Zašto niste došli na meč protiv Klisa? Klub vam je organizovao humanitarni meč a nije bilo 100 ljudi na tribinama. Jedan komentar na toj objavi vašeg navijača kaže: "Da je došao Željo bilo bi 10 hiljada."firenca1998 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 20:43Jest svi placemo sto ne igramo protiv vas. Kluba koji trenutno 10 godina nikakvu znacajnu ulogu u ligi ne igra.Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 20:35Znam da ti je teško jer ti klub godinama igra sa ekipama poput Nemile i slično, sada ste eto malo napredovali i igrate u drugoj ligi. Znam da te boli što ne možete igrati protiv klubova iz metropole i 2 najveća kluba jedne nam jedine, Željezničara i Sarajeva. Vi te mečeve volite više od svega, smatrate to derbijima, a mi to smatramo običnim mečevima, jer ste vi niko i ništa, i uvijek ćete ostati prosječni![]()
Poslo sam te u rupu tu i ostani
Premijer liga BiH - aktuelno
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Grupa iznad svakog pojedinca.
- MocMahale444
E duša dragafirenca1998 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 20:54De nek neko od pitara rijesi ove . Vi ste najbolje upuceni u kriminalne radnje manjeg tima iz Sarajeva

Mi smo posteni, plemeniti i merhametli.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Poredis se sa Klisom svaka cast.Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 21:10Zašto niste došli na meč protiv Klisa? Klub vam je organizovao humanitarni meč a nije bilo 100 ljudi na tribinama. Jedan komentar na toj objavi vašeg navijača kaže: "Da je došao Željo bilo bi 10 hiljada."firenca1998 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 20:43Jest svi placemo sto ne igramo protiv vas. Kluba koji trenutno 10 godina nikakvu znacajnu ulogu u ligi ne igra.Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 20:35
Znam da ti je teško jer ti klub godinama igra sa ekipama poput Nemile i slično, sada ste eto malo napredovali i igrate u drugoj ligi. Znam da te boli što ne možete igrati protiv klubova iz metropole i 2 najveća kluba jedne nam jedine, Željezničara i Sarajeva. Vi te mečeve volite više od svega, smatrate to derbijima, a mi to smatramo običnim mečevima, jer ste vi niko i ništa, i uvijek ćete ostati prosječni![]()
Mozda zato sto su ljudi kupili karte donirali pare i tjto. Na kraju krajeva zasto vi niste organizovali nesto slicno aaa pardon vi ste se kacili na te humanitarne brojeve
- Riquelme1921
- Kontakt:
firenca1998 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 21:44Poredis se sa Klisom svaka cast.Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 21:10Zašto niste došli na meč protiv Klisa? Klub vam je organizovao humanitarni meč a nije bilo 100 ljudi na tribinama. Jedan komentar na toj objavi vašeg navijača kaže: "Da je došao Željo bilo bi 10 hiljada."firenca1998 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 20:43
Jest svi placemo sto ne igramo protiv vas. Kluba koji trenutno 10 godina nikakvu znacajnu ulogu u ligi ne igra.
Mozda zato sto su ljudi kupili karte donirali pare i tjto. Na kraju krajeva zasto vi niste organizovali nesto slicno aaa pardon vi ste se kacili na te humanitarne brojeve
Organizovali smo, i odigrali meč sa Stupčanicom u Olovu.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Joj teme
al najjaci su virto i njegov mladjahni alter ego kontrasvih

