Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Barba ko dosta muških..kad treba s curama preko Chata sve super...dok je uživo pogubi se
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ko ovog debila bude podržavao i nakon ovoga nije normalan.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma cuo sam pitanje, samo me ime zanimalo. Kakav je ovo retardirani pacenik, pa Rukfas je za ovog Guardiola.
Strasno kako lik misli da je najpametniji, najbolji, sve naj. Pu yebo ti sebi mater.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Za početak tjeranje ovog. Za dalje bi vidjeli, ali bi sve instant krenulo bar mrvicu na bolje, jer gore ne može.313 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:11Šta predlažeš?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:11Reprezentacija je i zvanično umrla, što je bilo ikakvih nada za neki boljitak, plasman na neka proširena takmičenja i sl. s ovim na klupi je i to ugašeno taman dobili grupu sa Lihtenštajnom, Gibraltarom, Vatikanom i Grenlandom.
Još jednom: nema većih neprijatelja ove zemlje od ljudi koji podržavaju ovog klovna na klupi. Krivično goniti takve pojedince, krenuti od ovog foruma pa dalje.
Osim što nema pojma, nevjerovatno je bezobrazan, arogantan i prepotentan. Čovjek je otjerao pola reprezentacije radi nekih svojih hireva i menadžerskih igrača.
Fuad Čolpa i sve balije u savezu jesu neprijatelji ove reprezentacije, ali je ovaj NO1.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
I treba direktna pitanja postavljati, i ne znam zašto ne može se udostojiti da odgovori na pitanje. Ovo je totalno neprofesionalno. Ima li neko link cijelog press-a?
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 16 nov 2024, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
- PasodelMar
- Kontakt:
To ti ozbiljan sad? Jesam, po što sam ovdje. NE ZNAMQUARTERBACK je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:12jes ga cuo sad na pressici sto napade momka sto ga pita razmislja li o ostavci kaze jesi ozbiljanPasodelMar je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:09Ovo ti je bilo historijski danas, nije to bilo šta. 7:0 drug moj, 7:0.QUARTERBACK je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:07pa normalno da ne razmislja o odlasku ne znam sto ste mislili da je to uopste opcija.. to se dalo zakljuciti iz njegovih izjava sa pressica da on ostaje, pa on je svjestan bio da cemo popusiti sve u A diviziji zato je i najavio na vrijeme da ostaje bez obzira na sve![]()
realno je da postoji kvalitet u ovoj repki da nam holandija ne zabije 5 i njemacka 7 nismo tolike kante mora ovo puno bolje u kvalifikacijama.. mislim da ce barbarez sam otici ako vidi da ne ide u kvalama protiv slabijih ekipa..![]()
yebo majku egoisticnijeg tipa s manje pokrica nisam vidio![]()

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahahaha koji nivo bezobrazluka, on još ima obraza da nešto se ko ljuti. Ne vjerovatno kako sve legende unište sve ono što su uradili.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vidiš da ima fanboyeva na forumu što dr.kaju na njega i dalje pa traže neke izgovore za ovo sve.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:14Ko ovog debila bude podržavao i nakon ovoga nije normalan.
Nevjerovatni mentalni sklopovi udišu isti vazduh kao i mi svaki dan.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Budimo realni
Killa i GG3 klimnite glavom ako ste živi
Vau kakav plan …baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:15Za početak tjeranje ovog. Za dalje bi vidjeli, ali bi sve instant krenulo bar mrvicu na bolje, jer gore ne može.313 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:11Šta predlažeš?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:11Reprezentacija je i zvanično umrla, što je bilo ikakvih nada za neki boljitak, plasman na neka proširena takmičenja i sl. s ovim na klupi je i to ugašeno taman dobili grupu sa Lihtenštajnom, Gibraltarom, Vatikanom i Grenlandom.
Još jednom: nema većih neprijatelja ove zemlje od ljudi koji podržavaju ovog klovna na klupi. Krivično goniti takve pojedince, krenuti od ovog foruma pa dalje.
Osim što nema pojma, nevjerovatno je bezobrazan, arogantan i prepotentan. Čovjek je otjerao pola reprezentacije radi nekih svojih hireva i menadžerskih igrača.
Fuad Čolpa i sve balije u savezu jesu neprijatelji ove reprezentacije, ali je ovaj NO1.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Kao što rekoh - još jedan gutač žaba, poltron, demagog i ublehaš, a uz to i bezobrazan - definicija političara koji nas predstavljaju na vlasti.
FUJ JADOVI JADNI, SVI ODREDA!!!
FUJ JADOVI JADNI, SVI ODREDA!!!
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:15Za početak tjeranje ovog. Za dalje bi vidjeli, ali bi sve instant krenulo bar mrvicu na bolje, jer gore ne može.313 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:11Šta predlažeš?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:11Reprezentacija je i zvanično umrla, što je bilo ikakvih nada za neki boljitak, plasman na neka proširena takmičenja i sl. s ovim na klupi je i to ugašeno taman dobili grupu sa Lihtenštajnom, Gibraltarom, Vatikanom i Grenlandom.
Ništa konkretno znači?
Walk on
-
- Kontakt:
Koliki ego lik ima nevjerovatno, svaka cast za novinara
Zadnja izmjena: adrenaline323, dana/u 16 nov 2024, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
3 pa 1
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Klošar, jad i nula od covjeka si od onog trenutka kad si rekao DA banjaluckom bijedniku. Cetiri godine ugovora malo li je neznalico 

Vico, moze li liga po pola?
Da ne zaboravim, imam poruku i za Bakira Tiru,
NAPUŠI SE KHURCA UBLEHO
Poserem ti se u svaku kolumnu koju si napisao gdje si pljuvao Peteva i prizivao ovu neznalicu
NAPUŠI SE KHURCA UBLEHO
Poserem ti se u svaku kolumnu koju si napisao gdje si pljuvao Peteva i prizivao ovu neznalicu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Drago mi je samo radi onih koji su padali na patetiku i laznu patriotsku suplju. Ko poznaje situaciju, zna jako dobro da je Barbarez bio jedan od najvecih supaaka koji je ikad igrao za reprezentaciju.
Deceniju se prizivao za selektora, bez da ima dana iskustva kao trener, samo iz razloga jer je obukao maskirnu jaknu i prosipao lazni patriotizam.
Mislim, nije da me nesto reprezentacija pretjerano zanima, obicna prcija kriminalaca iz saveza i zabava za dijasporce i ruralce.
Deceniju se prizivao za selektora, bez da ima dana iskustva kao trener, samo iz razloga jer je obukao maskirnu jaknu i prosipao lazni patriotizam.
Mislim, nije da me nesto reprezentacija pretjerano zanima, obicna prcija kriminalaca iz saveza i zabava za dijasporce i ruralce.
Ako neko nadje, nek postavi link cijele press konferencije. Bas me zanima kakve je stvari ubleha govorila.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.