Hajde eto nek kosta 5 miliona, a sta je sa onim silnim parama sto se doniralo? Hrvatska 10 miliona eura sama dala, a gdje su pare sto smo svi mi dali, pa klubovi, institucije itd.
Od svih radova sta je ostalo, par bagera ciste i to je sve. Neko ce ogromne pare uzeti sebi, a narod ko sisa.
Ljudi nemaju gdje zivjeti, a ide zima. Ne bi da budem pesimista, ali daj Boze da ljudi vide i 5 miliona od ovih silnih para sto se doniralo...
I moze se napravit ovo sve za deset dana i za 300k, pusti levate, ne znaju niti se razumiju.

- numanumaye22
- Kontakt:
Jesu fejk slike ali mi smo inace ‘poznati’ po gradnji. Ima li ista da smo izgradili od rata a da nisu zgrade sa praznim stanovima i trzni centri?
200 KM autoputa jedva imas u zadnjih 35 godina. Jedna Hrvatska ima preko 1000 km.
Kakvi mi i gradnja bolan. Kad treba srusit i unistit, tu smo medju prvima, to sigurno.
admin je napisao/la: ↑15 nov 2024, 20:07Npr, amerika kao da milion dolara za pomoć Bosni… to se uplati u USAID, onda oni sebi tamo rastaljuju plate, organizuju seminare, putuju, plaćaju auta, stanove za razne ‘humanitarne radnike’ isl, na kraju ni 100.000 se ne potroši za stvarnu pomoć Bosni. To je stari, isprobani sistem po kojem se radi svuda u svijetu.
Pa dobro, tako funkcionišu nevladine organizacije, oni koji ih vode su zgrnuli milione čak i kod nas.
E sad, ne znam koliko je USAID dobar primjer, to je ipak vladina organizacija i nije baš da će neko proćerdati američke pare kao da mu je babovina. To je kod njih veći grijeh nego ubistvo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sto se tice autoputa, cesti to sto kod nas nema mozes zahvaliti ili hebati ovim stvarima dole, i nemoj molim te da uporedjujes nesto a nemas veze s cim sta uporedjujes:
- Bivsoj jugi koja je izgradila qrcinu, hebem li joj od do
- Terenu koji je tezi od hrvatskog mnogostruko, i njemu
- Politickoj situaciji iza rata s kojom.se nijedna drzava koju si ikad spomineno ne moze porediti, i hebem svim ovim kocnicarima razvoja
- Bivsoj jugi koja je izgradila qrcinu, hebem li joj od do
- Terenu koji je tezi od hrvatskog mnogostruko, i njemu
- Politickoj situaciji iza rata s kojom.se nijedna drzava koju si ikad spomineno ne moze porediti, i hebem svim ovim kocnicarima razvoja
Misljenja sam da su trebali dati vojsci da uradi privremeni nasip, ogranicit brzinu vozova i onda neka 10 godina provode javnu nabavku.
Isplati li se ostajati budan i gledati ovaj boks večeras, vidim kvota 3 na Tajsona, može se probati čisto rekreativno. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."