Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Arvid
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Arvid » 16 nov 2024, 23:40

Wanderson je napisao/la:
16 nov 2024, 23:10
Yebem li ti majku hercegovacku.

Bravo za Misketa naseg forumasa koji je postavio pitanje.

Smrada sam odmah procitao, ostalo je jasno kao dan.
Nemoj zezati da je on. Sjećam se da su ga papci pojedini ismijavali ovdje često, svaka čast momku dokle je dobacio.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 16 nov 2024, 23:40

Kaže Matthäus za RTL poslije utakmice: "Naučio sam od navijača u I. Europi da napadaju odmah igrače nakon ovakvog poraza, ali reakcija bh. navijača govori da stoje iza Barbarezovog projekta"

Ovo je dovoljno.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 16 nov 2024, 23:40

Ovo stvarno više nema smisla pratiti. Ja sam kao i vjerovao da se ovdje može nešto napraviti sve do one utakmice sa Mađarskom u Zenici. Tu mi je bilo jasno da Barbarez i stručni štab nemaju pojma šta rade. Ovo večeras nema potrebe ni komentarisati.

Jednostavno čovjek je dobio licencu da gubi u naredne tri godine i ne planira odustati. Potrošiće frajer dva ciklusa kvalifikacija u ništa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 16 nov 2024, 23:40

Wanderson je napisao/la:
16 nov 2024, 23:26
killafrommanilla je napisao/la:
16 nov 2024, 23:14
fanatik19 je napisao/la:
16 nov 2024, 22:39
Gdje su killa i GG3 da podrze poker mafiju zajedno sa ublehama iz stručnog štaba i kažu kako treba vremena
Ti reče da se ti i ja više nećemo citirati, ali jednostavno ovo je tvojih pet minuta, tog velikog navijača reprezentacije kojeg bi više bolilo da je neko koga si pljuvao odigrao vrhunsku utakmicu, da smo iznenadili Njemce nekako ili ne daj Bože izvukli neki pozitivan rezultat.

Evo postavit ću ti par pitanja, može odgovoriti bilo ko osim tebe. Kako bi po tebi izgledao spisak s povredama, a kako bi izgledalo prvih 11 i da li smatraš da su tih prvih 11 u stanju igrati s Njemačkom, da su 2x kvalitetniji od ovog sastava u kojem smo izašli i da bi izgubili manje od 5 razlike? I ko je selektor koji bi uzeo reprezentaciju da pravi nešto za budućnost, kada mu je raspored Engleska, Italija, 2x Holandija, 2x Njemačka i 2x Mađarska. Koji bi to rizikovao svoj CV dajući priliku mladim momcima kao Muharemoviću večeras, svjestan da će ga neko od ovih svjetskih reprezentacija nagrditi? A pritom da radi za neku mizernu platu u svjetskim okvirima i sa gospodinom Vicom Zeljkovićem koji sigurno ne misli dobro tom projektu na kraju krajeva :D

Sad mi reci kako ne spavaš i kako se sekiraš za reprezentaciju, kako si baš tužan zbog svega :mrgreen:
Jedino sto je trebao uraditi je nadograditi i ispraviti Savinu ekipu iz meca sa Ukrajinom gdje nam je mrvica falila da odemo na EURO.

Trebao je u ovih par utakmica u odnosu na taj tim rijesiti golmana između Pirica i Vasilja obojici dati sansu i za kvalifikacije vidjeti ko je kvalitetnije rjesenje.

Poziciju stopera, opcije 4,5 i 6 pronaci, tu je trebao dodati Katica, Muharemovica i pronaci tog sestog da li to bio Bicakcic, Barisic ili neko treci.

Na lijevom wing backu sansu dati Karicu kao jedinom postenom ljevaku i vidjeti ima li sta od njega, sansu dati i Gazibegovicu ponovo i ostaviti ga da bude ta opcija s klupe jer moze pokriti obje bocne pozicije.

Vezni red integrisati Gigovica i Huseinbasica koji imaju potencijal, uz Krunica i Pjanica, pronaci jos dvije opcije u ostalim igracima koja ce zavisiti od forme u klubu.

