Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakve napaćene njuške sunce ti poljubim, juče frajer uradi laktom potez koji je i u MMA zabranjen, iskrivi vilicu čovjeku, sad otvoreni đon na potkoljenicu al kakav, odmah šizofrena cjepanja pitara...
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Najmrzi su mi klub u univerzumu, ali crveni je 100% cist. Niste dobri pojedini. I ovo se nije smjelo igrati nikako, lopta po zemlji ne moze metar da putuje, propadaju ljudi po terenu.
-
- Kontakt:
Gledaj pitarskog smrada Hebiba, sto bi volio da ga Krpic štocira vise nego pobjedu danas
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Meni je nerealno kol'ko se vi primate na podjebavanje. Onaj opet o kmečanju.

Crveni je bio čist.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma Vico uzeo Igman na zub poslije Husrefove seanse
-
- Kontakt:
Hebibovic misli da igra za Sarajeva, pa mu ovo nije faul
Jel ziv Kvrzic sunce ti poljubim, jadan drzao se sve za vilicu dok nije dao crveni, kako je sad znas li ?
-
- Kontakt:
Crveni ko kuća
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ni ti od mog kur.ca.
Drag si mi ali hajd ne zajebaji brate. Nije bitno sto citamo ove "realne komentare",koji ukazuju uputnice za ozbiljno lijecenje, ali nemoj bar ti kakit. Ako ovo nije crveni onda je bo mu ja mater.
Sprdaju ih, al pojedini ocigledno ne kontaju.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:20Najmrzi su mi klub u univerzumu, ali crveni je 100% cist. Niste dobri pojedini. I ovo se nije smjelo igrati nikako, lopta po zemlji ne moze metar da putuje, propadaju ljudi po terenu.

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kako loša odluka da slobodnjak na ovakvom terenu šutira kako se i inače radi. Trebao je samo u golmanov ugao vjerovatno bi se odbila nekako čudno prema golu.
-
- Kontakt:
Ako smo mi "Plavi cetnici" daj bar da se vrati malo istom mjerom..scudetto89 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:20Cemu ovo samo nemoj nas u isti kos stavljati???zeljovolimte je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:18Isto je i Sipovic dobio na Kosevu..
Bordo cetnici su zapoceli ovo..
-
- Kontakt:
Ma to vama nije ni bitno,svakako nit ste kad probali da organizujete niti bi se odazvali da bilo ko organizuje jer ste robovi. Vi se ni u kantonu nista ne pitate a ne sta vise.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:20Nista ovo nije regularno dok fks ne sazove sastanak premijerligasa za spas bh fudbala. Al sacekacemo pred kraj sezone da vidimo tabelu pa onda idu pozivi
Ma dobro brate naravno da je crveni,malo se zajebajem kakav Vico.BarbareZeljin je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:22Ni ti od mog kur.ca.Drag si mi ali hajd ne zajebaji brate. Nije bitno sto citamo ove "realne komentare",koji ukazuju uputnice za ozbiljno lijecenje, ali nemoj bar ti kakit. Ako ovo nije crveni onda je bo mu ja mater.
Nmg da vjerujem da igraju po ovome brate,samo se mogu povrijediti nista vise.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 22 nov 2024, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Simpatizer
- Kontakt:
Bog ti pomogao. Pisi cesce.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:19Simpatizer je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:14Nije te tesko raspaliti, nije ni cudo sto zaplatise babe.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:11
Dobar ti je smisao za humor u pmSam sebi nisi smjesan,sta vise zalostan si. Moras izaci iz svog sela da vidis da nije tesko naci trebu,nemoj sebi stvarat komplekse sto si po svom selu krave i koze ganjao,bice sve to dobro.
![]()
kao sto rekoh smisao za humor ti je zalostan. Postao sam vam nocna mora,nemam sad vremena,poselami svoje pa se cujemo.

Vjeruj mi da ih 70% piše samo da bi se nešto napisalo tj. da podjebavaju.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Utrkujete se, ko su veći četnici.
Nije loša ideja.
Nije loša ideja.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Al dzaba ne moze s vama niko ,vi ste ipak najveci

FK SARAJEVO.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nema jos penala?
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 23 gosta.