Vjeruj da ga Partizan neće pustiti a da ne naplate neki dinar
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vjeruj da ga ja ne bi vratio da oni nama plate.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sretan im put,daleko im kuca od nas.Lucas je napisao/la: ↑20 nov 2024, 09:22Doživio je nezgodnu povredu, zato ga nema, do povrede je bio odličan, kao i Radović i Zeljković (i na stoperu i na zadnjem veznom).Spomenut cu i onog Čosića, što su ga Manijaci proglasili najgorim igračem Želje ikad, u Srbiji rastura na desnom beku, njihovi novinari su ga svrstali među najbolje igrače lige na toj poziciji.
E cuj serbecic
pa bolje mujakica vratiti ako ima bilo kakve sanse

U kakvom sastavu igra Gosko, imaju li povreda i sl. zna li neko? Kako god, pobjeda dole se namece kao imperativ, iako nece biti lako, to svi moraju znati..
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ni Serbecic, ni Mujakic nisu kvalitet za FKS i trebamo teziti boljim imenima
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
+1GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 12:27Ni Serbecic, ni Mujakic nisu kvalitet za FKS i trebamo teziti boljim imenima
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jao crvenog za slogu, pa majku vam imate li srama
Na ss.ba piše da ga je laktom udario? Ako je bio lakat, čist crveni.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- belosevic23
- Kontakt:
Koliko je retardirano ovo forsiranje najave tekme protiv Zrinjskog a prije toga igraš protiv GOŠKa. Prvo nepostovanje prema GOŠKu kakva god da je ekipa, a drugo djeluje kao da nas puca neki kompleks kao da nam Real dolazi u goste a ne Zrinjski. Bespotreban hajp i ložiona se pravi kao da tekma riješava šampiona al eto.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ne valja kad je aktivan marketing, ne valja kad nije..
ZZ !
ZZ !
Ovo nigdje nisam vidio ti ako jesi navedi primjer??GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 14:06Ne valja kad je aktivan marketing, ne valja kad nije..
100%, al hajd za Mujakića mogu shvatiti. Vazda kod nas bio dobar pa ostao raji u sjećanju, nema veze što je sad kanta. Šerbečić u zadnjem mandatu ubjedljivo najgori štoper bio, kao da je lik imao cilj da upadne na listu top 5 najgorih štopera poslije rata. Njegove amaterske greške samo totalne analfabete nisu vidjeli.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 12:27Ni Serbecic, ni Mujakic nisu kvalitet za FKS i trebamo teziti boljim imenima
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Nevazno da bih se zamarao tim. Objavili zato sto ubrzo slijedi taj derbi i pokusavaju da nahajcaju sto vise naroda u nadi da ce biti bolja posjeta. Bice objava i za GOŠK. Glupostima se bavite.keli je napisao/la: ↑20 nov 2024, 14:16Ovo nigdje nisam vidio ti ako jesi navedi primjer??GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 14:06Ne valja kad je aktivan marketing, ne valja kad nije..
@Zutti
Ja se jezim na Mujakica i Serbecica, pogotovo na ovog prvog. Smijali mu se u Hajduku, smiju mu se Partizanu, neskolovan stoper i neko bi ga volio vidjeti kod nas samo zato sto je fin i gotivan momak. Serbecic u prvom mandatu odlican, sve kasnije uzasno. Dokaz je i pad u karijeri, dosao od norveskog Rosenborga do prosjecnog kluba u Srbiji.
ZZ !
ZZ !
Ma sve ok, samo sam se nadovezao na ove što misle da će ga Partizan pustiti džaba, a da ne vrate nešto od uloženog novca.
A to bih li ga vratio ili ne, prepustio bih Zekiću na odluku
Nama treba gamechanger u odbrani i nadam se da su u klubu toga svjesni i zbog razvoja celika i zbog titule
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google [Bot], Konzerva, pjankesarajevo, sekac i 54 gosta.