U napad integrisati i prosiriti konkurenciju sa Esmirom i Bazdarem.

Tu ekipu uigravati i spremati za kvalifikacije i polako zavrsiti smjenu generacije.

E to je trebao uraditi, a sta je uradio vidimo iz prilozenog, kada to govorim ne govorim o rezultatima nego o igracima i strukturi tima, potrosio je skoro 10 utakmica, a ni on sam nema viziju za dalje.

Ma što se mene tiče neka večeras ide, ali ti opet nisi odgovorio ni na šta što sam postavio, a Pirić čim se riješi Husare bit će pozvan. I to svako normalan podržava, a uostalom i nije bolji golman od Vasilja kako god okreneš.

Hajde da prođemo kroz taj sastav na koji je trebao nadograditi. Imamo Anela koji je uradio šta je uradio i za to krivimo njega, a na kraju krajeva, Spahić je zatvorio ta vrata za sva vremena. Tako da ne možeš tražiti opciju 4 5 i 6 kad si ostao bez opcije 1. Hadžikadunić povrijeđen, nadam se da će se s njim izgladiti ako je bilo problema. Kolašinac povrijeđen. Dedić rovit. Jusuf povrijeđen, Cimirot igra u ekipi u Arabiji koja ima jednu pobjedu, a Rade Krunić je najgori igrač Zvezde trenutno. Hajradinović je tu, Džeko je tu, Demirović je tu.

Pjanića ste tjerali **** motkama zbog nezalaganja, i čovjek se oprostio. Mada mislim da bi sada dao ruke i sa 35, jer igra ozbiljan fudbal. karić isto treba da bude opcija.

Na šta da nadogradi ovdje molim te? I Gigović, Esmir, Baždar, Huseinbašić su tu. Sve je to fino reći, da pronađe još dvije opcije u veznom, dvije u napadu, dvije u odbrani itd. Ali evo, ko su po tebi te opcije?

Kojih 20 igrača bi ti odabrao a da se bitno kvalitetom razlikuju od ovih, i kojih 11 bi večeras izveo?

I Sergej, koji se trenerski gradi, nikada ne bi došao u ovu reprezentaciju. Čovjek sam reče da je mogao preuzeti tipa 5 dobrih klubova sada nakon odličnih sezona u Zrinjskom, Rijeci i Dinamu ali čeka pravi projekt i pravu priliku. To mi nismo, ni za kakve pare, posebno ne za trenera koji se gradi.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 16 nov 2024, 23:40

fanatik19 je napisao/la:
Gdje su killa i GG3 da podrze poker mafiju zajedno sa ublehama iz stručnog štaba i kažu kako treba vremena
Ti reče da se ti i ja više nećemo citirati, ali jednostavno ovo je tvojih pet minuta, tog velikog navijača reprezentacije kojeg bi više bolilo da je neko koga si pljuvao odigrao vrhunsku utakmicu, da smo iznenadili Njemce nekako ili ne daj Bože izvukli neki pozitivan rezultat.

Evo postavit ću ti par pitanja, može odgovoriti bilo ko osim tebe. Kako bi po tebi izgledao spisak s povredama, a kako bi izgledalo prvih 11 i da li smatraš da su tih prvih 11 u stanju igrati s Njemačkom, da su 2x kvalitetniji od ovog sastava u kojem smo izašli i da bi izgubili manje od 5 razlike? I ko je selektor koji bi uzeo reprezentaciju da pravi nešto za budućnost, kada mu je raspored Engleska, Italija, 2x Holandija, 2x Njemačka i 2x Mađarska. Koji bi to rizikovao svoj CV dajući priliku mladim momcima kao Muharemoviću večeras, svjestan da će ga neko od ovih svjetskih reprezentacija nagrditi? A pritom da radi za neku mizernu platu u svjetskim okvirima i sa gospodinom Vicom Zeljkovićem koji sigurno ne misli dobro tom projektu na kraju krajeva :D

