Jeko ovaj aleksic? Ovog nisam jos upratio
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Auh braco sta nam se sprema u Gabeli..... Evo vam par info o ovome Aleksicu, nikad nije sudio PL, samo mladje kategorije i RS. U RSu imao 3 tekme u kojima su ga doslovno trazili poslije utakmice nakon zakidanja. Ako me pamcenje ne vara sudio je prije 2 godine tekmu koja je odlucivala o ulasku, mislim da je Kozara bila u pitanju gdje je svirao protiv njih u prvih 25 minuta dva crvena i penal.
Nasa tekma mu je nagrada za sav prljav posao sto je napravio dosad, Vico ga salje na zadatak. Haj sto ce svakako suditi protiv nas, nego sto se treba vici dokazati na velikoj sceni.
Moramo zabiti 3 komada u prvih 15 minuta da bi ovo prezivjeli, listica i sudjenje je nista sta nas ovdje ceka
Nasa tekma mu je nagrada za sav prljav posao sto je napravio dosad, Vico ga salje na zadatak. Haj sto ce svakako suditi protiv nas, nego sto se treba vici dokazati na velikoj sceni.
Moramo zabiti 3 komada u prvih 15 minuta da bi ovo prezivjeli, listica i sudjenje je nista sta nas ovdje ceka
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Imal u online shopu da se uzme ova dukserica sto je Bubanja nosio na pressu? Kako je samo jaka 
-
- Kontakt:
Ima zove se Adidas - Majica Squadra dugi rukav bijela
https://fanshop.fksarajevo.ba/product/2704
150 maca
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ništa od toga ne bi bio problem da mu 24h pred utakmicu pošaljemo na vrata delegaciju debelih vratova koji bi mu objasnili neke stvari…plisek je napisao/la: ↑21 nov 2024, 13:10Auh braco sta nam se sprema u Gabeli..... Evo vam par info o ovome Aleksicu, nikad nije sudio PL, samo mladje kategorije i RS. U RSu imao 3 tekme u kojima su ga doslovno trazili poslije utakmice nakon zakidanja. Ako me pamcenje ne vara sudio je prije 2 godine tekmu koja je odlucivala o ulasku, mislim da je Kozara bila u pitanju gdje je svirao protiv njih u prvih 25 minuta dva crvena i penal.
Mi se prosto moramo zastititi svim raspoloživim sredstvima.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Samo je jedno rjesenje, a ono nije na terenu!PeppermintSA je napisao/la: ↑21 nov 2024, 16:01Ništa od toga ne bi bio problem da mu 24h pred utakmicu pošaljemo na vrata delegaciju debelih vratova koji bi mu objasnili neke stvari…plisek je napisao/la: ↑21 nov 2024, 13:10Auh braco sta nam se sprema u Gabeli..... Evo vam par info o ovome Aleksicu, nikad nije sudio PL, samo mladje kategorije i RS. U RSu imao 3 tekme u kojima su ga doslovno trazili poslije utakmice nakon zakidanja. Ako me pamcenje ne vara sudio je prije 2 godine tekmu koja je odlucivala o ulasku, mislim da je Kozara bila u pitanju gdje je svirao protiv njih u prvih 25 minuta dva crvena i penal.
+1PeppermintSA je napisao/la: ↑21 nov 2024, 16:01Ništa od toga ne bi bio problem da mu 24h pred utakmicu pošaljemo na vrata delegaciju debelih vratova koji bi mu objasnili neke stvari…plisek je napisao/la: ↑21 nov 2024, 13:10Auh braco sta nam se sprema u Gabeli..... Evo vam par info o ovome Aleksicu, nikad nije sudio PL, samo mladje kategorije i RS. U RSu imao 3 tekme u kojima su ga doslovno trazili poslije utakmice nakon zakidanja. Ako me pamcenje ne vara sudio je prije 2 godine tekmu koja je odlucivala o ulasku, mislim da je Kozara bila u pitanju gdje je svirao protiv njih u prvih 25 minuta dva crvena i penal.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Jedino rijesenje za ovakve.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 nov 2024, 16:01Ništa od toga ne bi bio problem da mu 24h pred utakmicu pošaljemo na vrata delegaciju debelih vratova koji bi mu objasnili neke stvari…plisek je napisao/la: ↑21 nov 2024, 13:10Auh braco sta nam se sprema u Gabeli..... Evo vam par info o ovome Aleksicu, nikad nije sudio PL, samo mladje kategorije i RS. U RSu imao 3 tekme u kojima su ga doslovno trazili poslije utakmice nakon zakidanja. Ako me pamcenje ne vara sudio je prije 2 godine tekmu koja je odlucivala o ulasku, mislim da je Kozara bila u pitanju gdje je svirao protiv njih u prvih 25 minuta dva crvena i penal.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hvala bratejurisicduska je napisao/la: ↑21 nov 2024, 15:40Ima zove se Adidas - Majica Squadra dugi rukav bijela
https://fanshop.fksarajevo.ba/product/2704
150 maca
-
- Kontakt:
Hoce li raditi i novu app za mobilne platforme? Ova app nam je grozna.
Update: Vidim da je kasnije neko odgovorio, ekstra!

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Pripreme u Umagu.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Uvjeren sam da cemo ih otresti toliko jako da im nece pomoci nikakve sudije. Kada pogledamo Borac, Zrinjski i jos neke utakmice, imam osjecaj da su se igraci sa Zekicem zainatili i da daju vise od svojih mogucnosti. Ne sumnjam da ce tako biti i u nedjelju.plisek je napisao/la: ↑21 nov 2024, 13:10Auh braco sta nam se sprema u Gabeli..... Evo vam par info o ovome Aleksicu, nikad nije sudio PL, samo mladje kategorije i RS. U RSu imao 3 tekme u kojima su ga doslovno trazili poslije utakmice nakon zakidanja. Ako me pamcenje ne vara sudio je prije 2 godine tekmu koja je odlucivala o ulasku, mislim da je Kozara bila u pitanju gdje je svirao protiv njih u prvih 25 minuta dva crvena i penal.
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mi navijaci smo veliki strucnjaci, bilo kojeg igraca kojeg smo prizivali da dođe kod nas ispostavilo se da je krampa, zadnji primjer je Kupresak.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 15:48Nikako da strucnjaci nauce iz proslosti,nakon prizivanja raznih Hirosa,Durakovica,Dudica,Ovcina,nikakav kvalitet niti ga je ikad bilo u ovoj ligi. Ako tezimo necemu vecem onda zaboravite nase antitalente.
Vrijedate Mujakica, ovo ono, a kad je punio kasu, bio je majstor. Ok, nije cojek sad svojom formom za nas i tacka, nema potrebe sa ga toliko srozavate.