i plus ti hrvatska da 18 trica što im se nikada više neće desiti pa makar pucali ko na treningu
Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Sposobni su oni da ga nadju, samo sto nisu htjeli. Cuj da Hrvati ne odu prvi puta na EB i to preko pisljive BiH.
Bas cudno da ga odmah nadjose kad se objavio spisak igraca za utakmice, a on ne moze nastupiti. Jos kazu moci ce nastupiti u februaru.
Koji ce nam qrc kad dobijamo Kipar sa Sejficem kao startnim centrom, a od Francuza gubimo taman da nam Nurkic dodje, a oni izvedu sastav kao sinoc protiv Kipra...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
No sikiriki ... uzimamo ih 16 razlike u nedelju ... Ismet je spreman da odigra partiju zivota ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- Shategabri
- Kontakt:
Al Bekir reče, savez zna šta radiDamirT je napisao/la: ↑22 nov 2024, 09:45Sposobni su oni da ga nadju, samo sto nisu htjeli. Cuj da Hrvati ne odu prvi puta na EB i to preko pisljive BiH.
Bas cudno da ga odmah nadjose kad se objavio spisak igraca za utakmice, a on ne moze nastupiti. Jos kazu moci ce nastupiti u februaru.
Koji ce nam qrc kad dobijamo Kipar sa Sejficem kao startnim centrom, a od Francuza gubimo taman da nam Nurkic dodje, a oni izvedu sastav kao sinoc protiv Kipra...

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Edin Atic protiv Hrvatske:
Slobodna bacanja: 1/5
Sut za 2 poena: 2/6
Sut za 3 poena: 2/7

Slobodna bacanja: 1/5
Sut za 2 poena: 2/6
Sut za 3 poena: 2/7

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Koliko je lik forsirao sut, mislio sam da su gore brojke. A opet je bio ocajan sinoc. Stetocina. Najgore sto ga Bekir ne mijenja, a vidi da nece nikad sut pogoditi. Pa oni sa klupe ne bi bili toliko losiji od njega.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kaze Sesar na presici izmedju ostalog pripremali smo se za Čamparu....
Ali sta zna Sesar, ovdje nas par likovova Azizovih analnih planinara ubjedjuje da je inferioran u odbrani koje sinoc nije bilo.
Hrvati su imali 10tak otvorenih trica koje su pogodili i jos neke koje su fulili.
Ilic, Čampara, Delalic su morali igrati vise posebno u 3/4 da odmaraju ove glavne.
Pa sta očekivati od Atica da gine i gadja slobodna 10/10 bez odmora.
Pa igrao bi u Euroligi a ne gdje igra.
Aziz je jugosaurus, staromodni trener koji zivi u doba kosarke prve petorke i sestog igraca.
Sedmi je vec visak.
I kaze kompleksas na pitanje o 7 igraca u rotaciji (Delalica ne racunam) to je moja odluka, ljutito.
E pa onda i trpi kritike jer si nas od -4 doveo do -13 u par minuta zbog svoje tvrdoglavosti.
Krivac si direktni za propustanje EP. Bahati mali stakore, glodaru.
Ali sta zna Sesar, ovdje nas par likovova Azizovih analnih planinara ubjedjuje da je inferioran u odbrani koje sinoc nije bilo.
Hrvati su imali 10tak otvorenih trica koje su pogodili i jos neke koje su fulili.
Ilic, Čampara, Delalic su morali igrati vise posebno u 3/4 da odmaraju ove glavne.
Aziz je jugosaurus, staromodni trener koji zivi u doba kosarke prve petorke i sestog igraca.
Sedmi je vec visak.
I kaze kompleksas na pitanje o 7 igraca u rotaciji (Delalica ne racunam) to je moja odluka, ljutito.
E pa onda i trpi kritike jer si nas od -4 doveo do -13 u par minuta zbog svoje tvrdoglavosti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
To sto su gadjali trice je do nas. Svaka repka sto igra protiv nas, nas ubije tricama, zasto? Zato sto ne znamo braniti vanjski sut.
Svaka repka protiv nas kao da imaju Irvinga i Currya u ekipi.
Izuzetno glup i zatucan trener. Sto kazes, klasican jugosaurusbhsport je napisao/la: ↑22 nov 2024, 11:04Kaze Sesar na presici izmedju ostalog pripremali smo se za Čamparu....
Sedmi je vec visak.

