To je to. Eventualno ako je ikako moguće pokušati Jakirovića dovesti ako ima sanse za to.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Barba halali sto smo sumnjali.
-
Arrivederci
- Kontakt:
Ma vi ste fakultet, jeo vas politika, biće repke biće, skandirat će se Barbino ime levatine jedne.

Forzza Velež!
Mislis da pojedini ne bi tjerali i Jakirovica nakon 3 poraza
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa smeće licemjerno.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Pogresno razmisljate. Nije Vico veliki srbonja sa velikim planovima. Sto bolji rezultati sto vise para. Tu staje sve.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma neka ga tjeraju. Ali bi se imao necemu nadati.
Sa ovim na klupi se nemas cemu nadati.
- FKS -
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja cekam da se probude Hercegovci sa tobogana i pocnu prati Barbu na ruke... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sve to stoji, sve što si napisao su manje više činjenice, međutim, to je tema za neke druge razgovore i tu bi se satima moglo razglabati o svemu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:29Promjene moraju krenuti od strukture koja upravlja fudbalom, znamo svi ko je na vrhu. Mislis da pojedinci veceras ne slave najveci poraz u historiji i da im nije godra? Njima odgovara da tonemo sve dublje, i usput tako im ostaju u igri i talovi i menadzerski interesi.
Mozemo pricati o trenerima i imenima, ali sta vrijedi kad su njihovi potezi ograniceni sistemom koji mora ispostovati menadzere i dogovore ispod stola?
Evo i Barbarezov odgovor novinaru je samo dokaz da se i on uhljebio i da prati ovaj isti sistem. Sto se tice njega licno, ocigledno je da je teska neznalica ubjedljivo najgora do sad, a bilo je itekako kandidata za tu titulu.
Poenta je - stanje je u savezu, uvijek bilo ovako, nekada čak i gore ali najbitnije je ono da rezultati reprezentacije nisu OVOLIKO ispaštali, nikada, ali nikada nije bilo više menadžerskih igrača nego sada koji se instant guraju u prvih 11, prije si uvijek imao 2-3 (menadžerska igrača ili havera od nekih igrača) koja sjede na kraju klupe i to je to. Sa Barbarezom je to dobilo neku potpuno drugu dimenziju koju niko nije ni mogao sanjati.
Igra nam je bila bolja pod Rukfašem, zamisli sad u kakvom je stanju ovo sve.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pazi koliko je lik imao utakmica da uigra nesto, i to top utakmica...evo sta je napravio...otkaz da mi je brat rodjeni!
Zadnja izmjena: denimb, dana/u 16 nov 2024, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Steta sto mu to nije rekao. Nesto tipa, pa to ste govorili na drustvenim mrezama dok niste dosli na mjesto selektora. Syebo bi se ublehas jos vise...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko će debilima objasniti da je gore izgubiti od Luksemburga 2-0, nego od Njemačke 10-0.
I jeste za Dogana, Džele i Makija.
I jeste za Dogana, Džele i Makija.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Paromlinac
Jedina svijetla tacka veceras je bio biser komentatora na MY tv : " Barbarez je promijesao karte pred utakmicu sa Njemackom ". 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Koliko Barbarezu treba utakmica da napravi neki kostur tima i da vidimo neku ideju u igri . Ovo dosad ni glave ni repa svaka utakmica 7/8 novih startera ,samo rotira igrace a nista jos nemamo .
Pa ovaj kad San Marino pobjedi pričati će o tome kao da je svjetsko osvojio. Po stoti put pišem, selektor nam je učenik prvog razreda trenerske škole. Ovo su mu časovi od drugih trenera profesora iz ove grupe.
Nemoj zezati da je on. Sjećam se da su ga papci pojedini ismijavali ovdje često, svaka čast momku dokle je dobacio.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Kaže Matthäus za RTL poslije utakmice: "Naučio sam od navijača u I. Europi da napadaju odmah igrače nakon ovakvog poraza, ali reakcija bh. navijača govori da stoje iza Barbarezovog projekta"
Ovo je dovoljno.
Ovo je dovoljno.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo stvarno više nema smisla pratiti. Ja sam kao i vjerovao da se ovdje može nešto napraviti sve do one utakmice sa Mađarskom u Zenici. Tu mi je bilo jasno da Barbarez i stručni štab nemaju pojma šta rade. Ovo večeras nema potrebe ni komentarisati.
Jednostavno čovjek je dobio licencu da gubi u naredne tri godine i ne planira odustati. Potrošiće frajer dva ciklusa kvalifikacija u ništa.
Jednostavno čovjek je dobio licencu da gubi u naredne tri godine i ne planira odustati. Potrošiće frajer dva ciklusa kvalifikacija u ništa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies