"Kakav danak neiskustvu, postovani gledaoci"
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
Goff se trudio svim silama da pokloni pobjedu Texansima al ne dadoše mu kicker i odbrana
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
žestoka borba za prvi pick između 6-7 timova.... jedino što ove godine taj pick skoro da pišljiva boba ne vrijedi 
Ma daj cist PI bio na kraju nisu zvali. I to hajde da je ono jest i nije nego bukvalno ne mozes da ne zoves.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 09:21![]()
Goff se trudio svim silama da pokloni pobjedu Texansima al ne dadoše mu kicker i odbrana![]()
Entertainment obicni
Sta se desavalo sa kikerima ovu nedelju? Ionako su u tankom platnom razredu, hoce jos vece rezanje?

Stvarno ne sjecam se da je ovoliko bilo "mutli-promasaja" po utakmici.
Stvarno ne sjecam se da je ovoliko bilo "mutli-promasaja" po utakmici.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tucker je baš pao ove sezone, redovno promašuje što je prije pogađao, kod njega mi je najprimjetniji pad
Al i ST su dijelom zaslužni, dosta više blokiranih FG i xP vidim po kolu, evo sad Bearsi, Caleb ih dovede do vrata pobjede samo da bi im kicker i ST izbili to iz ruku, ne znam da je mogao onaj zadnji drive šta bolje
Inače respekt za Genu, kakav clutch drive protiv Ninersa na kraju, najluđa divizija, svi u jednu pobjedu razlike
Herbert i McConkey isto clutch, fin kombo, samo da ostanu zdravi
Lamar ima noćne more od Steelersa, imaju ljudi njegov broj ili neke kompromitujuće materijale
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ostatak sezone ... u najmanju ruku interesantno

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakva ludnica sinoc, prvo Indiana skine gace tradicionalno pred Ohiom da bi poslije ovi iz SECa uzvratili i vratili je playoff, Oklahoma razbije Bamu, Auburn zavrsi sezonu u produzetu i nade za playoff Aggiesima u najludjoj tekmi jucer kao i ranije Florida Ole Missu koji je imao dva drivea na kraju za pobjedu al im je QB bacao dva int zaredom 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nisam siguran da si skonto, a&m pobjedom nad texasom ide u sec finale i vjerovatno u playoffrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 12:48Kakva ludnica sinoc, prvo Indiana skine gace tradicionalno pred Ohiom da bi poslije ovi iz SECa uzvratili i vratili je playoff, Oklahoma razbije Bamu, Auburn zavrsi sezonu u produzetu i nade za playoff Aggiesima u najludjoj tekmi jucer kao i ranije Florida Ole Missu koji je imao dva drivea na kraju za pobjedu al im je QB bacao dva int zaredom![]()
sec je toliko izjednačen da svima nama toliki broj poraza velikih koledža izgleda nenormalno ali ovo je jednostavno novi poredak u college footballu i to će tako i ostati. ja se iskreno ne sjećam kad je alabama zadnji put izgubila tri utakmice regularne sezone
Commandersi 
Haj ti care bacaj one odbrane sto si skupljao za polufinale i finale. Nesto si mi se bio zaletio.jestamaji je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:56
nisam siguran da si skonto, a&m pobjedom nad texasom ide u sec finale i vjerovatno u playoff
sec je toliko izjednačen da svima nama toliki broj poraza velikih koledža izgleda nenormalno ali ovo je jednostavno novi poredak u college footballu i to će tako i ostati. ja se iskreno ne sjećam kad je alabama zadnji put izgubila tri utakmice regularne sezone![]()
Doduse pola ekipe mi na bye week. Ne znam kako je ovo moglo uopste biti tijesno.
ti i edo volite da pametujete boli glava, nezna se koji je gori ... fantazi je uglavnom sreća i slučaj i kao i u NFLu na kraju uglavnom povrede odluče, naravno osim kod ovih par koji ne igraju koliko bi trebalo i ovoga imaginarnoga, ali nećeš nikad skupit 12 ljudi koji se na istom nivou trude da ulože tih neophodnih 2-3 puta sedmično po petnaest minuta. a i onda možeš biti peh i ostati ispod ćize. rendi je npr. ove godine izgubio i što je trebao i što nije itd itd.
ukratko je.bo fantazi
ukratko je.bo fantazi
Samo da se ovom prilikom zahvalim Giantsima na Saquonu, red bi bio za takav poklon. 
