Jel ovo onaj sto je viko Rozman ostaje
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije, to je mirzatele.pjankesarajevo je napisao/la: ↑22 nov 2024, 08:43Jel ovo onaj sto je viko Rozman ostaje

Nekako sam blizu ovog razmisljanja. Oprez je neophodan.plisek je napisao/la: ↑21 nov 2024, 13:10Auh braco sta nam se sprema u Gabeli..... Evo vam par info o ovome Aleksicu, nikad nije sudio PL, samo mladje kategorije i RS. U RSu imao 3 tekme u kojima su ga doslovno trazili poslije utakmice nakon zakidanja. Ako me pamcenje ne vara sudio je prije 2 godine tekmu koja je odlucivala o ulasku, mislim da je Kozara bila u pitanju gdje je svirao protiv njih u prvih 25 minuta dva crvena i penal.
Nasa tekma mu je nagrada za sav prljav posao sto je napravio dosad, Vico ga salje na zadatak. Haj sto ce svakako suditi protiv nas, nego sto se treba vici dokazati na velikoj sceni.
Moramo zabiti 3 komada u prvih 15 minuta da bi ovo prezivjeli, listica i sudjenje je nista sta nas ovdje ceka
Znaci zabiti 3 komada i onda se izmicati na svaki duel, ovaj dolazi na zadatak da nas kartonira pred zrinjski i borac. Svi znamo kako brzo potezu za crvenim protiv nas. Moramo rano zavrsit utakmicu da ne bi morali stresno drugo pol igrat i da mozemo povadit sve bitne za slj tekmubosnas_ je napisao/la: ↑22 nov 2024, 09:04Nekako sam blizu ovog razmisljanja. Oprez je neophodan.plisek je napisao/la: ↑21 nov 2024, 13:10Auh braco sta nam se sprema u Gabeli..... Evo vam par info o ovome Aleksicu, nikad nije sudio PL, samo mladje kategorije i RS. U RSu imao 3 tekme u kojima su ga doslovno trazili poslije utakmice nakon zakidanja. Ako me pamcenje ne vara sudio je prije 2 godine tekmu koja je odlucivala o ulasku, mislim da je Kozara bila u pitanju gdje je svirao protiv njih u prvih 25 minuta dva crvena i penal.
Nasa tekma mu je nagrada za sav prljav posao sto je napravio dosad, Vico ga salje na zadatak. Haj sto ce svakako suditi protiv nas, nego sto se treba vici dokazati na velikoj sceni.
Moramo zabiti 3 komada u prvih 15 minuta da bi ovo prezivjeli, listica i sudjenje je nista sta nas ovdje ceka
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
A dobro si njemu bas pristaje nicktabba77 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 09:01Nije, to je mirzatele.![]()

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- feniksptica
- Kontakt:
Gledam patnju ovu sad u Konjicu, i zamišljam istu u nedjelju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vjerujem da će u Gabeli biti bolji teren (gore od ovog ne može) ako ne bude kakvih obilnijih padavina (snijeg/kiša).feniksptica je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:34Gledam patnju ovu sad u Konjicu, i zamišljam istu u nedjelju

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Germ4n1jak.hrHalo Sarajevo! Domagoja Pavičića locirali smo u susjedstvu. Iz Rijeke pa preko Turske, Grčke i Rumunjske, posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka sletio je na jednogodišnju posudbu na stadion Asima Ferhatovića - Hase! I preporodio se...
“Super mi je ovdje. Došao sam na ljeto kada su se klubovi dogovorili oko detalja posudbe jer u Arisu nisu računali na mene. Zekića znam iz HNL-a, debitirao sam sredinom rujna i uhvatio ritam. U dobrom smo periodu, na par smo bodova od Zrinjskog i imamo derbi s njima na našem stadionu za desetak dana”,
Ondje ga je dočekao Zoran Zekić. Tu je i Soldo s kojim se zna iz Dinama, pa Karlo Lulić, Rogić...
“Ima nas. Nije se bilo teško prilagoditi. Jezik je isti, mentalitet poznajem a i Zagreb je blizu. Supruga i ja uživamo s našom bebom. Igram redovito, tučemo se sa Zrinjskim, tu je i Borac. Posložilo se sve nekako”.
Pavek kojeg posudba sa Sarajevom veže do ljeta. Nema ništa protiv da se vrati kući...
“Svugdje je lijepo, doma je najljepše. Vidjet ćemo što će biti, ali za sada sam ovdje. Uživam, borimo se za titulu. Nedavno smo igrali derbi sa Željom, bilo je 24 tisuće navijača. Sada imamo Zrinjski nakon Gabele. U dobrom smo trenutku, samo neka potraje tako”, zaključio je Domagoj Pavičić.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- luckystrike
- Kontakt:
samo da vidim jel' me iko tražio
?
selam bordo braći!

selam bordo braći!
alejkumuselam bordo brateluckystrike je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:53samo da vidim jel' me iko tražio?
selam bordo braći!

SARAJEVO SIAMO NOI <3
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Alejkumuselam brate.luckystrike je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:53samo da vidim jel' me iko tražio?
selam bordo braći!
Gdje si to bio?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
https: //****/**/fudbal/premijer-liga-bih/donesena-odluka-hoce-li-biti-igrana-utakmica-u-bijeljini-1000268
SARAJEVO SIAMO NOI <3
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ErosViverosViv
- Kontakt:
placeni su za toNazorUso je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:17https://www.facebook.com/share/v/19XJuFKqw1/
Valja igrati po ovome...
kome se ne igra neka kaze zekicu
pozzzzz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Boga mi nije ovo za zajebancije. Na ovakvim terenima karijere stradaju. Bolje da se ne igra.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:19placeni su za toNazorUso je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:17https://www.facebook.com/share/v/19XJuFKqw1/
Valja igrati po ovome...
pozzzzz
Ovo je pomoćni, ne diraju glavni teren do utakmice i neće biti ruiniran od kretanja fudbalera. A i tamo poslije večeras staju padavine, vikend sunčan pa mislim da će sve u svemu teren biti ok. Nije tepih, ali bolji nego drugi stadioni ovaj vikend.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:32Boga mi nije ovo za zajebancije. Na ovakvim terenima karijere stradaju. Bolje da se ne igra.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:19placeni su za toNazorUso je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:17https://www.facebook.com/share/v/19XJuFKqw1/
Valja igrati po ovome...
pozzzzz
JURIŠ
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, keli, Kyle88, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, pjankesarajevo, supervizor, ubipara, Vanja8 i 68 gostiju.