- ErosViverosViv
- Kontakt:
A kad si šta na ovoj temi normalno pročitao na reprezentativnoj pauzi?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nisam ulazio par dana na forum pa nisam stigao da ti odgovorim...TeaM87 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 14:33Vidim da poznajes materiju.Platonova je napisao/la: ↑13 nov 2024, 12:03Etnički sastav
Srbi - 8.527.000 (36,2 %)
Hrvati - 4.637.000 (19,7 %)
Muslimani - 2.341.000 (9,9 %)
Albanci - 2.176.000 (9,2 %)
Slovenci - 1.753.000 (7,5 %)
Makedonci - 1.372.000 (5,8 %)
Crnogorci - 534.000 (2,3 %)
Mađari - 378.000 (1,6 %)
Ostali - 1.823.000 (7,8 %)[6][2][7]
Bivša jugoslavija, ništa drugo ne prihvatam osim ovoga ! 92 nastao u Holiday Inn hotelu i meni pripovjeda ko sam i šta sam....
Sa dosta stvari koje si napisao se mogu sloziti, npr. termin poturice je mozda previse uvredljiv, ali je cinjenica da su Bosnjani/Bosnjaci izgubili svoj identitet tokom turske vladavine, ali je isto tako laz da je ta nacija nastala tek 1992.
Kad vec diskutujemo, da te pitam, evo i tebe a i sve ostale srbe na ovom forumu. Na osnovu cega je jedan covjek iz republike srpske srbin? Evo ja imam prijatelja i on je rodjen u Banja Luci, svi njegovi su stotinama godina unazad iz Banja Luke, dakle nema nikakve krvne veze sa Srbijom, pravoslavac je, citav zivot zivi u BiH i izjasnava se ko srbin. Ja kad ga pitam, pa kako si ti srbin, on mi ne zna objasnit. I evo i ja sad tebe pitam, na osnovu cega je neko ko je rodjen u BiH, svi njegovi predci su iz BiH, na osnovu cega je on srbin?
Da se razumijemo, meni su popisi i izjasnjavanje toliko nebitni (izjasnio sam se kao Sarajlija na zadnjem popisu - cisto da me nigdje ne smjestaju) i nikog ne gledam kroz tu prizmu, ali evo ovo mi je stvarno nejasno, ljubitelj sam historije i ovo mi je vjecno neodgovoreno (razuman odgovor) pitanje.
Upravo si sam sebi dao odgovor sa tim primjerom, znači njegovi su stotinama godina u BL i izjašnjava se kao Srbin, to ti je etnička pripadnost koja traje vijekovima, a teritorija nije bitna.Kao naprimjer u HR prije rata što je bilo 700 000 Srba, pretežno u Dalmaciji, i šta su sada oni Hrvati pravoslavci....? Ovom pričom oko negiranja etniče pripadnosti, sami sebi uskačete u usta, jer imaš u Srbiji i Crnoj gori ogoroman broj ljudi koji se deklarišu kao Bošnjaci...
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
-
- Kontakt:
Lazeš,Platonova je napisao/la: ↑18 nov 2024, 09:01Nisam ulazio par dana na forum pa nisam stigao da ti odgovorim...TeaM87 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 14:33Vidim da poznajes materiju.Platonova je napisao/la: ↑13 nov 2024, 12:03
Etnički sastav
Srbi - 8.527.000 (36,2 %)
Hrvati - 4.637.000 (19,7 %)
Muslimani - 2.341.000 (9,9 %)
Albanci - 2.176.000 (9,2 %)
Slovenci - 1.753.000 (7,5 %)
Makedonci - 1.372.000 (5,8 %)
Crnogorci - 534.000 (2,3 %)
Mađari - 378.000 (1,6 %)
Ostali - 1.823.000 (7,8 %)[6][2][7]
Bivša jugoslavija, ništa drugo ne prihvatam osim ovoga ! 92 nastao u Holiday Inn hotelu i meni pripovjeda ko sam i šta sam....
Sa dosta stvari koje si napisao se mogu sloziti, npr. termin poturice je mozda previse uvredljiv, ali je cinjenica da su Bosnjani/Bosnjaci izgubili svoj identitet tokom turske vladavine, ali je isto tako laz da je ta nacija nastala tek 1992.
Kad vec diskutujemo, da te pitam, evo i tebe a i sve ostale srbe na ovom forumu. Na osnovu cega je jedan covjek iz republike srpske srbin? Evo ja imam prijatelja i on je rodjen u Banja Luci, svi njegovi su stotinama godina unazad iz Banja Luke, dakle nema nikakve krvne veze sa Srbijom, pravoslavac je, citav zivot zivi u BiH i izjasnava se ko srbin. Ja kad ga pitam, pa kako si ti srbin, on mi ne zna objasnit. I evo i ja sad tebe pitam, na osnovu cega je neko ko je rodjen u BiH, svi njegovi predci su iz BiH, na osnovu cega je on srbin?
Da se razumijemo, meni su popisi i izjasnjavanje toliko nebitni (izjasnio sam se kao Sarajlija na zadnjem popisu - cisto da me nigdje ne smjestaju) i nikog ne gledam kroz tu prizmu, ali evo ovo mi je stvarno nejasno, ljubitelj sam historije i ovo mi je vjecno neodgovoreno (razuman odgovor) pitanje.
Upravo si sam sebi dao odgovor sa tim primjerom, znači njegovi su stotinama godina u BL i izjašnjava se kao Srbin, to ti je etnička pripadnost koja traje vijekovima, a teritorija nije bitna.Kao naprimjer u HR prije rata što je bilo 700 000 Srba, pretežno u Dalmaciji, i šta su sada oni Hrvati pravoslavci....? Ovom pričom oko negiranja etniče pripadnosti, sami sebi uskačete u usta, jer imaš u Srbiji i Crnoj gori ogoroman broj ljudi koji se deklarišu kao Bošnjaci...
Do 1906 nema nacionalnosti Srbin u BiH.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sad će i jedni, i drugi a, Boga mi, i treći, doći i reći da si glup i da izmišljaš.

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Šta je poenta ovoga posta ne znaš ni sam, ali bitno je da se ne vidi grb Sarajeva,el tako ?
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Piše ti šta je poenta, a ispod ti je i nacrtano.
Logično.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
I to sam vam rijesio.

-
- Kontakt:
Nije fer postavi do 2012/13 do tad je sve pošteno bilo, poslije toga lopovluk nastupio.
Prije toga nije bilo tv prenosa u gostima si jako teško mogao pobijediti, neki čelnici koji su vodili savez u tom periodu su završili u zatvoru , tad je sigurno bilo bolje stanje u Bh fudbalu.
Sve poslije je bezobrazno postavljati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Mislim ipak da su najveći pobjednici u gluposti oni koji su dizali desnicu, a sad puše ****, ni manje ni više nego, izraelskom židovu.
Hvala, lijepo je vidjeti da u ovom odabranom društvu Sarajevo ima najmanje izgubljenih utakmica.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Bing [Bot], Burberry46, Giuseppe1, newton_heath_lyr, ristagrad, xinxee i 55 gostiju.