Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Da se i ovdje nase.rem u usta kolegi Dzankovicu na "fantasticnoj utakmici".
Barba, majstore, povedi nas.
Barba, majstore, povedi nas.
- feniksptica
- Kontakt:
Pazi se...eto Mostaraca da te napadnu zbog tog pisanja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Svaka čast Barbarezu na iskrenosti nakon utakmice. Jako emotivan čovjek kome je veoma stalo do ove repke i države. Puna podrška za ovog čovjeka.
-
- Kontakt:
Barbarez MOZDA ne zna puno o fudbalu,ali zna o drzavi. Savo Milosevic zna o fudbalu,ne zna o drzavi. Hadzibegic ne zna nista od to dvoje. Ako dovedes nekog stranca,problem je, radi sa amaterima a ne zna nista o drzavi, a ove nase strucnjake smo ispucali. Pustit covjeka nek radi i nek pokusa nesto
- QUARTERBACK
- Kontakt:
prvi put da prica ovako otvoreno i konkretno, drugaciji neki ton za razliku od izjava do sad..pokazao je vjeru u ekipu, pozitivno je da smo se psihicki malo izdigli i zavrsili ovako.. rekoh neki dan remi ce biti pozitivan ovdje, hajde da vidimo kako ce dalje ici, da se iz ovog proba dalje graditi..
Kakvim C sastavom?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gdje smo bili do sad u kvalama, pogotovo sa ovom garniturom u savezu ? Nismo li zabilježili najgore odigrane kvalifikacije i za Svjetsko i za Evropsko? Luksemburg je bio prije Barbareza, Portugal i petarda na Bilinom za poluvrijeme, ispušen baraž u Zenici kontra Ukrajine.GracanicaAA je napisao/la: ↑19 nov 2024, 22:42Nevalja nek ide šta je sad? Ionako ceš biti 3 kvalama.![]()
Bolić je rekao da je njemu najveće iznenađenje to što je Barbarez prihvatio se posla u ovakvim okolnostima i to je činjenica. Ko god da je došao za selektora imao bi velikih problema da izvuće nešto više iz svega ovoga.
Nemam potrebu da branim bilo koga pa ni Sergeja ali na ovom forumu nema zrna objektivnosti kad je u pitanju naša reprezentacija od koje se očekuje da nakon onako užasnih i turbulentnih kvalifikacija gdje smo promijenili more selekora imamo neku igru kontra daleko kvalitetnijih protivnika.
Ne treba se zanositi ni nakon ove utakmice ali eto bar smo dobili ono nešto na šta se možemo osloniti pred naredni period. Ono što je sigurno da će ovo ići na bolje jer gore teško može

Zadnja izmjena: chily-rz, dana/u 19 nov 2024, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
E čuj C sastav
Bili su nemotivisani ali prestanite lupetati o C sastavu.
Bili su nemotivisani ali prestanite lupetati o C sastavu.
Ostaje nam za nadati se da u martu nece improvizovati sa pozivima. Prikljuciti ovih par sto su falili i oko njih graditi ekipu za naredne kvalifikacije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Njima ulazi igrac Liverpula a nam TSC bascka topola

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ma ja ovo je njihova A2 repka

Dobro me nasmija ovo za Hadzibegica hahaha.Direktorcic je napisao/la: ↑19 nov 2024, 22:59Barbarez MOZDA ne zna puno o fudbalu,ali zna o drzavi. Savo Milosevic zna o fudbalu,ne zna o drzavi. Hadzibegic ne zna nista od to dvoje. Ako dovedes nekog stranca,problem je, radi sa amaterima a ne zna nista o drzavi, a ove nase strucnjake smo ispucali. Pustit covjeka nek radi i nek pokusa nesto

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hadzibeg jos zivi u JugoslavijiCartman je napisao/la: ↑19 nov 2024, 23:07Dobro me nasmija ovo za Hadzibegica hahaha.Direktorcic je napisao/la: ↑19 nov 2024, 22:59Barbarez MOZDA ne zna puno o fudbalu,ali zna o drzavi. Savo Milosevic zna o fudbalu,ne zna o drzavi. Hadzibegic ne zna nista od to dvoje. Ako dovedes nekog stranca,problem je, radi sa amaterima a ne zna nista o drzavi, a ove nase strucnjake smo ispucali. Pustit covjeka nek radi i nek pokusa nesto![]()

Najjace je sto je upravu to za HadzibegicaCartman je napisao/la: ↑19 nov 2024, 23:07Dobro me nasmija ovo za Hadzibegica hahaha.Direktorcic je napisao/la: ↑19 nov 2024, 22:59Barbarez MOZDA ne zna puno o fudbalu,ali zna o drzavi. Savo Milosevic zna o fudbalu,ne zna o drzavi. Hadzibegic ne zna nista od to dvoje. Ako dovedes nekog stranca,problem je, radi sa amaterima a ne zna nista o drzavi, a ove nase strucnjake smo ispucali. Pustit covjeka nek radi i nek pokusa nesto![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nakon ove lige nacija kad se podvuce crta ima tu svega i loseg a i ponesto dobrog, probano je dosta igraca i kombinacija i itekako ima osnova na bazi ovih informacija da se dalje nesto gradi.
Pred nama je da vidimo sta i kako je strucni stab naucio i kako ce na osnovu tih iskustava dalje raditi.
Pred nama je da vidimo sta i kako je strucni stab naucio i kako ce na osnovu tih iskustava dalje raditi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sergej je patriota,on voli BiH.
Voli BiH budi kao Sergej.
Sve u svemu ovo nocas nije lose,treba selektoru vremena da bi znao na koje igrace moze racunati,formaciju itd...
Mi bi to preko noci,to je moguce kada neki klub preuzmu arapi pa kupe najbolje igrace.
Pravljenje kostura reprezentacije u Njemackoj,Nizozemskoj nije prevelik posao ali kod nas jeste i treba mnogo vise vremena.
Ja se nadam da necemo ici korak nazad u martu,nego bar jedan naprijed.
Voli BiH budi kao Sergej.
Sve u svemu ovo nocas nije lose,treba selektoru vremena da bi znao na koje igrace moze racunati,formaciju itd...
Mi bi to preko noci,to je moguce kada neki klub preuzmu arapi pa kupe najbolje igrace.
Pravljenje kostura reprezentacije u Njemackoj,Nizozemskoj nije prevelik posao ali kod nas jeste i treba mnogo vise vremena.
Ja se nadam da necemo ici korak nazad u martu,nego bar jedan naprijed.
BiH 11 : 63,75 Mio. €
Nizozemska 11 : 356,00 Mio. €
BiH klupa : 22,25 Mio. €
Nizozemska : 322,00 Mio. €
Nizozemska 11 : 356,00 Mio. €
BiH klupa : 22,25 Mio. €
Nizozemska : 322,00 Mio. €
Samo da ne vraća onu bukvu Vasilja na gol i da prestane igrati sa 3 stopera i moglo bi biti solidno.
Engleska, Italija, Njemacka 2x, Holandija 2x, Madjarska 2x. Da nam je Murinjo selektor a Guardiola pomocnik, ne bih se smio kladiti da bi nesto puno vise bodova uzeli.
Trenutno korisnika/ca: farenhajt, samoposmatram i 16 gostiju.