Ma večina ljudi toga nije ni svjesna. Mnoge stvari je moguće 'završiti' zbog toga što su ljudi u neznanju, nezainteresovani i što vjeruju autoritetima i medijima.Mogli je napisao/la: ↑18 nov 2024, 16:44Ma nije bitna cijena uopste. Nevjerovatno da se gotovo ni ne prica o namjernom sabotiranju vlastite reprezentacije. Zamisli godinu dana nisu zeljeli da zavrse naturalizovanog i onda ga zavrse za dan nakon sto bude jasno da nece igrati protiv Hrvatske.
Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Izgleda da ce Musa igrati,ljudi haman zeljni reprezentacije pa taman da je najgora.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Hezonji i Musi Real dozvolio da igraju obje utakmice za reprezentaciju. Doduse, Musa ce igrati samo u Sarajevu zbog povrede.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Znaci sad i sigurno mozemo racunati na poraz u prvoj utakmici 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Tako su na ssba napisali. A dobro, igraju svakako protiv Albe. Mada nama to nista ne znaci, samo vece sanse za poraz u Zagrebu.
Na dan kada Hrvatska dočekuje BiH u Zagrebu, njegov Real Madrid igra meč Eurolige protiv Albe iz Berlina, no Kraljevi su mu dopustili nastup za reprezentaciju, baš kao i sa druge strane Džananu Musi, koji bi mogao biti spreman barem za ogled u Sarajevu, iako su male šanse budući da je već neko vrijeme povrijeđen.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na **** pise za drugu utakmicu u SarajevuDamirT je napisao/la: ↑18 nov 2024, 18:30Tako su na ssba napisali. A dobro, igraju svakako protiv Albe. Mada nama to nista ne znaci, samo vece sanse za poraz u Zagrebu.
Na dan kada Hrvatska dočekuje BiH u Zagrebu, njegov Real Madrid igra meč Eurolige protiv Albe iz Berlina, no Kraljevi su mu dopustili nastup za reprezentaciju, baš kao i sa druge strane Džananu Musi, koji bi mogao biti spreman barem za ogled u Sarajevu, iako su male šanse budući da je već neko vrijeme povrijeđen.
Na gol hr su stavili isto to da igra samo drugu utakmicu. Bice da su ovi nasi pogrijesili onda.Cava je napisao/la: ↑18 nov 2024, 18:38Na **** pise za drugu utakmicu u SarajevuDamirT je napisao/la: ↑18 nov 2024, 18:30Tako su na ssba napisali. A dobro, igraju svakako protiv Albe. Mada nama to nista ne znaci, samo vece sanse za poraz u Zagrebu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Neupuceni novinari pisu gluposti, a vi se upecate na njih.
Halilovic??? Penava??? Maric prije Ahmedovica i Loncara???
Počele pripreme Zmajeva za utakmice protiv Hrvatske
18.11.2024.
Pripreme košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine za mečeve protiv Hrvatske u sklopu kvalifikacija za Eurobasket 2025 počele su danas u Sarajevu.
Ekipa je večeras obavila i trening u Skenderiji, a selektoru Adisu Bećiragiću na raspolaganju će biti sljedeći igrači: Sani Čampara, Adnan Arslanagić, Edin Atić, Amar Gegić, Adin Vrabac, Haris Delalić, Amar Alibegović, Aleksandar Lazić, Emir Ahmedović, Kenan Kamenjaš, Fahrudin Manjgafić, Markus Lončar, Ismet Sejfić, Vojin Ilić, Harun Zrno i Asim Gutić.
Ekipi će se naknadno, tačnije 22. novembra, priključiti Džanan Musa.
Večerašnjem treningu prisustvovao je i Xavier Castaneda, koji bi u budućnosti trebao nositi dres reprezentacije BiH.
Halilovic??? Penava??? Maric prije Ahmedovica i Loncara???
Kakav je ovo sastav jbt? Evo nek znamo otprilike 7 igraca koji su sigurni? Kojih par bi moglo jos uletiti?
Atic, Gegic, Vrabac, Alibegovic, Lazic, Kamenjas, pretpostavljam Campara (?). Za ostale stvarno ne znam ko bi mogao uletiti. Izuzetno los sastav ako izuzmemo ovih par. Nadam se da je povreda kod Halilovica i Penave, pa zato nisu u sastavu. Ako ih je Bekir izbacio, lik je retardiran.
Atic, Gegic, Vrabac, Alibegovic, Lazic, Kamenjas, pretpostavljam Campara (?). Za ostale stvarno ne znam ko bi mogao uletiti. Izuzetno los sastav ako izuzmemo ovih par. Nadam se da je povreda kod Halilovica i Penave, pa zato nisu u sastavu. Ako ih je Bekir izbacio, lik je retardiran.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije povreda, Halilovic je sinoc bio odlican protiv Virtusa, a Penava je u petak dao 15-ak poena. Obojica su u dobroj formi i zasluzuju mjesto u finalnom rosteru. Za Halilovica to nema potrebe ni naglasavati, ali Penava je 5x bolji od Manjgafica. Moguce da Bekir i dalje misli da je momak povrijedjen, iako je ovaj vezao bar 5-6 utakmica od te njegove izjave. Maric je doktor za Ahmedovica i Loncara i ne mogu da vjerujem da je on ovu dvojicu pozvao. Strasno sta covjek radi, jos su doveli i ovog malog Amera da ga slikaju s loptom i obmanjuju narod. Dok Hrvati odrze pressicu, kod nas jedva objava da su se uopste okupili, bez mogucnosti da ih iko ista pita. Zato su znali staviti ulaznice po 50 maraka 