Sad mi reci kako ne spavaš i kako se sekiraš za reprezentaciju, kako si baš tužan zbog svega :mrgreen:
Ne spavam, ni večeras za mene nema lakog sna, tresem se od frustracije ako te već zanima a prozvao sam te jer si jedan od mnogih idiota na ovom forumu koji ovo podržava. Baš one stvari za koje je ubleha prozivala svoje prethodnike nastavlja da radi u još goroj mjeri. 7 utakmica je prošlo a ne vidi se ni milimetar napretka, ne znamo kud udaramo i ti još uvijek nastavljaš da podržavaš. U21 reprezentacija nam odigra najgore kvalifikacije u historiji i 6 likova odatle prodefiluje kroz A selekciju bilo da su igrali ili ne dok u21 Slovenija koje je otišla direktno na EURO tek za Novembar pozove 1 igrača koji je dio iste. Ti si taj koji podržava poziv Omeroviću a znaš da nije respektabilan HNL igrač i da ga je u kvalifikacijama uništavao Cipot koji je u Speziji čitavu prošlu sezonu imao podjednak status kao Tahirović u Ajaxu ove godine. Ti si taj koji podržava poziv Čeliku a istovremeno ne razmišljaš kako smo osakatili u19 reprezentaciju a da pritom Nidal neće vjerovatno minute odigrat ovamo i da time dobijamo goli qrac. Ti si taj koji svršava na odmicanje Husare od reprezentacije i njegovih igrača a istovremeno ti okej Džida koji se liže sa kockarom i njegovi igrači a zapravo ne želiš da priznaš kako su to isti grobari ove reprezentacije samo zato jer je ćelavi kockar na klupi. Normalno ti je također i da cvajtaš Burnić igra 1. Postavu na lijevom krilu uredno i nakon onog glupiranja po twitchu a da se Hadžikadunić tjera iz reprezentacije zbog nezalaganja na treningu, da se prave talovi između članova stručnog štaba i da svak gura nekog svog favorita koji je otpad Hrvatske, Njemačke ili Srbije. I tako, u nedogled. Samo dio od apsurda koji se ne mogu prebrojati jer bi mi trebala cijela noć da napišem komentar.
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 16 nov 2024, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 16 nov 2024, 23:41

Nakon ovog historijskog debakla uz najgoru moguču igru ikada i najgoru postavu igrača ikada, nemam više skim ni diskutovati jer su svi za ostavku, osim glupka :rol:.

Za razliku od velike većine, ne krivim istom mjerom igrače kao glupka.

Mislim da svako normalan zna da Omerovic nakon Madjarske nije mogao više, čisto radi loše psihe, a i nedostatka kvaliteta. Burnic nije winger, ne može to igrati i kraj priče, ne ide ybte. Formacija 3-5-2, prelazi odmah u ništa drugo nego 5-3-2 i ne razumijem čemu onda dva napadača ako centra ne možemo preći? Utakmica se dobija na sredini terena i nikako drugačije.

Ne da mi se više ni pisati, yebat ga, najteži poraz + najgora igra ikada, normalni i odgovorni ljudi pod ovakvim okvirima snose odgovornost.

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 16 nov 2024, 23:41

Samo otkaz, pokera se uhvati, i tu i tamo prokomentarisi reprezentaciju, **** i tebe i tvoju logiku, ti nemas prvih 11 poslije koliko 6-7 utakmica, drkas **** ba sa reprezentacijom!!!

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 16 nov 2024, 23:42

Balorda je napisao/la:
16 nov 2024, 23:38
Ko će debilima objasniti da je gore izgubiti od Luksemburga 2-0, nego od Njemačke 10-0.

I jeste za Dogana, Džele i Makija.
Ako Bog da, da vam Sergej postane novi trener Veleža, pa da vidiš miline.

