Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Nisu problem porazi. Vec kada se dugorocno gleda, ocekujem slican stil antifudbala sa slicnim profilima raspalih igracica iz dijasporskih cvajti sirom evrope sa vokabularom od cirka 500 rijeci Bosanskog i low taperom protiv ekipa slicne kvalitete odnosno Malta, Armenija, Bugarska, Kipar itd.
Zadnja izmjena: kempes, dana/u 17 nov 2024, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bas o ovome razmisljam. Najnormalnije pitanje, cak i nabaceno njemu da prica o svom dugorocnom planu, o tome kako nije imao rezultat za cilj, da nesto okrene na pozitivu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 11:43meni je najsmijesnije da je za njega ovo provokativno pitanje bilo, tu se njegova ogranicenost u komunikaciji najbolje vidi..
al ovi sa ss.ba su jos ludji ubacili nase postove u clanak na portalu![]()
ja psujem sunce ljudi me hladno quoteali gahahahhaha
https://sportsport.ba/fudbal/sergej-bar ... ari/486385
Siledzijski odgovor je samo otkrio slabost i cinjenicu da bi on svakom selektoru s ovim rezultatima do sad na Twitteru porucio da je vrijeme za odlazak, da se boji da ce biti nogiran jer sam misli da je zakazao, da ga je strah da ce izgubiti podrsku javnosti koja je realno veca nego bilo koji selektor sto je imao…
Tacno da pocnes razmisljati jel mu takav odnos i sa igracima, sa staffom, sa bilo kim ko bi mu mogao dati kakav savjet… onda i neke stvari budu malo jasnije
Bas od finog ubacaja na volej, lik zabi autogol od kojeg ce se popraviti samo pobjedom nad holandijom.
De reci svojim novinarima da ga pitaju o patriotizmu igrača koji igraju za nas sad kad ne mogu igrati za one reprezentacije koje vole.admin je napisao/la: ↑17 nov 2024, 14:13Ja bas o ovome razmisljam. Najnormalnije pitanje, cak i nabaceno njemu da prica o svom dugorocnom planu, o tome kako nije imao rezultat za cilj, da nesto okrene na pozitivu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 11:43meni je najsmijesnije da je za njega ovo provokativno pitanje bilo, tu se njegova ogranicenost u komunikaciji najbolje vidi..
Siledzijski odgovor je samo otkrio slabost i cinjenicu da bi on svakom selektoru s ovim rezultatima do sad na Twitteru porucio da je vrijeme za odlazak, da se boji da ce biti nogiran jer sam misli da je zakazao, da ga je strah da ce izgubiti podrsku javnosti koja je realno veca nego bilo koji selektor sto je imao…
Tacno da pocnes razmisljati jel mu takav odnos i sa igracima, sa staffom, sa bilo kim ko bi mu mogao dati kakav savjet… onda i neke stvari budu malo jasnije
Bas od finog ubacaja na volej, lik zabi autogol od kojeg ce se popraviti samo pobjedom nad holandijom.

Smijem nesto napisat.Ma sve u dure izvinjavam se nisam nista lose konto.Na kraju ce kao i uvjek on ispast zrtva jer nije imo dovoljno vremena da ispuni sto je zamislio.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
A šta ti misliš da pomoćnici imaju desetine hiljada maraka plate? Ko će doći da radi na tu platu? Ja ću ti reći, niko ozbiljan.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mi nismo izgubili utakmicu, nego smo PONIZENI u njoj....7:0 izgubiti od bilo koga je ponizenje..odgovorni je trebao poslije utakmice umjesto na pressicu, spakovati kofere i otici kuci...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Recite Ganibegovicu da slijedeci put pita selektora - Kad planira dati ostavku ? Ne da bude fin prema njemu i da ga pita "jeste li razmisljali o ostavci", vec kad ce je dati.admin je napisao/la: ↑17 nov 2024, 14:13Ja bas o ovome razmisljam. Najnormalnije pitanje, cak i nabaceno njemu da prica o svom dugorocnom planu, o tome kako nije imao rezultat za cilj, da nesto okrene na pozitivu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 11:43meni je najsmijesnije da je za njega ovo provokativno pitanje bilo, tu se njegova ogranicenost u komunikaciji najbolje vidi..
