Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Gegatron u reprezentativnoj formi, danas 0/7 za tri poena u zadnjoj tekmi pred dvomeč sa Hrvatskom 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sto posto, očekujem zatrpavanje kockastog koša u četvrtak

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kamenjas danas bez problema igrao za Buducnost.
Campara jako dobar u pobjedi protiv Sirokog. Pogodio je nekoliko trojki i teskih floatera. Ne vidim ko bi mogao upasti u rotaciju prije njega. Arslanagic igra jako losu sezonu u Orloviku, ima uzasne procente suta i ne smije biti ispred Sanija. Da se ja pitam, Gutic bi poceo mec u Zagrebu. U svakoj utakmici zabije po 2-3 trojke uz dobre procente suta, i kao takav nam treba na parketu - pogotovo uz ciglarose kakve standardno imamo.
Brat Sejfic ponovo odigrao monstruoznu partiju i na kraju sam dobio Siroki. Zadnje dvije utakmice je na prosjeku od 30 poena i 15 skokova. Mozda ga treba poslati na rvacku nejac.
Campara jako dobar u pobjedi protiv Sirokog. Pogodio je nekoliko trojki i teskih floatera. Ne vidim ko bi mogao upasti u rotaciju prije njega. Arslanagic igra jako losu sezonu u Orloviku, ima uzasne procente suta i ne smije biti ispred Sanija. Da se ja pitam, Gutic bi poceo mec u Zagrebu. U svakoj utakmici zabije po 2-3 trojke uz dobre procente suta, i kao takav nam treba na parketu - pogotovo uz ciglarose kakve standardno imamo.
Brat Sejfic ponovo odigrao monstruoznu partiju i na kraju sam dobio Siroki. Zadnje dvije utakmice je na prosjeku od 30 poena i 15 skokova. Mozda ga treba poslati na rvacku nejac.

Da je jedan tipa Robertson da uspe 5-6 trojki Hrvatima u Zagrebu, mogao bi sam dobiti utakmicu. Mislim da ce biti mucno gledati, poradjanje za svaki kos. Realno Gegic i Atic mogu unazaditi Hrvatsku bekovsku liniju ako budu imali dan, atleticizmom, odbranom, a nadam se i nekom ludom serijom trojki kombinirano 5-6... za razliku od nas Hrvati imaju kakvog takvog playmakera.
-
- Kontakt:
Dzaba im playmaker kad mi imamo specijalistu za odbranu koji moze cuvati svakog igraca na parketu, od playmakera do centra

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Halilović odličan protiv Virtusa, 19 poena, 7 skokova, 3 asistencije. Definitivno smo na poziciji broj 5 najbolje popunjeni 

Alibegovicev Trapani na skoru 6-2, danas pobjedili Amar imao 8 poena 1/10 za 2 poena
Prvotimac Reala i ponajbolji igrač reprezentacije Bosne i Hercegovine, Džanan Musa, igrat će kvalifikacionu utakmicu protiv Hrvatske 24. novembra u Sarajevu, saznaje ekskluzivno portal BHbasket.
Musa je posljednjih dana kuburio sa povredama, ali će prema našim saznanjima igrati za Real 21. novembra u 11. kolu Eurolige.
Musa bi u petak trebao biti u Sarajevu i priključit će se reprezentaciji Bosne i Hercegovine što je, sasvim sigurno, veliki dobitak za Zmajeve u presudnoj utakmici za plasman na Eurobasket.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Pozdrav, kada i gdje se mogu kupit karte za utakmicu sa Hrvatskom?
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 14:16Pozdrav, kada i gdje se mogu kupit karte za utakmicu sa Hrvatskom?
Online prodaja ulaznica za meč kvalifikacija za Eurobasket 2025, između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Hrvatske, počela je jučer putem platforme Event.ba, s koje su izrazili zadovoljstvo velikim interesom za meč nakon prvog dana od puštanja karata u opticaj.
Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti na ovom LINKU, a od danas je to moguće i u prostorijama Košarkaškog saveza BiH (Asima Ferhatovića 2A).
Prodaja se vrši svakog radnog dana od 10 do 15 sati, a subotom od 9 do 12.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Hvalaa brateDamirT je napisao/la: ↑18 nov 2024, 14:22invincible1921 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 14:16Pozdrav, kada i gdje se mogu kupit karte za utakmicu sa Hrvatskom?Online prodaja ulaznica za meč kvalifikacija za Eurobasket 2025, između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Hrvatske, počela je jučer putem platforme Event.ba, s koje su izrazili zadovoljstvo velikim interesom za meč nakon prvog dana od puštanja karata u opticaj.
Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti na ovom LINKU, a od danas je to moguće i u prostorijama Košarkaškog saveza BiH (Asima Ferhatovića 2A).
Prodaja se vrši svakog radnog dana od 10 do 15 sati, a subotom od 9 do 12.

=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 14:32Hvalaa brateDamirT je napisao/la: ↑18 nov 2024, 14:22invincible1921 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 14:16Pozdrav, kada i gdje se mogu kupit karte za utakmicu sa Hrvatskom?Online prodaja ulaznica za meč kvalifikacija za Eurobasket 2025, između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Hrvatske, počela je jučer putem platforme Event.ba, s koje su izrazili zadovoljstvo velikim interesom za meč nakon prvog dana od puštanja karata u opticaj.
Prodaja se vrši svakog radnog dana od 10 do 15 sati, a subotom od 9 do 12.![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ne bi ja isao ni da je u Tuzli utakmica. Za 50 KM nema teorije. Pa ne dolazi nam SAD sa Lebronom...
Jbt protiv Francuza karta bila 20 KM, a sada 30 i 50. Sto je najgore, da su stavili i 100 KM, narod bi uzeo.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma nije bitna cijena uopste. Nevjerovatno da se gotovo ni ne prica o namjernom sabotiranju vlastite reprezentacije. Zamisli godinu dana nisu zeljeli da zavrse naturalizovanog i onda ga zavrse za dan nakon sto bude jasno da nece igrati protiv Hrvatske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.