U toj stvari je Bosnic bio dobar i zato ga se priziva. Rotacija igraca. Daleko je on od nekog znalca na klupi, ali je rotacija stvar gdje je sinocnja utakmica mogla i bolje zavrsiti po nas. Evo gledam utakmice gdje nas je on vodio. Rotirao je po 10 igraca.
Npr lik Manjgaficu nije dao ni minute, a momak igra u ligi koja je milion posto jaca od ovih gdje ostali na klupi igraju...
Najgore sto lik zove 12 igraca, a polovini skoro ne daje ni minute. Sta dzaba zoves njih 12, zovi odmah 8 igraca.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Teško čovjeku bude kad vide da žohari i uhljupi zauzimaju i zauzmu pozicije, neradnici, stoka, ne zna više kako bi ih čovjek nazvao. Čak i na predzadnjoj kariki,a to je trener, doživiš izdaju; ne mora značiti direktnu izdaju i prodaju utakmice, već zbog korupcije, neznanja, poltronstva, snishodljivosti.... pa ovaj ghuraba bi bolje napravio, vidi se da momak poznaje i razumije osnovne stvari.
Ne da zelenko nikome ispred sebe, a ovima iz Saveza to i odgovara. Dobro čovjek napisa - svaka izdaja je bošnjačka izdaja, a ovi drugi svakako rade o glavi, ali bez te komponenete izdaje bi bilo puno teže.
Ne da zelenko nikome ispred sebe, a ovima iz Saveza to i odgovara. Dobro čovjek napisa - svaka izdaja je bošnjačka izdaja, a ovi drugi svakako rade o glavi, ali bez te komponenete izdaje bi bilo puno teže.
- Shategabri
- Kontakt:
Vidiš da ih je iznenadio sa neigranjem Čamparebhsport je napisao/la: ↑22 nov 2024, 11:04Kaze Sesar na presici izmedju ostalog pripremali smo se za Čamparu....
Sedmi je vec visak.

Kad je njegova odluka, treba da snosi posljedice teškog poraza.
Al eto, ima i taj revanš gdje trebaš odigrati perfekt utakmicu, pa da vidimo.
Pa mi da smo imali onog playa kojeg su eto planirali za naredni ciklus, sinoć bi glat uzeli.
A savez zna šta radi...
Zbog ovog bi ga volio opaliti u onu nosinu, magare ćelavo!
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Zasto niko ne pita ublehu Adisa o ostavci?
Protiv CG je upropastio plasman na SP, protiv Poljske zijanio kvalifikacije za OI, sad protiv Hrvata upropastio odlazak na EP...dokle vise?
Protiv CG je upropastio plasman na SP, protiv Poljske zijanio kvalifikacije za OI, sad protiv Hrvata upropastio odlazak na EP...dokle vise?
Cuj pripremao se za Sanija Camparu,majko mila
tip u Slobodi ove sezone ima 34% iz igre,22% za tri i 58% sa linije za slobodna bacanja,pa kapa dole decko 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ovo19vendetta87 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 11:54Zasto niko ne pita ublehu Adisa o ostavci?
Iz ove utakmice lige BiH, dvojica su nastupila za Hrvatsku.

Mislis sigurno na 2 poraza od B Litvanije19vendetta87 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 11:54Zasto niko ne pita ublehu Adisa o ostavci?

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 22 nov 2024, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
I likovi ovdje traze da igra. Decko jos zivi na staroj slavi i onom osvojenom prvenstvu sa Musom kad su djeca bili.
-
- Kontakt:
Ne znam zasto mislis da prizivam Bosnica ako prozivam ovu trenercinu ekipe sa Kosova?lumani je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:01Mislis sigurno na 2 poraza od B Litvanije19vendetta87 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 11:54Zasto niko ne pita ublehu Adisa o ostavci?
![]()
Evo sta sam sinoc napisao o Vedranu:
Bi, ali u mom qrcu. Pricate o njemu ko da je Gregg Popovich...
Pa mi smo popusili od Litvanije 19 razlike, a jos u rosteru bili Musa, Sulejmanovic i Penava
Vjerovatno misliš na utakmice gdje je naš vrli MVP 'briljirao' i gdje se po ko zna koji put pogubio.lumani je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:01Mislis sigurno na 2 poraza od B Litvanije19vendetta87 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 11:54Zasto niko ne pita ublehu Adisa o ostavci?
![]()
Potpis na ovoVaya je napisao/la: ↑22 nov 2024, 00:51Samo jos jednom da se sjetim svih najmilijih Adisu samo zbog izjave na pocetku ove godine da nama ne treba naturalizovani igrac, jet imano nase domace snage...jebli li ti Talic i Kondic mamicu...
Mi da smo imali u ekipi iole normalnog playa, koji zna dvije akcije razigrati i koji je mogao trcati za Smithom, te da smo imali Sulejmanovica i Halilovica (za kojeg uopce ne vjerujem da je povrijedje), cisto samo da isprate kretnje Bozica da ne pogadja trojke kao da Lary Bird iz 89 - ja vjerujem da ovakve Hrvate mlatnuli veceras 10 razlike...
Ali zahvaljujuci ovoj trenerskoj prevari, te prodanim dusama u savezu...slijedecu priliku da reprezentacija zaigra neko prvenstvo ce biti kada Musa bude imao 30 godina...
Puh mater vam poganu...
Beciragic je najgorii trener u historiji reprezentacije...ne samo da je takticki laik, nego je izrazito kruta licnost, bez ikakvog slifa za neki mangupski potez tipa da ubaci Zrnu umjesto drvene ruke Delalica...ili da ubaci Manjgafica koji takodjer ima mekanu ruku
Jel zna neko koje je procedura pa je ovaj unistavac tuzlanske kosarke sada na celu saveza? Ko gura ovog hajvana, kojem takodjer nije stalo da nas unaprijedi...politika? Sve vam zivo i mrtvo jbem
Ne znam ni sto Firicu treba da se bruka uz onu seosku varalicu....garantujem da bi Raza radila daleko bolji posao od ovog berbica, o petoj koloni da ne govorim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.