Sto nije prekinuo na poluvremenu kad se vidjelo da nikome nije do igre i da uslovi nisu humani
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Ma sve bilo po PSu osim sto se utamica nije trebala igrat i to je to. Il kad je počeo trebao je samo je završit. Ne moze ti 70 minuta biti regularno a dalje ne. Rezultat svakako nije dolazio u pitanje.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne znam ja ko s kim ima dogovor, ali znam da Željo, Borac i Zrinjski imaju najbolje suđenje, a da se Sarajevo kolje u svakom kolu...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Gledaj kerova sto sutaju ultrase. Ne volim ultrase sekunde ali pustite ovo malo bolesnika da idu na gostovanja svojih klubova. Liga je svakako kar.ina teska pa ni to nije dosta nego maltretirate raju 

Pa gledali smo. Do 2012, duplo gore nego Borac ovih godina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa i Coric se smrzo, koji nije ni igrao po onom kijametuIspred Željezničara govorio je Omer Joldić.
"Prije svega se izvinjavam u ime Denisa Ćorića. On je bio pothlađen i "smrzo se".
Crveni karton je uticao na igru Igmana, ali i do tog trenutka smo mi bili ekipa koja se pitala na terenu."
Da li je realno da se igraju utakmice po ovakvim uslovima?
"To je pitanje koje se postavlja godinama. I ja sam kao igrač imao slične situacije.Nisam kompetentan da govorim o tim stvarima, ali danas je bilo nehumano igrati.
Kada je sudija svirao kraj, igrači se tresu i idu u svlačionicu. Puhao je jak vjetar."

Valjda zato sto se neko napravio pametan i procijenio da se moze igrati. Nije se trebalo igrati uopste i ne bi bilo nikakvih problema. Nepotrebno su napravili cirkus, ali kazem opet sreca pa niko nije nastradao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:23Sto nije prekinuo na poluvremenu kad se vidjelo da nikome nije do igre i da uslovi nisu humani
Nevjerojatno je koliko je društvo omekšalo zadnjih godina i kod nas i vani. Ovakav prekid utakmice zbog kiše se nebi mogao zamisliti prije 10-15 godina.
Isto tako nekad pogledam trke F1 i vidim da su i oni počeli prekidati trke zbog kiše što je ne tako davno bila najveća draž u samom takmičenjima i izvor uzbuđenja.
Isto tako nekad pogledam trke F1 i vidim da su i oni počeli prekidati trke zbog kiše što je ne tako davno bila najveća draž u samom takmičenjima i izvor uzbuđenja.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House

Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 22 nov 2024, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Utakmica se prekida u istom momentu kada uslovi za igru prestanu postojati. Ako je svjesno čekao da prođe 80% utakmice i da je prekine treba ga doživotno suspendovati. Ova utakmica ili se ne počinje ili se igra do kraja. Nema između. Volio bih vidjeti vaše reakcije da je prekinuta pri 2:0 rezultatu, al naravno da se to nikad neće dočekati jer u obrnutom slučaju utakmica ne bi ni bila prekinuta, to svi vrlo dobro znamo.TeaM87 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:13Naravno da nije slucajnost, prekinuo je cim su se stekli uslovi za prekid, bez obzira na rezultat.Zutti je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:12Slučajnost da je svirao tačno nakon što je ispunjen uslov da se postojećim rezultatom može registrovati utakmica? Da li bi je prekinuo da je rezultat bio 2:0, a ne 0:2? Nije valjda da vjerujete u to što govorite?TeaM87 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:07
Ozbiljno te pitam, je li ti stvarno vjerujes da je ova utakmica plod nekakvog dogovora?
Stvarno mislis da nije svima bilo lakse da sutra igraju i onda opet fino nastimamo utakmicu? A ne ovako, rizikovati zdravlje i navijaca, i igraca i na kraju tih sudija.
Neki ovdje stvarno ne razmisljaju, ne koriste 2% mozga. Nevjerovatno da neko misli da Zelji treba poguranac na 0:2, na ovakvom terenu, protiv Igmana koji nije centra preso.
Mozes li sada ti meni molim te odgovoriti na pitanje?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
To se slazem.Nije se trebalo igrati.Pobjeda Zelje zasluzena ali ovo je teska lakrdija sta frajer uradi.Smijesna situacija i daleko od bilo kakve "ispravne odluke" ko god da kaze.Dozivotna suspenzija da smo normalna liga i poludio bi da sam u upravi Igmana zbog degradiranja moje ekipe.Cekao potrebnu minutu da prekine smatrajuci da je utakmica rijesena.Znam i ja da se Igman ne bi vratio ali fudbal tako ne funkcionise i 20 minuta u fudbalu nije malo sta god ko mislio.Neznalica od sudijeBumbaclat je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:27Valjda zato sto se neko napravio pametan i procijenio da se moze igrati. Nije se trebalo igrati uopste i ne bi bilo nikakvih problema. Nepotrebno su napravili cirkus, ali kazem opet sreca pa niko nije nastradao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:23Sto nije prekinuo na poluvremenu kad se vidjelo da nikome nije do igre i da uslovi nisu humani
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nezz zasto policija udara momke. Zaustavi , reci okreci se nazad i zdravo. Kad treba da udaraju i sprijece nerede nigdje ih. Svaki dan po mpstaru se udaraju,ganjaju ,policije nigdje. A kad dodes mirno spustenih ruku onda glume silu.
Pa tako je uvijek. Sila se glumi kad se ne pruza nikakav otpor.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- imekorisnicko
- Kontakt:
Greška napravljena što se utakmica uopšte igrala, ali i tu valjda imaju neka pravila i čuveno "da li lopta odskače".
Objektivno to je više pogodovalo Igmanu, a valjda je trebao onda prekinuti u 65 minuti i ostaviti nas bez zaslužene pobjede i u uslovima koji su za nas svakako bili nepovoljni?
Sve miriše da je odluka da se ovako završi donešena na zadovoljstvo svih prisutnih na stadionu vjerovatno i uz aminovanje Igmana.
Objektivno to je više pogodovalo Igmanu, a valjda je trebao onda prekinuti u 65 minuti i ostaviti nas bez zaslužene pobjede i u uslovima koji su za nas svakako bili nepovoljni?
Sve miriše da je odluka da se ovako završi donešena na zadovoljstvo svih prisutnih na stadionu vjerovatno i uz aminovanje Igmana.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sta da ti kazem, nista ovo nema smisla. Ovaj je ocito sacekao da zavrsi 80% utakmice da moze da svira i da se ne ponavlja, kad je vec odluceno da se odigra, a nista se od toga ne bi desilo da je utakmica odgodjena kao sto je trebala biti. Na kraju su jedva docekali iz obje ekipe da svira. Prece je i ovima iz Igmana zdravlje igraca nego bodovi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:29To se slazem.Nije se trebalo igrati.Pobjeda Zelje zasluzena ali ovo je teska lakrdija sta frajer uradi.Smijesna situacija i daleko od bilo kakve "ispravne odluke" ko god da kaze.Dozivotna suspenzija da smo normalna liga i poludio bi da sam u upravi Igmana zbog degradiranja moje ekipe.Cekao potrebnu minutu da prekine smatrajuci da je utakmica rijesena.Znam i ja da se Igman ne bi vratio ali fudbal tako ne funkcionise i 20 minuta u fudbalu nije malo sta god ko mislio.Neznalica od sudijeBumbaclat je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:27Valjda zato sto se neko napravio pametan i procijenio da se moze igrati. Nije se trebalo igrati uopste i ne bi bilo nikakvih problema. Nepotrebno su napravili cirkus, ali kazem opet sreca pa niko nije nastradao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:23
Sto nije prekinuo na poluvremenu kad se vidjelo da nikome nije do igre i da uslovi nisu humani
Inace je problem na ovom forumu je sto sport komentarisu ljudi koji nisu u zivotu za tramvajem potrcali. Ne shvataju da samim izlaskom na ovakav teren igrac rizikuje tezu povredu. Ne mora imati ni kontakt sa protivnickim igracem da zavrsi sezonu ili karijeru, ali lako je naprdjivati iz tople sobe.
-
- Kontakt:
Meni se ne svidja ovo zato što to moze ovim našim budalama sudijama I delegatima postati praksa . Recimo u nedjelju gosk -sarajevo 0-0 73 min odsvira kraj zbog lošeg terena i hladnoće. Kod nas često imaš situacije s lošim terenima i vremenom još jedna situacija gdje mogu cirkusati.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Opet pitari mjaucu
A kada se prvenstvo prekine na vasu korist , to je ok , koja su to gamad
Sve po pravilniku , sledeca je Slobodanka i nju na tuki nabijemo 

Bijeljina odgođena
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Mi smo na debelom gubitku zbog ovoga sto se igralo danas, Al Jaber se povrijedio
FKŽ !