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sto ti je reci dobar OL, zahvaljuje se i Saquon njima vjerovatno jer su mu spasili karijeru, u Giantsima bi dosad zavrsio na IRu
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Stoutland od Bectona za kojeg je generalni konsenzus bio da je bust napravio top 10 guarda.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 14:59Sto ti je reci dobar OL, zahvaljuje se i Saquon njima vjerovatno jer su mu spasili karijeru, u Giantsima bi dosad zavrsio na IRu![]()
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Ko ce docekati slijedecu nedelju i 22:25
Steta sto nece Mixa i Jimmy prenositi ovo. Doduse, nama ce vjerovatno pustiti Hrvoja x2 
to je CBS, dakle 99% romo/nantz
sve drugo je za podvoz. da mi pošalju bulića ili mihaila u dnevnu sobu reko bi im da začepe i pustio original. ko nema legalno, ima milion streamova, tuku ko neće!
sve drugo je za podvoz. da mi pošalju bulića ili mihaila u dnevnu sobu reko bi im da začepe i pustio original. ko nema legalno, ima milion streamova, tuku ko neće!
Kratki update 2 weeks to go na fantasyu:
Amar prekinuo niz jeste od 9 pobjeda za redom i izbio na čelo divizije. To je dobro jer bi mi jesta srušio Peyton Manning rekord niz pobjeda u regularnoj sezoni
Obojica su osigurala playoff sa omjerom od 9-3, ali Amar ima prednost zbog boljeg omjer unutar divizije, tako da je tu dobra borba za bye. Inače, ovo je Amaru prvi nastup u playoffu nakon 2 sezone kaljenja napokon je napravio nešto.
U sljedećoj diviziji, mig i ja direktan okršaj ove sedmice za diviziju, obojica na 8-3 i pobjeda tu vjerovatno donosi diviziju i bye.
Zadnja divizija je osvojena u Augustu haman, kad_kako je tu prvi, sa Dadom Arminom i Emirom i nije bilo teško.
Dakle imamo 5 sigurnih učesnika u PO, dok se za zadnje mjesto bore Kijo koji je rookie i Blah Blah koji igra s nama 12 godina. Obojici bi bio prvi nastup u playoffu, Blah je krenuo sa 7-2 i reklo bi se evo prvog playoffa u životu za Blaha, no 3 poraza u nizu i samo 2 movesa u sezoni su ga stavili u poziciju da će možda opet da izvisi. Kijo ima pobjedu manje ali više bodova koji će biti tiebreaker za wc u slučaju istog omjera.
Što se opstanka tiče, Emir zasluženo ispao. Da je bio aktivan pa bi bilo čovjeku žao, ali 4-5 puta inactive igrač u lineupu se ne oprašta. Mislim da je to rekord u zadnjih 5-6 godina jedne ozbiljne lige.
Amar prekinuo niz jeste od 9 pobjeda za redom i izbio na čelo divizije. To je dobro jer bi mi jesta srušio Peyton Manning rekord niz pobjeda u regularnoj sezoni
U sljedećoj diviziji, mig i ja direktan okršaj ove sedmice za diviziju, obojica na 8-3 i pobjeda tu vjerovatno donosi diviziju i bye.
Zadnja divizija je osvojena u Augustu haman, kad_kako je tu prvi, sa Dadom Arminom i Emirom i nije bilo teško.
Dakle imamo 5 sigurnih učesnika u PO, dok se za zadnje mjesto bore Kijo koji je rookie i Blah Blah koji igra s nama 12 godina. Obojici bi bio prvi nastup u playoffu, Blah je krenuo sa 7-2 i reklo bi se evo prvog playoffa u životu za Blaha, no 3 poraza u nizu i samo 2 movesa u sezoni su ga stavili u poziciju da će možda opet da izvisi. Kijo ima pobjedu manje ali više bodova koji će biti tiebreaker za wc u slučaju istog omjera.
Što se opstanka tiče, Emir zasluženo ispao. Da je bio aktivan pa bi bilo čovjeku žao, ali 4-5 puta inactive igrač u lineupu se ne oprašta. Mislim da je to rekord u zadnjih 5-6 godina jedne ozbiljne lige.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
mede su jednostavno levati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.