Premijer liga 2024/2025
Re: Premijer liga 2024/2025
Cekamo da vidimo nacin na koji ce Sloboda ispustiti pobjedu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
22:25 48',lavovski se Sloboda bori da zadrži prednost,cak i u situacijima sa 2 igrače manje.
Publiia i dvorana u Goraždu za pohvalu.
Zenski par sudija jako dobro obavljaju svoj dio posla,nijedna greška u drugom poluvremenu
Publiia i dvorana u Goraždu za pohvalu.
Zenski par sudija jako dobro obavljaju svoj dio posla,nijedna greška u drugom poluvremenu
-
- Kontakt:

Ovo je taman trebalo Slobodi ,gostujuca pobjeda protiv uvijek neugodnog Goražda,ide se prema gornjem dijelu tabele,gdje i treba da bude Sloboda
Vjeruj da su me iznenadili. Dobra igra svih 60 minuta. Sad ovo potvrditi sljedeci vikend u Mejdanu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 21:36na kraju i "visoka pobjeda" 25:30 i mora se reci zaslužena.
Ovo je taman trebalo Slobodi ,gostujuca pobjeda protiv uvijek neugodnog Goražda,ide se prema gornjem dijelu tabele,gdje i treba da bude Sloboda
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Dolazi ranjena Bosna,koja je danas razočaralaDamirT je napisao/la: ↑16 nov 2024, 21:42Vjeruj da su me iznenadili. Dobra igra svih 60 minuta. Sad ovo potvrditi sljedeci vikend u Mejdanu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 21:36na kraju i "visoka pobjeda" 25:30 i mora se reci zaslužena.
Bit ce tu svega. Mozda cak i teza utakmica od ove vecerasnje.Amirutah1988 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 21:48Dolazi ranjena Bosna,koja je danas razočaralaDamirT je napisao/la: ↑16 nov 2024, 21:42Vjeruj da su me iznenadili. Dobra igra svih 60 minuta. Sad ovo potvrditi sljedeci vikend u Mejdanu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 21:36
na kraju i "visoka pobjeda" 25:30 i mora se reci zaslužena.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ja cu ispratiti online,a ti znaš vec šta te čekaDamirT je napisao/la: ↑16 nov 2024, 21:51Bit ce tu svega. Mozda cak i teza utakmica od ove vecerasnje.

Boga mi, ako ovako temperature nastave, stvarno cu ih obuciAmirutah1988 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 21:57Ja cu ispratiti online,a ti znaš vec šta te čeka![]()
duge muške gace
![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- EastwichTown
- Kontakt:

Ova Sloga ima igrače prilično dobre , a kako su krenuli ispast će iz lige , nešto opasno ne štima u Doboju .
Đenadija , Todor Milisavljević , Vlado Draganić , Bosić , Ikanović ... pa onaj neostvareni talenat Miličević koji navodno čeka poziv Srbije , pa onaj nacionalista Ristić itd , iskreno dobrih igrača ima , ali će im izgleda Osječani doći glave .
-
- Kontakt:
Gledao sam juče Slogu protiv Leotara, bili su u utakmici vecim dijelom prvog poluvremena,pa im se dogodi par crnih minuta,najviše zbog vlastitih grešaka.EastwichTown je napisao/la: ↑17 nov 2024, 11:08
Ova Sloga ima igrače prilično dobre , a kako su krenuli ispast će iz lige , nešto opasno ne štima u Doboju .
Đenadija , Todor Milisavljević , Vlado Draganić , Bosić , Ikanović ... pa onaj neostvareni talenat Miličević koji navodno čeka poziv Srbije , pa onaj nacionalista Ristić itd , iskreno dobrih igrača ima , ali će im izgleda Osječani doći glave .
U jednom trenutku kad se činilo da ce doživjeti debakl u Trebinju,proradilu su i pokazali u par trenutaka da imaju kvalitet.
Najvise ih je prekosila rana "povreda" Đenadije,koji je u borbi za odbijenu loptu naletiò na lakat protivnìka i bio je dobar dio 1 poluvremena van terena,bio i u svlačionici,vratio se,ali bio van ritma.
Baš ,baš dobar igrač,vec tad je pokazao da ima strašan šut iz daljine,precizan.
Da toga nije bilo,mozda bi Sloga mogla nešto izvuci iz Trebinja.
Ja mislim da za Slogu još ima šansi,prvo dok se vidi šta ce biti sa Borcem,Višegrad je pokazao da zna igrati rukomet,jesu zadnje 2-3 utakmice malo pokvarili dojam,Goražde ce mnogo ovisiti o rezultatima na svom parketu.
Ako budu gubili kuci,vrlo lako ih Sloga može zaobici.
Ostale ekipe mi djeluju sigurno i ne bi trebale dovesti sebe u borbu za opstanak.
Jedino ako se dogodi crni niz poraza 5-6 u nizu,a to ovisi prvenstveno o rasporedu utakmica.
Konjuh,Gračanica i Krivaja sigurno ce ostati u vrhu
Steta što,kad se pogleda ovaj spisak timova, vec u ovoj sezoni nema timova kao što su Gradačac i Visocka Bosna,s njima bi liga bila na jos boljoj razini kvaliteta.
Jedna ekipa od ove dvije ce igrati iduce sezone,koja god ekipa ostane u Federalnoj biit ce mi jaki žao.
U Prvoj luigii RS-a,Derventa,Biijeljiina i Kozara vodiit ce borbu za prvo mjesto,Deerventa tu ima najjvece šanse za brz povratak u PL
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
16:15 poluvrijeme
-
- Kontakt:
30:26 pobjeda Vogošce
- ASD
- Kontakt:
Gledam malo Sesvete. Trenutno su dosta jači od izviđača.
Leotar-Izvidjac 29-29.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nedim Hadzic(Borac) karijeru nastavlja u Zagrebu
-
- Kontakt:
Dobojski maestro i naredne sezone u Konjuhu
Odlična vijest u narandžastoj porodici je osvanula ovoga jutra, Boris Bosić je sa sportskim direktorom Mirzom Modrićem potpisao novi ugovor, na obostrano zadovoljstvo.
Novim ugovorom je produžena saradnja i za narednu sezonu 2025/2026 tako da ćemo Bosića gledati i naredne sezone u narandžastom dresu.
Boris je, prije svega, ljudskim kvalitetom a nakon toga i sportskim pokazao da je izuzetan čovjek i sportista.
Možemo biti ponosni na činjenicu da smo uspjeli zadržati Bosića u narandžastoj porodici.
Kontinuiranim i marljivim radom uz dozu konstantnosti u istom želimo da napravio ambijent u kojemu ćemo biti konkurentni za najveće domete. Bosić je zasigurno veoma bitna karika u tim planovima i zbog toga nam je drago da je naša narandžasta porodica stabilna i na vrijeme obezbijeđena sa visoko kvalitetnim igračkim kadrom.
Boris je, prije svega, ljudskim kvalitetom a nakon toga i sportskim pokazao da je izuzetan čovjek i sportista.
Možemo biti ponosni na činjenicu da smo uspjeli zadržati Bosića u narandžastoj porodici.
Za vikend nas ceka dugoocekivani duel dva velika rukometna znalca, Torlakovic protiv Omeragica, gdje se favorit a i ujedno pobjednik unaprijed zna. +10 za Gracanicu u grotlu zenicke arene. Omeragic za sve svoje dobre partije zadnje dvije godine ne biva nagrađen, te po meni nema vise sta cekati poziv za nasu reprezentaciju i vec je sada vrlo izvjesno da sa hrvatskim papirima koje ima moze ocekivati poziv od Dagura Sigurdsona. Mozda cak na akcijama nakon prvenstva u januaru ako on nastavi sa standardnim igrama u napadu ali i u odbrani.
Damir Kadric ponovo u Maglaju, Metkovic je drugi klub koji je napustio prije isteka ugovora i vec drugi povratak u gnijezdo koje mu najvise godi i uz njega Maglaj izlazi u borbu za euro takmicenja.
Borac uz juniorski Celik prvi kandidat za napustanje drustva najboljih i to ne zbog rezultata nego mislim da ce do kraja prvenstva skupiti dvije utakmice na koje nece otici. A sto se ekipe tice, ako odigraju sve utakmice bit ce u top 5.
Damir Kadric ponovo u Maglaju, Metkovic je drugi klub koji je napustio prije isteka ugovora i vec drugi povratak u gnijezdo koje mu najvise godi i uz njega Maglaj izlazi u borbu za euro takmicenja.
Borac uz juniorski Celik prvi kandidat za napustanje drustva najboljih i to ne zbog rezultata nego mislim da ce do kraja prvenstva skupiti dvije utakmice na koje nece otici. A sto se ekipe tice, ako odigraju sve utakmice bit ce u top 5.
Da si ti meni još dugo živ, zdrav i tako zajedljiv, ali Torlaković više nije u Čelik-junioru. LP

Nad Zenicom nebo se pali
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi
-
- Kontakt:
Irfan Smajlagic napustio Borac.
Koliko je teska situacija govori činjenica da igrači nemaju šta jesti,da dolaze u čarapama,nemaju za patike.
Veceras nas čeka prva utàkmica ovog kola u Tuzli,Sloboda-Bosna
Koliko je teska situacija govori činjenica da igrači nemaju šta jesti,da dolaze u čarapama,nemaju za patike.
Veceras nas čeka prva utàkmica ovog kola u Tuzli,Sloboda-Bosna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.