Totenhem baca puno love na prosjecne igrace,.. Previse kupuju, imaju veliki tim, tako da su skoro svake godine u fazi uigravanja.
Ako zele napraviti nesto u sljedecoj sezoni, onda moraju dovoditi prava pojacanja.
Ja bih najurio sljedece igrace,.. Pavlijucenko, Kin, Dzenas, Palasios, Kranjcar, Basong, Vudgejt, Dos Santos, Ohara, Bentli, Defo.
Doveo bih Falkaa, Aguera i Vidala. Mislim da bi Totenhem uz izdasne ponude mog'o dovesti sva tri igraca. Bolje platiti 30 miliona jednog kvalitetnog igraca, nego
baciti isti novac za tri bezveznjaka.
-----------------Gomez-----------------
--Corluka--Galas--Douson---Ekoto---
.............Vidal......Modric..........
---Lenon-----------------------Bejl-----
-------------Falkao---Aguero----------
Galas cesto zna napraviti kardinalnu gresku, al' je momak ocigledno vazna karika u svlacionici. Momak ima karizmu i autoritet kod saigraca. Ima veliko iskustvo i pobjednicki mentalitet. Mislim da jedan takav igrac treba svakoj ekipi. **** vojsku bez dobrog generala

.
Al' zamislite kakvu bi brzinu imala ova ekipa

. Vidal brz i pokretljiv, odigrava dosta dobro i zustar u defanzivi. Mislim da bi se sjajno nadopounjav'o sa Modricem. Aguero strasno eksplozivan, a zna i dobro razigrati ekipu,.. On bi djelovo kao poluspic, 'vez'o' bi centralne vezne, krila i napad. Falkaa upravo gledam i jako mi se svidja kako igra. Da se ne ponavljam kopirat cu sta sam na Mancinoj temi napis'o za njega,... 'Ovaj Falkao odlican napadac,.. Pravi njuskaros, uvijek tamo gdje je lopta. Odlican tajming kod skok igre, dobra tehnika i kretanje,.. Ono sto je najvaznije, igra jednostavan fudbal, sasvim direktan i konkretan napadac.'
Ako nista, ova ekipa bi igrala ubitacno brz fudbal

.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.