Sad nakon ovog historijskog potopa je sasvim jasno da ce biti bivsi. Samo je pitanje hoce li sam dati ostavku ili ce biti smijenjen.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bukvalno mu je u pitanju servirao sve na tacni da bi se dao normalan odgovor i da malo smiri strasti poslije ovog debakla al dzaba kad ne umije.. ljudi placaju druge ljude skolovane za to da ih nauce kako se razgovara u javnosti i odgovara na pitanja, mora da poradi na tome jednostavno je.admin je napisao/la: ↑17 nov 2024, 14:13Ja bas o ovome razmisljam. Najnormalnije pitanje, cak i nabaceno njemu da prica o svom dugorocnom planu, o tome kako nije imao rezultat za cilj, da nesto okrene na pozitivu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 11:43meni je najsmijesnije da je za njega ovo provokativno pitanje bilo, tu se njegova ogranicenost u komunikaciji najbolje vidi..
nama bi i remi sa holandijom bio pozitivan rezultat.
"Planiramo da imamo više prilika za gol. Ovaj travnjak je bolji nego u Zenici i možemo dati puno golova. Mislim da 18 godina nismo igrali ovdje i želimo da ih (navijace) nagradimo", rekao je selektor Njemačke i najavio 7 komada faktički.
Sta kažu nismo imali nikakve igre...pa ljudi su igrali na nivou iznad nego protiv Mađarske koju su natamburali 5:0 a koja je već godinama stabilna reprezentacija.
Ljudi su igrali 90 minuta kao da je rezultat 0:0 ili kao da su u rezultatskom zaostatku. Ono je neviđeno i od njemačke reprezentacije. Isto kao da smo im ostali dužni nesto pa su sav bijes željeli iskaliti na nama. Nisu stajali ni sekunde ni nakon 4:0, ni nakon 5,6,7:0.
Sazalili su se na Brazil 2014., pa prikocili. Sinoc nisu imali milosti, na nasu zalost.
Rezultat je cista realnost u onako osakacenom sastavu. Da smo igrali sa svim najboljim igračima sinoć, vjerovatno bismo bolje prošli, tj. izgubili bismo samo 5:0 umjesto 7:0.
Zna se sta je cilj i na tome se radi.
Da je bilo 14:0, ne bi me dotaklo ni 1% u ovom trenutku.
Važniji mi je ždrijeb za kvalifikacije za SP od ovih utakmica.
Smetat će mi ako opet kiksamo kod kuće protiv nekog novog Luksemburga, Slovacke, Finske i sl.
Te utakmice će biti mjerilo.
Ko imalo ozbiljnije prati fudbal zna da su ova Njemačka i Nizozemska nivo iznad u odnosu na Njemačku i Nizozemsku od prije par godina i da su to reprezentacije koje igraju brzo i nemilosrdno.
Puno lakše je igrati protiv Italije, Francuske, Engleske...reprezentacije koje su jake ali igraju dosta sporije, zadovolje se nekim rezultatom, taktiziraju i sl.
Sta kažu nismo imali nikakve igre...pa ljudi su igrali na nivou iznad nego protiv Mađarske koju su natamburali 5:0 a koja je već godinama stabilna reprezentacija.
Ljudi su igrali 90 minuta kao da je rezultat 0:0 ili kao da su u rezultatskom zaostatku. Ono je neviđeno i od njemačke reprezentacije. Isto kao da smo im ostali dužni nesto pa su sav bijes željeli iskaliti na nama. Nisu stajali ni sekunde ni nakon 4:0, ni nakon 5,6,7:0.
Sazalili su se na Brazil 2014., pa prikocili. Sinoc nisu imali milosti, na nasu zalost.
Rezultat je cista realnost u onako osakacenom sastavu. Da smo igrali sa svim najboljim igračima sinoć, vjerovatno bismo bolje prošli, tj. izgubili bismo samo 5:0 umjesto 7:0.
