Calafiori i Merino ni Totenhemu ne bi bili pojačanja.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Rekao sam lijepo kmecavom Karfiolu kad je jos uvijek branio Chola sa Temua.
- PopravnaToljaga
- Kontakt:

Mislim svaka čast ali... sazrilo je bilo više nego ikada za razlaz
Ponovo City pravi zajeb zbog kojeg će mu propasti dvije tri sezone ( ukoliko ne budu izbačeni iz lige)
Čovjek jednostavno ne zna reformisati tim , osim kamaranja nepotrebnih panjeva tipa Nunes. Tim je pun gomilama nepotrebnih ,ubogih i istrošenih igrača koji qrca više ne mogu ( Walker, Stones, Bernardo ,Gundogan ,Nunes, Grealish, Lewis ) sve polovnjak do polovanjaka Foden je najnavikaniji talenat ikada. Zaiste klase su KDB ( upotrebljiv 6 mjeseci u godini šteta) Haaland i Rodri, dobri potencijali mogu biti Savio,Bobb i Doku , bez hard reboota nema ih niđe i oni ostavljaju čovjeka koji ne umije. Na vrijeme su se trebali okrenuti nekom Alonsu ,De Zerbiu itd
I ja mislim da se Pep trebao povući. Isprskao si PL, osvojio si LP, nemaš ti tu šta više tražiti. Ne znam šta mu je motivacija sada?
I sa svim tim kako si ih nabrojao nepotrebni panjevi i istroseni polovnjaci ide 6 titula u nizu i onda penzija.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑20 nov 2024, 17:29
Mislim svaka čast ali... sazrilo je bilo više nego ikada za razlaz
Ponovo City pravi zajeb zbog kojeg će mu propasti dvije tri sezone ( ukoliko ne budu izbačeni iz lige)
Čovjek jednostavno ne zna reformisati tim , osim kamaranja nepotrebnih panjeva tipa Nunes. Tim je pun gomilama nepotrebnih ,ubogih i istrošenih igrača koji qrca više ne mogu ( Walker, Stones, Bernardo ,Gundogan ,Nunes, Grealish, Lewis ) sve polovnjak do polovanjaka Foden je najnavikaniji talenat ikada. Zaiste klase su KDB ( upotrebljiv 6 mjeseci u godini šteta) Haaland i Rodri, dobri potencijali mogu biti Savio,Bobb i Doku , bez hard reboota nema ih niđe i oni ostavljaju čovjeka koji ne umije. Na vrijeme su se trebali okrenuti nekom Alonsu ,De Zerbiu itd
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Brat je od želea
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Prodat pod hitno.
Steta talenta ali jasno je gdje ovo ide...
Ne moze lik 5 tekmi vezati...
Steta talenta ali jasno je gdje ovo ide...
Ne moze lik 5 tekmi vezati...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ide cancelovanje i gubitak posla za Roya za 3,2,1 jer se našalio na račun žena i to javno
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JayCatwright
- Kontakt:
Budimo realni glupost je ovo da se radi, a to sto bi maknuli Roya je dobitak za tv gledateljstvorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 nov 2024, 13:44Ide cancelovanje i gubitak posla za Roya za 3,2,1 jer se našalio na račun žena i to javno![]()
ARSENAL4ever
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pola insan pola kudelja.
E čuj 2 year contract extension
Uživati ćemo do 2027
Baš me zanima kako će se najbolji trener u historiji Premier Lige snaći sada kad je sve loše. Ove godine ako City uzme ligu opet komotno se može ugasiti liga.
Baš me zanima kako će se najbolji trener u historiji Premier Lige snaći sada kad je sve loše. Ove godine ako City uzme ligu opet komotno se može ugasiti liga.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Jedan "true fan" nikad nije bio na domaćoj tekmi, drugi smatra da je United uz Real najveći klub na svijetu i ne zna ko im je igrač sa najviše nastupa
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- JayCatwright
- Kontakt:
Jeste, Pep sa Stokeom osvaja.
Pretvarat cemo se da nije platio Nunesa, Grealisha i Phillipsa 250 miliona. Mrš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.