Imaju onog degenerika ekonoma sto hoda kratkih rukava na -10 pa moli delegate po tunelu i na kraju utakmice i ubjedjuje ga koliko je bilo da napiše više i daje svoju procjenu jer on najbolje zna, govori kako Željina sudbina ovisi o tome i da je to veliki klub kojem sponzori daju novac zavisno od toga jesu li najposjećeniji..Ukratko, prevara, zato i jesu prestali objavljivati broj prodanih ulaznica jer ne bi bilo 10 000 nego 6750.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
firenca1998
- Kontakt:
Sta se pecate na ovog sto objavljuje. To isto da ja sad kazem Celik Klis 9 milja bilo a sad 5 hiljada.
Ljudi Bilino komentarisu de prvo parking mjesta napravite pa prilaz tribinama il bar onim tribinama koje se mogu tako nazvat.
Vrticka rasprava
GOLEMMO BILINO POLJEE
Ljudi Bilino komentarisu de prvo parking mjesta napravite pa prilaz tribinama il bar onim tribinama koje se mogu tako nazvat.
Vrticka rasprava
GOLEMMO BILINO POLJEE
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo objašnjavamo
Al napominjem da nisam svršio neke škole
Srednju školu su mi prepisali ocjene sa treceg semestra gdje sam imao dvije negativne ocjene a onda su mi upisali po dvije dvojke i ja sam onda otišao da branim voljenu BiH
Za utakmicu FK zeljezničar- FK Velež,
Pojedinačne ulaznice: 4803
Online: 329
Željo prodao više sezonskih ulaznica nego prošle godine
FK Željezničar je do sada prodao 1.261 sezonsku ulaznicu. Računajući i desetogodišnje ulaznice, klub trenutno ima 2.110 sezonskih pretplatnika.
Na Grbavici su u prošloj sezoni prodali 1.032 sezonske ulaznice, pa su za ovu već ostvarili veći prihod.
Prodaja sezonskih ulaznica vrši se svakim radnim danom od 9:30 do 17:30 sati, te subotom od 9:30 do 14:30 sati u Shopu FK Željezničar.
Cijene su sljedeće: Jug: 30 KM; Sjever: 100 KM; Istok: 150 KM; Zapad A1: 270 KM; Zapad VIP Gold: 1500 KM; Sjever djeca: 30 KM; Istok djeca: 50 KM
I djece oko 2 800 koji imaju slobodan ulaz na sjevernu tribinu
Jer kod nas je PORODICNO okupljanje na LJEPOTICI
Nadam se da sam objasnio
Nisi nam objasnio gdje ste vi velike patriote da podržite mladu reprezentaciju kad igra na Grbavici, prosjek gledalaca 150 i to pola od toga se odnosi na rodbinu igrača.
Ne znas ti ni sam sta si objasnio, kako bas u bocu 10 milja, to nam objasni
Jbt zar te nije sramota objavljivati lazi ovdje koje potura neko iz tvog kluba, i ti sam znas to al eto opet siris gluposti
Jbt zar te nije sramota objavljivati lazi ovdje koje potura neko iz tvog kluba, i ti sam znas to al eto opet siris gluposti
I ti stvarno mislis da su apsolutno svi sa sezonskim ulaznicama dosli na utakmicu, kao i ovi sa desetogodisnjim?svrakino1921 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 11:42
Evo objašnjavamo
Srednju školu su mi prepisali ocjene sa treceg semestra gdje sam imao dvije negativne ocjene a onda su mi upisali po dvije dvojke i ja sam onda otišao da branim voljenu BiH
FK Željezničar je do sada prodao 1.261 sezonsku ulaznicu. Računajući i desetogodišnje ulaznice, klub trenutno ima 2.110 sezonskih pretplatnika.
Na Grbavici su u prošloj sezoni prodali 1.032 sezonske ulaznice, pa su za ovu već ostvarili veći prihod.
Prodaja sezonskih ulaznica vrši se svakim radnim danom od 9:30 do 17:30 sati, te subotom od 9:30 do 14:30 sati u Shopu FK Željezničar.
Cijene su sljedeće: Jug: 30 KM; Sjever: 100 KM; Istok: 150 KM; Zapad A1: 270 KM; Zapad VIP Gold: 1500 KM; Sjever djeca: 30 KM; Istok djeca: 50 KM
Nadam se da sam objasnio
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemate krov na Hasetu pa je Vama vrlo teško objašnjavati ove stvari
Za utakmicu FK Željezničar- FK Velež,
Na ovo ce Željo platit porez
Transparentno objavljeno
Ne kontam koja sramota koja glupost
Stadion ima brojace i ispalo 10 milja u bocu
- svrakino1921
- Kontakt:
Brz oporavak ti želim.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 12:35Nemoj mi postavljat tako teška pitanja molim te
Teško sam bolestan
- svrakino1921
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la: ↑20 nov 2024, 12:39Brz oporavak ti želim.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 12:35Nemoj mi postavljat tako teška pitanja molim te
Teško sam bolestan
Hvala
- svrakino1921
- Kontakt:
Da mislimDamirT je napisao/la: ↑20 nov 2024, 11:58I ti stvarno mislis da su apsolutno svi sa sezonskim ulaznicama dosli na utakmicu, kao i ovi sa desetogodisnjim?svrakino1921 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 11:42
Evo objašnjavamo
Nadam se da sam objasnio
Jer ako su sprijeceni dadnu svoju sezonsku prijatelju nekom od svoje familije
A šta Vi u Tuzli kad ste sprijeceni da idete na utakmicu nedate nikom svoju sezonsku
Nisam siguran na šta misliš, ali sve tribine su iste visine, a ove tri buduće povezane su i potpuno identične. Stubovi će se pilati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jedva su i ovo izgurali
„Nije“ njihova zemlja zato su bili i limitirani sto se tice gradnje
Lijep stadion u svakom slucaju i nadam se da ce se jos ovakvih praviti sirom BiH
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Daj samo da se smijemo i zajebavamo, unjesto da se ovo pohvali, ovdje je bila obicna njiva i oranica, a sad je nikao stadion koji kad se zavrsi uz grbavicu i bilno ce biti sig najbolji za igrati i napraviti pravi stimung.
Bravo Velez bravo uprava samo dalje tako , pa onda gledajte da pojacate ihracki kadar i da se borite za europu
Pa recimo bez zdenke odnosno ovog polukruga? Bukvalno copy paste ove dvije vec postojece tribine. Kontas? Cetiri tribine ali bez da su vezane jedna s drugom.

Nesto ovako otprilike. Tesko mi objasniti jbg.