Ha glup, ha ružan, fuckfanatik19 je napisao/la: ↑19 nov 2024, 19:08Ne odustaješ se blamirati znači.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 nov 2024, 19:03Znaci, administrativnim propustima hoce da sabotiraju selektora!?!
Uzas! Izdrzat ce to nas Barba, i bez Nikole Katica!
A tek novinari koji su odmah naveli da ga je Barbarez poslao na tribine, nezapamceno![]()
Haj dobro je dok si uporan jer kako kažu ne yebe lijep nego uporan![]()
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- PasodelMar
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Jesi vidio koji su to crvi, odmah naslov: "Barbarez poslao na tribine jos jednog igraca"fanatik19 je napisao/la: ↑19 nov 2024, 19:08Ne odustaješ se blamirati znači.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 nov 2024, 19:03Znaci, administrativnim propustima hoce da sabotiraju selektora!?!
A tek novinari koji su odmah naveli da ga je Barbarez poslao na tribine, nezapamceno![]()
Haj dobro je dok si uporan jer kako kažu ne yebe lijep nego uporan![]()
Ja sam mislio stvarno ima valjan razlog kako ti rece, ali ovo sabotiranje ... sramota
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
HRGOVIC PAPAC MILENKOVIC HASAGIC MRKOBRADA BAJRAMOVIC 6 Pomocnika i Barbarez i zaborave cojka prijavit za utakmicu 
Bas se sada vidi da Sergej stavlja sebe ispred svega. Nesmije niko imati neko drugo misljenje, stav ili slicno.
Vrati nam Ahmedhodzica i Hadzikundica.
Vrati nam bar malo nade u buducnost odbrane. Ostavi svoje po strani.
Vrati nam Ahmedhodzica i Hadzikundica.
Vrati nam bar malo nade u buducnost odbrane. Ostavi svoje po strani.
- Beduin
- Kontakt:
Izronice Barba za one sto ga vole.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 nov 2024, 19:03Znaci, administrativnim propustima hoce da sabotiraju selektora!?!
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pokerasu je potreban jos jedan pomocnik. Imaju mnogo posla i ne mogu stici na sve misliti. 
Ima li ko twit Ibrulja ili Barbe kao ismijavanje na neku slabu posjetu na Bp? 
Muharemovic nije LB,valjda......
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije, lijevi štoper u formaciji sa 3 štopera, Burnić je LB.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Prvi put me strah gledati utakmicu. Forsiranje Tahirovića može samo dovesti do neke povrede večeras, jer dijete nije odigralo u tri dana dvije utakmice otkad je u Ajaxu.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Burnic ili Tahirovic dilema za novog kapitena nakon sto se Dzeko povuce. Pokeras ih vidi kao nosioce igre. 
Moody ostavi neki komentar jer sam trenutno na granici plakanja i smijanja. Tvoj komentar će sigurno izazvati ovo drugo
Strah me rezultatski, jer i poslje debakla se nije shvatilo da ova formacija ne ide. Čovjek 6. utakmicu igra isto, a svi vide da je strašno loše.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma znam, nego mi smiješno ovo da nije odigrao dvije utakmice u 3 dana otkad je u Ajaxu, a kod nas lik starterNah1d je napisao/la: ↑19 nov 2024, 19:48Strah me rezultatski, jer i poslje debakla se nije shvatilo da ova formacija ne ide. Čovjek 6. utakmicu igra isto, a svi vide da je strašno loše.
Ovaj novinarcic s N1 je uvijek bio gofno. Sad je to samo potvrdio. Treba ga udaljiti s presica.
Totalno iritantan i umisljen lik.
Sto se tice propusta u vezi s Katicem, vidjet ćemo šta će reći nakon utakmice i da li je to istina i čiji je propust?!
Ako bude istina, iste sekunde odgovornog maknuti, ma ko on bio.
Nakon rukometne utakmice protiv Svicarske i žutih kartona u U21 sam mislio da se nikad ništa slično ne moze ponoviti, ali evo...vidjet ćemo.
Totalno iritantan i umisljen lik.
Sto se tice propusta u vezi s Katicem, vidjet ćemo šta će reći nakon utakmice i da li je to istina i čiji je propust?!
Ako bude istina, iste sekunde odgovornog maknuti, ma ko on bio.
Nakon rukometne utakmice protiv Svicarske i žutih kartona u U21 sam mislio da se nikad ništa slično ne moze ponoviti, ali evo...vidjet ćemo.
Ako je potrebno i to neka se povrijedi, samo brate neka ne igra. U stvari on ne igra nego kilavi po terenu.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
On konta da samo treba poredati igrace u ovoj formaciji i to ce fercerati samo od sebe tako. Nit ovi nasi znaju ovo igrati niti ih on zna takticki koliko toliko spremit da im to neznanje umanji. Nek nam je Bog na pomoci, sreca samo pa i Holandjani igraju sa izmijesanim sastavom, mada bi i oni mogli gristi da se dokazu sad selektoru.Nah1d je napisao/la: ↑19 nov 2024, 19:48Strah me rezultatski, jer i poslje debakla se nije shvatilo da ova formacija ne ide. Čovjek 6. utakmicu igra isto, a svi vide da je strašno loše.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, izdzezveubrazil, jasmin10 i 26 gostiju.