Evo neko napisao u komentarima za njih dvojicu da su valjda i oni u svadji sa Bekirom.
Sad da li je istina...

Sad da li je istina...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Marić je vjerovatno novi Talić/Kondić.
-
- Kontakt:
Bas cudno da Miki i Penava nisu tu. Narocito za Miralema, ili samo kasne s dolaskom?! Ako je istina za sukob sa selektorom, onda nam je savez u ****.
Jel selektor bitniji od igraca? Olako se rjesavamo igraca ko da ih imamo na pretek ...
Jel selektor bitniji od igraca? Olako se rjesavamo igraca ko da ih imamo na pretek ...
-
- Kontakt:
Znaci Real ga pustio i za prvu utakmicu u Zagrebu?
Hrvatski portali pisu da je pusten samo za drugu utakmicu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ako sam dobro shvatio clanak sportsport.ba on igra obje. Sad ko je u pravu... U svakom slucaju ako se upali zabit ce nam 30+. Ne vidim kako da ga branimo. S njim su bolji 50 posto. Cak mislim da im znaci vise nego nama Musa.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Loše što je vijest objavio avaz, oni djeluju kao medij saveza, kad se samo sjetim nedavno u naslovu veliko pojačanje, a u tekstu pišu o Robersonu, koji u suštini neće ni igrati. Tako da je informacija vjerovatno i tačna, ali ostavimo mogućnost da se novinar zabrljao, mada teško.
Mi očekivali da će pronaći novog naturalizovanog vratiti Sulejmanovića, možda dovesti još nekoga, a likovi ni one standardne nisu mogli sačuvati.
Mi očekivali da će pronaći novog naturalizovanog vratiti Sulejmanovića, možda dovesti još nekoga, a likovi ni one standardne nisu mogli sačuvati.

Nisi haman pročitao do kraja.Mocvara1991 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 20:30Ako sam dobro shvatio clanak sportsport.ba on igra obje. Sad ko je u pravu... U svakom slucaju ako se upali zabit ce nam 30+. Ne vidim kako da ga branimo. S njim su bolji 50 posto. Cak mislim da im znaci vise nego nama Musa.
"Imamo već neke probleme po tom pitanju, povrijeđeni su Toni Naki, Goran Filipović i zbog toga nisu na ovom popisu. U prvoj utakmici u kojoj igramo u Zagrebu, najvjerovatnije ne možemo računati na Marija Hezonju i Danka Brankovića zbog Eurolige."
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 11 gostiju.