Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Jel istina da Caicedo i Enzo ne igraju sutra? Reece povrijedio tetivu koljena na reprezentativnoj pauzi, pitanje je kad çe brat odustat od fudbala.
Chelsea are planning to offer pay rise to Noni Madueke and Malo Gusto who’ve really impressed so far this term.
Wade jel ti drago zbog Maduekea hahahah
Nije istina da neće igrati, ovako je svaki put poslije reprezentativne glupe pauze zbog puta, Caicedo će sigurno biti u prvoj postavi, a obzirom da je Lavia zdrav navodno vjerujem da bi mogao on možda početi.
Wade jel ti drago zbog Maduekea hahahah
Nije istina da neće igrati, ovako je svaki put poslije reprezentativne glupe pauze zbog puta, Caicedo će sigurno biti u prvoj postavi, a obzirom da je Lavia zdrav navodno vjerujem da bi mogao on možda početi.
Umjesto Džejmsa bolje sa njegovom sestrom potpisati ugovor...bila bi korisnija od njega...hebote nakašlješ se kraj njega on se povrijedi....
- wadethegreat
- Kontakt:
Raduje Felix ali brate mora li svaku Madueke poceti...
- wadethegreat
- Kontakt:
Odlican presing igramo tako je i ovaj gol dosao Enzo posebno pozitivni znakovi od njega napokon.
- wadethegreat
- Kontakt:
Dva crvena su trebali imati.
E moj Madueke prazan gol...
Felix i Palmer dobro djeluju zajedno.
Jackson i Enzo dobri isto za sada.
E moj Madueke prazan gol...
Felix i Palmer dobro djeluju zajedno.
Jackson i Enzo dobri isto za sada.
Sve je dobro dok ne treba da se branimo. Ovaj Sancez svaku utakmicu syebe sa svojim pasom
Svaka cast Dzeksonu, izborio je haman sam gol i onaj pas za Maduekea
Lester je prvih 20ak minuta bio u bas niskom bloku
Svaka cast Dzeksonu, izborio je haman sam gol i onaj pas za Maduekea
Lester je prvih 20ak minuta bio u bas niskom bloku
Iz prekida nismo opasni nimalo.
Jel moguće da se Enzo nakon klupiranja budi, ovo je prejako
Ljudi kakav vam je Badiasil
- wadethegreat
- Kontakt:
Felix i Dzekson odigrali odlicno
Madueke najtanji i jos kreten blokira sut Palmeru
Bitna 3 boda
Madueke najtanji i jos kreten blokira sut Palmeru
Bitna 3 boda
- Pensioner26
- Kontakt:
Šteta za primljeni gol. Nekako imam osjećaj da smo trebali ovdje 0:4, 0:5 slaviti.
- wadethegreat
- Kontakt:
Trebali cak i bez 2 crvena sto su trebali dobiti.Pensioner26 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 15:35Šteta za primljeni gol. Nekako imam osjećaj da smo trebali ovdje 0:4, 0:5 slaviti.
Madueke fulio prazan gol sa 2 metra i onda izblokirao sut Palmera na prazan gol strasan ucinak yebo mu on djecu sto mu igra svaku...
Enzo, Jackson, Palmer, Felix svijetle strane dok Caicedo vec standardno svoj posao radi.
I molim vas jos jednom 19ti put ovo govorim pogledajte tekme sa Lavijom i Caicedom na sredini i onda kad Enzo igra.
Koliko je bolji protok lopte.
Lavija je daleko bolji defanzivno ali protiv niskih blokova i tih stvari ja bih Enza stavljao.
Maresca je katastrofalan po pitanju izmjena, imam utisak da mu u svakoj utakmici kasne izmjene...
Madueke danas 85 minuta na terenu više je za Leicester doprinosio nego za nas, haha.
Madueke danas 85 minuta na terenu više je za Leicester doprinosio nego za nas, haha.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa i nije ubadao je sa izmjenama bas ove sezone samo postao je pravo tvrdoglav.
Sve to stoji na ovaj sistem treba ti startnih 11 i onda uskacu igraci eventualno povrede ha hu ali mora mijenjati.
Posebno Madueke nejasno mi je prodoran je covjek sve je to super ali i Neto je prodoran i Felix itd...
Lik nam bukvalno poceo smetati u napadu.
Sve to stoji na ovaj sistem treba ti startnih 11 i onda uskacu igraci eventualno povrede ha hu ali mora mijenjati.
Posebno Madueke nejasno mi je prodoran je covjek sve je to super ali i Neto je prodoran i Felix itd...
Lik nam bukvalno poceo smetati u napadu.
Šta je s Netom, je li se povrijedio sa reprezentacijom?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Pensioner26
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: realniTakticar i 2 gosta.