Zna se sta je cilj i na tome se radi.
Da je bilo 14:0, ne bi me dotaklo ni 1% u ovom trenutku.
Važniji mi je ždrijeb za kvalifikacije za SP od ovih utakmica.
Smetat će mi ako opet kiksamo kod kuće protiv nekog novog Luksemburga, Slovacke, Finske i sl.
Te utakmice će biti mjerilo.
Ko imalo ozbiljnije prati fudbal zna da su ova Njemačka i Nizozemska nivo iznad u odnosu na Njemačku i Nizozemsku od prije par godina i da su to reprezentacije koje igraju brzo i nemilosrdno.
Puno lakše je igrati protiv Italije, Francuske, Engleske...reprezentacije koje su jake ali igraju dosta sporije, zadovolje se nekim rezultatom, taktiziraju i sl.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 17 nov 2024, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sad se moze vaditi na teske protivnike. Medjutim, kada dodju kvalifikacije gdje ce 4 od 5 protivnika biti da se s njima moze igrati - pokazati ce svo svoje neznanje.
Pokazao je i sada da pojma nema, ali eto. Kockar i lazni patriota koji se i u proslosti prodavao da je bolji nego sto jeste. Kada je narod GLUP moze sve proci
Pokazao je i sada da pojma nema, ali eto. Kockar i lazni patriota koji se i u proslosti prodavao da je bolji nego sto jeste. Kada je narod GLUP moze sve proci
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Hvala selektoru i igračima za ovu sramotu. Nije problem izgubiti utakmicu, ali doživjeti ovu blamažu da tri pasa smislena ne uvežeš, a primiš 7 golova, gdje si realno mogao primiti bar još 5, na profesionalnom nivou je sramota.
Jutro u kojem biti Bosanac i Hercegovac je grozno, osjećaj praznine i sramote.
Igrači iz FK Sarajeva, Zrinjskog, Borca i Želje da su se skupili prvi put, ne bi primili ovoliko golova, čak mislim da bi imali veću šansu da pristojno završe utakmicu.
Ovi igrači koji se guraju, misleći da su budućnost reprezentacije, kao Tahirović, Muharemović, Gigović, Omerović itd. je ludilo, za budućnost postoji U-21, za reprezentaciju A selekcije uvijek igraju najspremniji u datom trenutku. Volio bih da se karijere Tahirovića, Muharemovića, Gigovića razviju i da budu novi Messi i Ronaldo, međutim postoji milion primjera od Krkića, Dos Santosa i slično da neko ko pokazuje potencijal zakaže u budućnosti, a samim tim se obara ova teza da su oni budućnost, budućnost će biti oni koji budu mogli 90 minuta da igraju, trče sa taktičkim znanjem i shvatanja fudbala. Tačka. Ostalo su samo ublehe i floskule.
Jutro u kojem biti Bosanac i Hercegovac je grozno, osjećaj praznine i sramote.
Igrači iz FK Sarajeva, Zrinjskog, Borca i Želje da su se skupili prvi put, ne bi primili ovoliko golova, čak mislim da bi imali veću šansu da pristojno završe utakmicu.
Ovi igrači koji se guraju, misleći da su budućnost reprezentacije, kao Tahirović, Muharemović, Gigović, Omerović itd. je ludilo, za budućnost postoji U-21, za reprezentaciju A selekcije uvijek igraju najspremniji u datom trenutku. Volio bih da se karijere Tahirovića, Muharemovića, Gigovića razviju i da budu novi Messi i Ronaldo, međutim postoji milion primjera od Krkića, Dos Santosa i slično da neko ko pokazuje potencijal zakaže u budućnosti, a samim tim se obara ova teza da su oni budućnost, budućnost će biti oni koji budu mogli 90 minuta da igraju, trče sa taktičkim znanjem i shvatanja fudbala. Tačka. Ostalo su samo ublehe i floskule.
Ima li iko da preuzme odgovornost za sinocnu sramotu?? Pa meni je gore da nema niko da se izvini naciji?? Pa jel ovo normalno??
