http://www.as.com/futbol/articulo/quier ... ftb_57/Tes
Sanjaj Berlusconi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
pazi sta pricas..pojest ce te mrak..Nail for Real je napisao/la:Nek' prica ko sta hoce, on je najbolji desni bek na svijetu.
A odigrao je za desetku u jucerasnjoj utakmici. Nevjerovatno kako dobro igra velike utakmice.
Hahahaha, mislim da za ovih Devedesetak miliona moze kupit ekipu koja bi mogla zaustaviti 3 Ronalda tako da ...Los_Blanos2 je napisao/la:Berlusconi "Quiero a Cristiano y Galliani tiene carta blanca"![]()
![]()
Sanjaj Berlusconi
Osim ako je taj jedan Messi ili CR, onda je bolje za jednog datrobovi88 je napisao/la:Hahahaha, mislim da za ovih Devedesetak miliona moze kupit ekipu koja bi mogla zaustaviti 3 Ronalda tako da ...Los_Blanos2 je napisao/la:Berlusconi "Quiero a Cristiano y Galliani tiene carta blanca"![]()
![]()
Sanjaj Berlusconi
Pamet u glavu ! Bolje više dobrih nego jedan odličan
I meni je žao što idemo na Barcu ne što ćemo izgubit već da vidimo kakvi bi bili protiv Manche kao ekipe koja zatvara najbolje 3Romariooo je napisao/la:dobra i zrela predstava reala sinoc, samo opet tesko je govoriti o vasoj stvarnoj snazi jer sinoc vam je sve islo na ruku, bila je jedna od onih utakmica kad sve ide kao po loju, prvo rani gol iz prekida, onda glupost krauca i crveni karton, scenario iz snova, ostalo je bila samo rutina, nije real ni odigrao potpuno maximalno a opet 4 komada i vrlo vjerovatno novi el clasico u polufinalu
sad opet protiv nas kad budete igrali nije ni to neko mjerilo vase snage, jer mi smo ubjedljivo najbolja ekipa danasnjice od koje nije sramota izgubiti, bilo bi lijepo da je zrijeb vas poslao na united ili celzi pa da vidimo ko je tu bolji, a mislim da je real kvalitetniji od svih ovoih ekipa u ligi prvaka, osim barcelone
zar nije utakmica u ligi 17.4. ??anonym je napisao/la:
![]()
Trebala je biti, ali je pomjerena.kivi je napisao/la: zar nije utakmica u ligi 17.4. ??![]()
Ja al ko nam je protivnik u sljedecoj fazi ????Romariooo je napisao/la:dobra i zrela predstava reala sinoc, samo opet tesko je govoriti o vasoj stvarnoj snazi jer sinoc vam je sve islo na ruku, bila je jedna od onih utakmica kad sve ide kao po loju, prvo rani gol iz prekida, onda glupost krauca i crveni karton, scenario iz snova, ostalo je bila samo rutina, nije real ni odigrao potpuno maximalno a opet 4 komada i vrlo vjerovatno novi el clasico u polufinalu
sad opet protiv nas kad budete igrali nije ni to neko mjerilo vase snage, jer mi smo ubjedljivo najbolja ekipa danasnjice od koje nije sramota izgubiti, bilo bi lijepo da je zrijeb vas poslao na united ili celzi pa da vidimo ko je tu bolji, a mislim da je real kvalitetniji od svih ovoih ekipa u ligi prvaka, osim barcelone

Da ti nisi promasioRaul_64 je napisao/la:Evo nakon fudbalskog tima i kosarkaska sekcija je osigurala polufinale(final four) znadji medju 4 najbolje ekipe u evropi se nalaze obje ekipeda ovo je pravi smajli...
Mozda je Real i naslabija ekipa na tom final four i imali su mozda mali milon faktora za isti ali ko te pitana kraju to se svodi na 2 utakmice i tu svi imaju iste sanse...a dodaj da se zavrsnica igra u barceloni
Odavno nije bila bolja godina i red je da se to proslavi sa nekim trofejom...
prvaci Evrope u oba takmicenja,meni dovoljno![]()
Nisam,nisam..Nail for Real je napisao/la:Da ti nisi promasioRaul_64 je napisao/la:Evo nakon fudbalskog tima i kosarkaska sekcija je osigurala polufinale(final four) znadji medju 4 najbolje ekipe u evropi se nalaze obje ekipeda ovo je pravi smajli...
Mozda je Real i naslabija ekipa na tom final four i imali su mozda mali milon faktora za isti ali ko te pitana kraju to se svodi na 2 utakmice i tu svi imaju iste sanse...a dodaj da se zavrsnica igra u barceloni
Odavno nije bila bolja godina i red je da se to proslavi sa nekim trofejom...
prvaci Evrope u oba takmicenja,meni dovoljno![]()
?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.