Gdje da ga stisce?spolacentra je napisao/la: ↑17 nov 2024, 18:33Da li ce sportsport.ba ikada pritisnuti Vicu Zeljkovica ?admin je napisao/la: ↑17 nov 2024, 14:13Ja bas o ovome razmisljam. Najnormalnije pitanje, cak i nabaceno njemu da prica o svom dugorocnom planu, o tome kako nije imao rezultat za cilj, da nesto okrene na pozitivu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 nov 2024, 11:43meni je najsmijesnije da je za njega ovo provokativno pitanje bilo, tu se njegova ogranicenost u komunikaciji najbolje vidi..
al ovi sa ss.ba su jos ludji ubacili nase postove u clanak na portalu![]()
ja psujem sunce ljudi me hladno quoteali gahahahhaha
https://sportsport.ba/fudbal/sergej-bar ... ari/486385
Siledzijski odgovor je samo otkrio slabost i cinjenicu da bi on svakom selektoru s ovim rezultatima do sad na Twitteru porucio da je vrijeme za odlazak, da se boji da ce biti nogiran jer sam misli da je zakazao, da ga je strah da ce izgubiti podrsku javnosti koja je realno veca nego bilo koji selektor sto je imao…
Tacno da pocnes razmisljati jel mu takav odnos i sa igracima, sa staffom, sa bilo kim ko bi mu mogao dati kakav savjet… onda i neke stvari budu malo jasnije
Bas od finog ubacaja na volej, lik zabi autogol od kojeg ce se popraviti samo pobjedom nad holandijom.
Da mi kritikujemo Vicu sto je imenovao za selektora onog za koga su bili svi navijaci zato sto je dizao prst u Beogradu i nosio ljiljane? Ili sto je stavio legendarnog Spahu na mjesto sportskog direktora? Koje ti je gore?