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nije bitno hoće li ili treba li neko preuzeti odgovornost za sinosnji poraz ili sramotu kako ti kažeš...vec je bitnije kako će na to odgovoriti u utorak protiv Nizozemske bez obzira što smo opet autsajderi.
Ne nije tacno...ekipi i selektoru postaje ovo normala...valjda je normalno da se izvini naciji nakon sinoc?? U normalnom svijetu je to normalno samo kod nas ne
Ne, ne- jako je bitno preuzeti odgovornost. I nije samo u pitanju sinosnji poraz, vec niz od 7 katastrofalnih utakmica. Ne zaboravimo koliko smo jadno izgledali i protiv Madjara, gdje je golman Vasilj bio ubjedljivo najbolji igrac utakmice

A znas zasto se mora sto prije preuzeti odgovornost? zato sto ako sad neko ne preuzme odgovornost mi cemo uskoro biti autsajderi (ovo o cemu pises) i protiv Luxemburga, Kipra i slicnih fudbalskih velesila.
Luksemburg i Kipar su nas školovali i prije Barbareza, ovi drugi dok smo još i pristojnu ekipu imali.
Reprezentacija nije samo A selekcija, problem je u savezu i ljudima koji biraju selektore, imaju valjda i oni svoju odgovornost ali vidim da je ovdje Barbarez postao dežurni krivac za sve.
Ne branim ga, neka ide ali nije pošteno tražiti njegovu ostavku a u isto vrijeme vjerovati da će Vico i ekipa skontati nešto bolje a i budala vidi da nisu sposobni.
Reprezentacija nije samo A selekcija, problem je u savezu i ljudima koji biraju selektore, imaju valjda i oni svoju odgovornost ali vidim da je ovdje Barbarez postao dežurni krivac za sve.
Ne branim ga, neka ide ali nije pošteno tražiti njegovu ostavku a u isto vrijeme vjerovati da će Vico i ekipa skontati nešto bolje a i budala vidi da nisu sposobni.
Ako sve pokušamo hladno rezonski rezimirati najveći Sergejev gubitak je što nije uspio iskristilisati jezgro ekipe...(logično kada su kroz nju prošla 483 igrača) I čini mi se gubitak podrške od građanstva da ne kažem navijača,a od sinoć i novinara ..Odigrao je komplet ligu nacija da se samo se više zapetljao ...realno za kvale ni sam ne zna koga će pozvati,u kojoj formaciji će igrati...
- PointBlank
- Kontakt:
admin je napisao/la: ↑17 nov 2024, 14:13Ja bas o ovome razmisljam. Najnormalnije pitanje, cak i nabaceno njemu da prica o svom dugorocnom planu, o tome kako nije imao rezultat za cilj, da nesto okrene na pozitivu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 11:43meni je najsmijesnije da je za njega ovo provokativno pitanje bilo, tu se njegova ogranicenost u komunikaciji najbolje vidi..
Kad smo vec kod zelja i pozdrava, moze li ga neko od vas pitati sljedece:
Kako sad gledate na one vase twitter komentare u proslosti, a koji su se odnosili na selektore reprezentacije poslije svakog poraza ili upitnog remija, i da li smatrate da ste isto zasluzili?

Joj da samo hoce neko..onako kulturica
Pa Vico, Miske i ostala banda iz Saveza svjesno dovode nesposobne likove za selektore. To je valjda jasno svima. Mesa, Prosinecki, Faruk, Savo, Barbarez. To su odron treneri bez ikakvog uspjeha u karijeri. Btw. Barbarez nikad nikoga nije ni trenirao.
Jednom su se zayebali i doveli Peteva, misleci da i on je levat poput navedenih, ali se ispostavilo da covjek zna nesto - pa su ga brze bolje otjerali, zapravo jedva cekali da mu istekne ugovor, cak i kad nas je kvalifikovao u A diviziju.
Dakle, Barbarez, Spaha, Bajramovic su sami pristali da budu Vicine marionete. Znali su gdje dolaze. Sta ? kao oni jadni nisu znali kakvi su tamo lopovi u Savezu