bhsport je napisao/la: ↑19 nov 2024, 05:40
Beduin je napisao/la: ↑17 nov 2024, 20:04
bhsport je napisao/la: ↑17 nov 2024, 17:27
Nemoj se raspravljati sa mentalno oboljelom osobom.
Oni su pod Prosinečkim klupski dizali Duljevica da je bolji od Dzeke, prodavali preko repke Pidre, Kurdice, Djokanovice i slicne oyebine, evo sada guraju panjinu Čelika.
Smeta mu Muftic koji je najbolji domaci golman lige i bolesnik mu moze samo da se sagne.
Ovako su pljuvali Šehica pa vidimo sta se desi nakon njega, a njihov mali četo nas je ispalio, prirodni srbin.
Ne seri ba ni ti vise jer radis isto sto i oni. Pljujes po navijacima Sarajeve sto uzdizu svoje, a u isto vrijeme si se uhvatio golmana Zelje i satra po temama kako on nije pozvan, kako je najbolji, a teska kita i od golmana i od kluba, kao i od cijele nase lige.
I poput onog Wandersona za svoje igrace, tako i ti za "svog" peres li peres, a generalno ti se j3be za ostalim igracima i igrama.
Ali eto iz voljenog ti kluba nije pozvan kao da bi nesto promijenilo i da jeste jer svakako niti bi branio niti zasluzuje da brani dok igra u jednom prosjecnom Zelji.
Iz takvog Zelje godinama nema igraca niti se gura, niti se prodaje, takav Zeljo je lani prosao Minska i bio egal sa Nefcijem a ove je u vrhu lige.
Sa druge strane ti ne smeta Hadzikic koji brani za klub koji je u dnu lige i u rasul.
Statisticki i formom je zasluzio poziv kao treci golman i kmečat cu jer jeste nepravda.
Kmečim i za Ćorluku jer je za Omerovića Trent i jer bi u slucaju povrede Dedica bio starter. kmečim i za Denisa jer je izmislio fudbal za Barisica.
Kmečim i kmečat cu uvijek kad je nepravda u pitanju.
Meni za razliku od tebe jeste u interesu reprezentacija ali da igraju najbolji a ne mendaszerski igraci.
Hasic je sigurno imao mjesta pa i Amir Hadziahmetovic, pa imas Tabakovica na X okupljanja, zatim dovedes Kulenovića na preporuku druga i startas ga u Njemačkoj.
Pa ko je tu lud?
Tebi je očito ovaj Omerovic rod i odgovara ti panj jer je Tuzlak.
Ko ne vidi da ovaj svjesno unistava reprezentaciju taj je slijep.
I sad ces mi reci da je taj Osijek neki vrhunski klub jel tako?
Fino ti dokazem argumentima nesto a ti u nedostatku istih vrijedjas.
Ko o cemu, **** o postenju. Ja tako i ti.
Satra ti o 3. golmanu u reprezentaciji, toliko te to izjede i toliko dobro zelis reprezentaciji svoje zamlje, za razliku od mene, da je pljujes na svakom koraku (od selektora pa na dalje).
A onda pocnes o "cinjenicama" i kako meni "odgovara" Omerovic jer je Tuzlak, a ja ni u jednom postu ga nisam pohvalio niti rekao da je trenutno kalibar za nacionalni sastav. E to je cinjenica, a ti iznosis laz.
Sa druge strane Nail je 7 godina mladji i duplo vece vrijednosti od jednog Corluke pa je nekako logicniji poziv, ako cemo objektivno. A u timu je samo usljed povreda najboljih bekova.
Ti zelis najbolje reprezentaciji i Corluka bi ti bio startni bek nakon Dedica. A Jusuf i Jasic ne da su ispred jednog Corluke i Omerovica, nego ne znam da li da ti to i nacrtam. A znam da ne vrijedi.
I na kraju da se vratimo na prvobitnu temu, je li Muftic ispred Hadzikica - JESTE po svom parametrima. Koliko bi to promijenilo sliku i rezultat reprezentacije - NIKAKO. Je li nepravda za neciji rad i trud - JESTE. Kamo srece da je ovo jedini ili najveci grijeh selektora.
Ali nimalo razlog tolikog gnjeva, mrznje i zelje za losim rezultatima zbog jednog golmana iz tamo neke ponajgore lige u svijetu i kluba koji je nebitan u ligaskoj i euro sceni godinama unazad, ako ne i deceniju.
Daleko vecih nepravdi i losih poteza se pravi umjesto 3. golmana u reprezentaciji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