Doduše ne želim to pojedinim normalnim ljudima, ali takvima poput tebe bih stvarno želio.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 nov 2024, 23:44

Sergey **** ti oca
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 16 nov 2024, 23:45

fanatik19 je napisao/la:
16 nov 2024, 23:40
fanatik19 je napisao/la:

Ne spavam, ni večeras za mene nema lakog sna, tresem se od frustracije ako te već zanima a prozvao sam te jer si jedan od mnogih idiota na ovom forumu koji ovo podržava. Baš one stvari za koje je ubleha prozivala svoje prethodnike nastavlja da radi u još goroj mjeri. 7 utakmica je prošlo a ne vidi se ni milimetar napretka, ne znamo kud udaramo i ti još uvijek nastavljaš da podržavaš. U21 reprezentacija nam odigra najgore kvalifikacije u historiji i 6 likova odatle prodefiluje kroz A selekciju bilo da su igrali ili ne dok u21 Slovenija koje je otišla direktno na EURO tek za Novembar pozove 1 igrača koji je dio iste. Ti si taj koji podržava poziv Omeroviću a znaš da nije respektabilan HNL igrač i da ga je u kvalifikacijama uništavao Cipot koji je u Speziji čitavu prošlu sezonu imao podjednak status kao Tahirović u Ajaxu ove godine. Ti si taj koji podržava poziv Čeliku a istovremeno ne razmišljaš kako smo osakatili u19 reprezentaciju a da pritom Nidal neće vjerovatno minute odigrat ovamo i da time dobijamo goli qrac. Ti si taj koji svršava na odmicanje Husare od reprezentacije i njegovih igrača a istovremeno ti okej Džida koji se liže sa kockarom i njegovi igrači a zapravo ne želiš da priznaš kako su to isti grobari ove reprezentacije samo zato jer je ćelavi kockar na klupi. Normalno ti je također i da cvajtaš Burnić igra 1. Postavu na lijevom krilu uredno i nakon onog glupiranja po twitchu a da se Hadžikadunić tjera iz reprezentacije zbog nezalaganja na treningu, da se prave talovi između članova stručnog štaba i da svak gura nekog svog favorita koji je otpad Hrvatske, Njemačke ili Srbije. I tako, u nedogled. Samo dio od apsurda koji se ne mogu prebrojati jer bi mi trebala cijela noć da napišem komentar.
Ok, ja sam sve to. Odgovor na pitanje, bilo koje?
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 16 nov 2024, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 16 nov 2024, 23:46

Niko od trenera iz naše lige nije lošiji od ovog, bez imalo ironije. A većina je puno bolja.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 nov 2024, 23:46

Petev je bio nas najbolji selektor jos od Safeta, pricajte sta hocete. Vico kad je vidio da radi dobar posao, ne produzi ugovor. Ona slijede plejada selektora i onda nam zamaze oci sa Barbarezom koji jedino ima iskustva u pokeru, on ce nam i zabit posljednji ekser.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 16 nov 2024, 23:46

I samo da se upisem, hvala ti za ovo veceras selektore...nismo ovako gubili ni kad su nam losiji igraci bili u odbrani!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 nov 2024, 23:48

Zašto Mostarci osjećaju potrebu da brane Sergeja ??
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 nov 2024, 23:48

Fascinantno kako samo par navijaca Veleza ne vidi nista lose u ovim postavkama igre i taktici Barbareza i brane ga zivotom.

Cak i oni sto su uz njega od pocetka su vidjeli kakva je lik neznalica i ubleha, ali samo ovih par navedenih ne daj Boze da sagledaju stvari realno...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 16 nov 2024, 23:49

izdzezveubrazil je napisao/la:
16 nov 2024, 23:42
Balorda je napisao/la:
16 nov 2024, 23:38
Ko će debilima objasniti da je gore izgubiti od Luksemburga 2-0, nego od Njemačke 10-0.

I jeste za Dogana, Džele i Makija.
Ako Bog da, da vam Sergej postane novi trener Veleža, pa da vidiš miline.

Doduše ne želim to pojedinim normalnim ljudima, ali takvima poput tebe bih stvarno želio.
Da bogdo nikad nije ni pristao na ovaj suludi posao, da se petlja sa go.vnima u savezu i sa go.vnima od navijača i go.vnima od kvazinovinara.

