FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mujakic je za sve naše stopere Paolo Maldini
-
- Kontakt:
Dobar dio papirologije je završen. 2025 konačno dolaze bageri i idu radovi na onom projektu sa rendera. Novac je dogovoren. Ovo nije samo natkrivanje jednog dijela tribine nego ogroman projekat za stadion nakon cega ce se sve vrtiti oko Istoka. Svi ostali radovi ce biti maciji kasalj u odnosu na ovo.
Butmir je problem zbog vlasnistva i namjene zemljista. Ali radi se i na tome tako da nas slijedece godine i tu cekaju lijepe vijesti.
Titula se takodjer očekuje ali nije prioritet obzirom na kriminal u Savezu. Mi nećemo odustati dok god ima šanse.
Butmir je problem zbog vlasnistva i namjene zemljista. Ali radi se i na tome tako da nas slijedece godine i tu cekaju lijepe vijesti.
Titula se takodjer očekuje ali nije prioritet obzirom na kriminal u Savezu. Mi nećemo odustati dok god ima šanse.
@bvsic jeste, u onoj Sport emisiji.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 20 nov 2024, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Zamisli dođe Niho, proigra do kraja sezone i prodamo ga po treći put. Infinite money glitch 

Realno sto da ne, dovesti ga ako raskinu. Prodat cemo ga opet bar u Tursku negdje
Nihad za sebe nije Nihad dok je valjao a kamoli za naše štopere da bude Maldini.
Soldo ga u zubima može nosati.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- feniksptica
- Kontakt:
To mu Ferguson naš dobri cijenu malo obara.
Hvala Bogu gotova i ova pauza
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
hesoyam
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Pun mi je **** seriGEJA, i nekig puta i plana, a pogledas utakmicu pomislis da je Rozman selektor, svaka lopta u rikverc..
Sad Gosk, bio bi zadovljit da bude 0-1, jer koliko god nasi igraci bili bolji VELIKI broj nasih igraca je polusmaterski uz 2 pro NPR; Lulic pavcic guli
Realno ; renan je bio profesionalac dok se nije poceo druzut sa Penisom, mozda bi ubacio jos Djordjevica i turkesa i to je tih 4-5 igraca koji su iskoristili ovu pauzu na pravi nacin, da su im zene cure stavile katanac na picku, da su lijecili male povredice i da su trenirali puno vrijeme.. vecina njih krhali Civase nabijali kafane i cevabdzinice.. Gosk kao Gosk ekipa kojoj je kad FK SARAJEVO ispuni im se zelja i motivacija ide do krova, nadaju se da ce se neko pokazat pa da ga kupimo..
Nedovodit nikog od 4 mjesta pa nanize.. staces ti od hiriso al ****, bolje da gubica mujana bobana ti igraci samo brukaju ime naseg kluba uz financisku stetu. Dovodit na posudbu tipove ko jajajlo lulic delac kupit nekog ko z birca il zrinjskog cisto da im razjebemo tim..
Nas klub je prevaziso igrace iz bh, cak i vlastitu academiju, mislim da cemo ubrzo igrace iz academije slat na kaljenje po vrlrzu zelji slobodi..
Al imamo mi lijeka za sve ojebine koje su trenutno tu i misle da ce moci radit sta hoce GOSPODIN ZORAN BOSANAC ZEKIC je pencilin za poluamatere
Sad Gosk, bio bi zadovljit da bude 0-1, jer koliko god nasi igraci bili bolji VELIKI broj nasih igraca je polusmaterski uz 2 pro NPR; Lulic pavcic guli
Realno ; renan je bio profesionalac dok se nije poceo druzut sa Penisom, mozda bi ubacio jos Djordjevica i turkesa i to je tih 4-5 igraca koji su iskoristili ovu pauzu na pravi nacin, da su im zene cure stavile katanac na picku, da su lijecili male povredice i da su trenirali puno vrijeme.. vecina njih krhali Civase nabijali kafane i cevabdzinice.. Gosk kao Gosk ekipa kojoj je kad FK SARAJEVO ispuni im se zelja i motivacija ide do krova, nadaju se da ce se neko pokazat pa da ga kupimo..
Nedovodit nikog od 4 mjesta pa nanize.. staces ti od hiriso al ****, bolje da gubica mujana bobana ti igraci samo brukaju ime naseg kluba uz financisku stetu. Dovodit na posudbu tipove ko jajajlo lulic delac kupit nekog ko z birca il zrinjskog cisto da im razjebemo tim..
Nas klub je prevaziso igrace iz bh, cak i vlastitu academiju, mislim da cemo ubrzo igrace iz academije slat na kaljenje po vrlrzu zelji slobodi..
Al imamo mi lijeka za sve ojebine koje su trenutno tu i misle da ce moci radit sta hoce GOSPODIN ZORAN BOSANAC ZEKIC je pencilin za poluamatere

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Doživio je nezgodnu povredu, zato ga nema, do povrede je bio odličan, kao i Radović i Zeljković (i na stoperu i na zadnjem veznom).Spomenut cu i onog Čosića, što su ga Manijaci proglasili najgorim igračem Želje ikad, u Srbiji rastura na desnom beku, njihovi novinari su ga svrstali među najbolje igrače lige na toj poziciji.
- belosevic23
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, johntravolta123, jurisicduska, Lecler, MSOZ101, nedimmmm1337, Rule_hz, THEC i 87 gostiju.