The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: The Ring (sve o boksu)
Ma nema sanse da je Bivol pobjedio,previse unazad isao i premalo kombinacija bacao,Artur jace zavrsio borbu i zasluzeno uzeo
Moglo je biti ili nerijeseno ili pobjeda Artura, lik je prespavao 2 runde totalno.
- AshburtonG
- Kontakt:
Mislim da je razlika u R10 bila u par cistih udaraca, dok je Beterbiev bacio duplo vise skoro. Do kraja meca mislim da ga je stigao i po cistim.
Ovo je trebalo zavrsit nerijeseno, iako sam imao osjecaj da je Beterbiev nanio vise stete, a da Bivol ne bi ovog poslao na pod da ga je tukao jos 20 rundi. Ako je vec neko trebao uzet pobjedu, onda je to morao bit Beterbiev.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bivol raja lik. Nema izgovora, izgubio **** ga, bit ce bolje.
Al jos jednom da kazem da bi ovakav boks mogao gledat 24 sata dnevno. Pa j.bo majku ako su sve skupa tri klinča bila u 12 rundi
Al jos jednom da kazem da bi ovakav boks mogao gledat 24 sata dnevno. Pa j.bo majku ako su sve skupa tri klinča bila u 12 rundi
Ova aktivnost Beterbieva ne moze biti presudna, vecinu udaraca je promasio ili u gard. Bivol vise pogodio, jest da je isao unazad konstantno,ali to nije vazno, barem ne bi trebalo biti.
⚽FK Garaže⚽
Bivol je svakako pokazao muuda i u par navrata stao sa monstrumom u razmjeni, ovo je trenutak kada poraz i ne steti ugled boxeru. Naci ce mu Alsheikh neki angazman.
Agresivnost bi se trebala bodovati osim ako nema ništa drugo da se boduje.
Na stranu to, poraz ide na dušu Bivolu jer je na agresivnost Beterbieva odgovarao povlačenjem, a ne eventualnom kontrom. Previše ga je respektovao.
Ali i bez obzira na to, po meni je Bivol pokazao bolji skill i trebao je dobiti.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ako ce se aktivnost i agresivnost samo bodovat, znaci ako idem u ring s nekim ko me moze u jednoj sekundi jednim udarcem nokautirat, znam dakle da je jaci, ja se svejedno ne smijem povlacit ni takticki boksat, moram 12 rundi ic naprijed u razmjenu udaraca pa ko koga( on mene )
Debilizam. Ali ovde su nijanse odlucile, moglo je na bilo koju stranu otic ne bi bilo puno rasprave

Debilizam. Ali ovde su nijanse odlucile, moglo je na bilo koju stranu otic ne bi bilo puno rasprave
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da, al ne sa 116-112, jos u 10 rundi Arturu govore treba ti KO da dobijesAshburtonG je napisao/la: ↑13 okt 2024, 01:00Mislim da je razlika u R10 bila u par cistih udaraca, dok je Beterbiev bacio duplo vise skoro. Do kraja meca mislim da ga je stigao i po cistim.
Ovo je trebalo zavrsit nerijeseno, iako sam imao osjecaj da je Beterbiev nanio vise stete, a da Bivol ne bi ovog poslao na pod da ga je tukao jos 20 rundi. Ako je vec neko trebao uzet pobjedu, onda je to morao bit Beterbiev.
Ako nista Bivol treba dobiti priliku za revans
I onaj KO Clarka ranije je bio brutalan, polomio mu vilicu Wardley

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa prvi sam rekao da je nerijeseno realno. Ali ni u jednom univerzumu ovo nije Bivol dobio. Ne mozes dobit ovakav mec bjezanjem 70% meca. Jednostavno losa taktika. Ovih 116-112 je sramota, jer ne vjerujem da je bilo dovoljno da se nekome da 10-8. Bas ce bit interesantno vidjet bodove, pogotovo zadnje 3 runde.
Ovo u 10. rundi je cista motivacija. Sad su evo prikazali snimak. Te runde na kraju gdje je isao jos agresivnije su mu garantovale makar remi. Da se Bivol nije ugasio, mogao je doci do sigurne pobjede, cak i uz ovakav fail od taktike.
Ovo u 10. rundi je cista motivacija. Sad su evo prikazali snimak. Te runde na kraju gdje je isao jos agresivnije su mu garantovale makar remi. Da se Bivol nije ugasio, mogao je doci do sigurne pobjede, cak i uz ovakav fail od taktike.
Ali lik ga dobio sa 40 godina i jednim koljenom
Šta kažu stručnjaci, ima li Tyson ikakve šanse večeras 
Ili nema smisla gledati ovo uopšte

Ili nema smisla gledati ovo uopšte
Kad bi trebao biti ovaj main event?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Illmatic09
- Kontakt:
Na DAZN pise da bi trebali poceti oko 5:00, sad se bore Barrios - Ramos, pa Taylor - Serrano i onda Tyson - Paul.
Paul ako nokautira Tysona bit ce debil jer je nokautirao starca od 60 god. Ako kojim slucajem izgubi od Tysona, bit ce luzer jer je izgubio od 60-godisnjaka. Ali hajd ispratit ce se i ovaj cirkus
Paul ako nokautira Tysona bit ce debil jer je nokautirao starca od 60 god. Ako kojim slucajem izgubi od Tysona, bit ce luzer jer je izgubio od 60-godisnjaka. Ali hajd ispratit ce se i ovaj cirkus

100% sportski i krajnje opušten potpis
-
-
- Kontakt:
Izgubi tyson 
Šta si ti očekivao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.