Previše dobrog je on uradio za nas da bi ga svaki krezavi debil uzimao u prljava usta.

Dželo je za vas, po mjeri ste.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 16 nov 2024, 23:49

Ma što se mene tiče neka večeras ide, ali ti opet nisi odgovorio ni na šta što sam postavio, a Pirić čim se riješi Husare bit će pozvan. I to svako normalan podržava, a uostalom i nije bolji golman od Vasilja kako god okreneš.

Hajde da prođemo kroz taj sastav na koji je trebao nadograditi. Imamo Anela koji je uradio šta je uradio i za to krivimo njega, a na kraju krajeva, Spahić je zatvorio ta vrata za sva vremena. Tako da ne možeš tražiti opciju 4 5 i 6 kad si ostao bez opcije 1. Hadžikadunić povrijeđen, nadam se da će se s njim izgladiti ako je bilo problema. Kolašinac povrijeđen. Dedić rovit. Jusuf povrijeđen, Cimirot igra u ekipi u Arabiji koja ima jednu pobjedu, a Rade Krunić je najgori igrač Zvezde trenutno. Hajradinović je tu, Džeko je tu, Demirović je tu.

Pjanića ste tjerali **** motkama zbog nezalaganja, i čovjek se oprostio. Mada mislim da bi sada dao ruke i sa 35, jer igra ozbiljan fudbal. karić isto treba da bude opcija.

Na šta da nadogradi ovdje molim te? I Gigović, Esmir, Baždar, Huseinbašić su tu. Sve je to fino reći, da pronađe još dvije opcije u veznom, dvije u napadu, dvije u odbrani itd. Ali evo, ko su po tebi te opcije?

Kojih 20 igrača bi ti odabrao a da se bitno kvalitetom razlikuju od ovih, i kojih 11 bi večeras izveo?

I Sergej, koji se trenerski gradi, nikada ne bi došao u ovu reprezentaciju. Čovjek sam reče da je mogao preuzeti tipa 5 dobrih klubova sada nakon odličnih sezona u Zrinjskom, Rijeci i Dinamu ali čeka pravi projekt i pravu priliku. To mi nismo, ni za kakve pare, posebno ne za trenera koji se gradi.
Kakve veze ima Husara s Piricem i njegovim statusom u reprezentaciji i da li treba selektor da gleda sviđa li mu se neciji menadzer ili ne ili treba da pravi ekipu od najboljeg sto ima?

Sto se tice Anela isti je otisao zbog Barbareza kod kojeg je trebao biti na klupi. :rol:

Da ne pricam dalje kako je isti trebao zastiti svog najboljeg igraca, a ne jedva cekati da otjera ono na cemu treba da gradi buducnost.

Sto se tice dalje tvog posta, to je cista glupost i klasicno neznanje i neshvatanje fudbala, cuj Krunic najgori u Zvezdi, ali zato je Sunjic iz Paphosa pravo rjesenje. :rol: :rol:

Ogranicen si kao i selektor i ne cudi se da ste na istoj talasnoj duzini.

Sto se tice drugih igraca moze se napraviti citava postava koja je za klasu jaca od ovog veceras.

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 16 nov 2024, 23:50

feniksptica je napisao/la:
16 nov 2024, 23:48
Zašto Mostarci osjećaju potrebu da brane Sergeja ??
Neka brane oca svoga, ovo je za otkaza...

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 16 nov 2024, 23:51

Arvid je napisao/la:
Wanderson je napisao/la:
16 nov 2024, 23:10
Yebem li ti majku hercegovacku.

Bravo za Misketa naseg forumasa koji je postavio pitanje.

Smrada sam odmah procitao, ostalo je jasno kao dan.
Nemoj zezati da je on. Sjećam se da su ga papci pojedini ismijavali ovdje često, svaka čast momku dokle je dobacio.
Da, prcali su ga ovdje stalno, jos dok je radio na onom bhfudbalu cini mi se.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.