Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Andreas Baader doček'o svojih pet minuta. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Vasilj
Dedić Barišić Katić Kolašinac
Tahirović Šunjić Gigović
Baždar Demirović
Dzeko
Dedić Barišić Katić Kolašinac
Tahirović Šunjić Gigović
Baždar Demirović
Dzeko
Nadam se da kvalifikacije otvaramo utakmicom protiv najslabije ekipe u grupi idealno u gostima a da u drugom kolu docekujemo ekipu iz drugog šešira
start sa 4 ili 6 bodova za euforiju
-
- Kontakt:
Nije valjda da slavimo ovaj bod
Da im je trebalo pet razlike, dobili bi nas toliko.
Nacija za izucavanje definitivno, ovo veze s vezom nema, ali eto otvorit ce nam se oci.. daj Boze da grijesim.
Trebali su ga pitati vec kad toliko putuje kakav je kvalitet vidio u pozvanim:Djakovcu, Celiku, Burnicu,Sunjicu.. da ne nabrajam vise.
Uspio je Hadzibegica zajebat!

Nacija za izucavanje definitivno, ovo veze s vezom nema, ali eto otvorit ce nam se oci.. daj Boze da grijesim.
Trebali su ga pitati vec kad toliko putuje kakav je kvalitet vidio u pozvanim:Djakovcu, Celiku, Burnicu,Sunjicu.. da ne nabrajam vise.
Zaboravio sam kakva seljadija navija za reprezentaciju.
StOjali.

StOjali.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Placebo efektzeljovolimte je napisao/la: ↑20 nov 2024, 00:23Nije valjda da slavimo ovaj bod![]()

-
- Kontakt:
Nevjerovatno je da neko daje podrsku ovoj trenerskoj neznalici samo zato sto je iz Mostara. Bukvalno nemas osnova ovog da branis.. nista dobro nije donio.Hightower je napisao/la: ↑20 nov 2024, 00:26Placebo efektzeljovolimte je napisao/la: ↑20 nov 2024, 00:23Nije valjda da slavimo ovaj bod![]()
Uspio je Hadzibegica zajebat!moramo početi vjerovati da smo dobri i onda uz povoljan raspored bi se stvorila i euforija.
Trebao je nekog Muftića staviti na spisak da donese šta dobro. 

Barbarez je los trener to niko ne spori.zeljovolimte je napisao/la: ↑20 nov 2024, 00:29Nevjerovatno je da neko daje podrsku ovoj trenerskoj neznalici samo zato sto je iz Mostara. Bukvalno nemas osnova ovog da branis.. nista dobro nije donio.Hightower je napisao/la: ↑20 nov 2024, 00:26Placebo efektzeljovolimte je napisao/la: ↑20 nov 2024, 00:23Nije valjda da slavimo ovaj bod![]()
Uspio je Hadzibegica zajebat!moramo početi vjerovati da smo dobri i onda uz povoljan raspored bi se stvorila i euforija.
-
- Kontakt:
- PasodelMar
- Kontakt:
Momčiluko. Sve jasno, seljadija.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- PasodelMar
- Kontakt:
Dajte ba ljudi.. Pa evo kad tvrdite da smo loši... Koju smo to mi veliku reprezentaciju pobijedili pod Sušićem? A tad smo bili top... Portugal nam zabio 6 komada u gostima...Kod kuće smo sa Savom deklasirani za 45 minuta... Francusku,Englesku,Italiju,Španiju... nikad dobili nismo u kvalifikacijama...
Prvi put u historiji kad smo dobili Grčku kao nosioca grupe,a ne nekog tipa Španija ili kao drugu reprezentaciju tipa Belgije,mi smo se i plasirali...
I to je jedina istina...nikad nismo mogli da se nosimo sa moćnim ekipama i to je jedina istina..od kad igramo... kad god je trebalo prelomiti i pobijediti veliku reprezentaciju mi smo odigrali ko p.i.cke...
Prvi put u historiji kad smo dobili Grčku kao nosioca grupe,a ne nekog tipa Španija ili kao drugu reprezentaciju tipa Belgije,mi smo se i plasirali...
I to je jedina istina...nikad nismo mogli da se nosimo sa moćnim ekipama i to je jedina istina..od kad igramo... kad god je trebalo prelomiti i pobijediti veliku reprezentaciju mi smo odigrali ko p.i.cke...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Jedna od najboljih akcija Zmajeva u zadnjih 10 godina

Ali Zlatka Hasanagića i pitanja 

Forum na kojem nema sredine, prije 4 dana mu se psovalo sve po spisku a veceras svi svrsavaju i najavljuju euforiju pred kvale. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sigurni pitnici za USA, prvo mjesto u grupi

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.