Za Borac isto važi, kakav je to teren koji nije uslovan?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znači kone jučer mogle igrati po onom bazenu gopsoda iz Zrinjskog ne mogu igrati dan poslije snijega.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Je sigurno su ga zbog nas odgodili i bas nam ovo "odgovara", ako je iko u ovoj ligi igro po losim terenima, to smo mi.
Ovo je savez (Borac) jedva doceko i leglo im je ko kec na desetku, odnosno ovo znaci da se 18 kolo i definitivno prebacuje na proljece, sto je njima od pocetka bio cilj nekako "iscancat".
A sto se tice terena, on ce sigurno biti brutalan za igru u 12 mjesecu, tad ce biti trava ko tepih, kako da ne....
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Hahahahahah
Oni znaju dan ranije da se na Tusnju nece moci igrati a nema padavina ni danas ni sutra
Zrinjski naravno mora imati Anfield obezbjedjen da se staklene nogice ne polome
Majku vam vasu mrtvu vise
Oni znaju dan ranije da se na Tusnju nece moci igrati a nema padavina ni danas ni sutra
Zrinjski naravno mora imati Anfield obezbjedjen da se staklene nogice ne polome
Majku vam vasu mrtvu vise
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 nov 2024, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa zar nije u Tz hibrid?
Ovako dobiše dodatni odmor pred Lask i definitivno odgađanje utakmice protiv Sarajeva mada se to ne bi igralo taman da je ugodnih 22 stepena cijeli mjesec.
Ovako dobiše dodatni odmor pred Lask i definitivno odgađanje utakmice protiv Sarajeva mada se to ne bi igralo taman da je ugodnih 22 stepena cijeli mjesec.
Koliko godina nakon ujedinjenja imamo isti scenarij gdje gle čuda tereni u devembru izgledaju kao Lenjingrad 43'Cesc44 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 10:24Je sigurno su ga zbog nas odgodili i bas nam ovo "odgovara", ako je iko u ovoj ligi igro po losim terenima, to smo mi.
Ovo je savez (Borac) jedva doceko i leglo im je ko kec na desetku, odnosno ovo znaci da se 18 kolo i definitivno prebacuje na proljece, sto je njima od pocetka bio cilj nekako "iscancat".
A sto se tice terena, on ce sigurno biti brutalan za igru u 12 mjesecu, tad ce biti trava ko tepih, kako da ne....
Naravno da ni vama nije lagano ali se i klubovi mogu pitati hoće li se igrati ili ne. Pogotovo vi koji imate Beusa u savezu.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Znaci trebali su se provozati do Tuzle, platiti veceru, nocenje i dorucak za 40 ljudi da bi se sutra u 12 konstatovalo da se ne moze igrati. Zar nije lakse i jeftinije ovako.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 nov 2024, 10:25Oni znaju dan ranije da se na Tusnju nece moci igrati a nema padavina ni danas ni sutra![]()
Borac samo odgadja neizbjezno, ne znam koja je razlika hoce li izgubiti od nas u decembru ili u februaru.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Suvorov je napisao/la: ↑23 nov 2024, 10:34Znaci trebali su se provozati do Tuzle, platiti veceru, nocenje i dorucak za 40 ljudi da bi se sutra u 12 konstatovalo da se ne moze igrati. Zar nije lakse i jeftinije ovako.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 nov 2024, 10:25Oni znaju dan ranije da se na Tusnju nece moci igrati a nema padavina ni danas ni sutra![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa rađen je teren na Tušnju i nema padavina danas ni sutra. U čemu je problem? Atmosferski pritisak? Vlažnost?
Komarci
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Shizopitari još jedan put pokazuju sav raskoš svoje beskrajne ograničenosti.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ko će ovo do proljeća slušati... Udušiše
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Bolje igman nego cigani
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Cije je naredjenje da se teren u Bijeljini ne ocisti i ne spremi za utakmicu i pored cinjenice da nema padavina?
Zasto je ulozeno nekoliko miliona na teren u Tuzli?
Koga vi yebete vise
Koga vi yebete vise
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Te igrice možeš igrati sa osobama koje su u tvome domenu gdje možeš koristiti te izreze shizopitari itd. Ako možeš napiši realne i tačne odnosno argumentovane činjenice kako i vama ovo ne odgovara, a ako ne možeš slobodno me stavi na gnjavatora da ne čitaš postove.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Nejasna odluka za odgađanje utakmice u Tuzli s obzirom da je teren nov.
Inače, juče poslije nenormalne kiše u Mostaru:

Inače, juče poslije nenormalne kiše u Mostaru:

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Covjek iz zrinjskog 10 godina vedri i oblaci bh ligom, namjesta titule, delegira sudije, kontrolore i sa vickom odredjuje sve moguce komisije.H8Z7 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 10:58Te igrice možeš igrati sa osobama koje su u tvome domenu gdje možeš koristiti te izreze shizopitari itd. Ako možeš napiši realne i tačne odnosno argumentovane činjenice kako i vama ovo ne odgovara, a ako ne možeš slobodno me stavi na gnjavatora da ne čitaš postove.![]()
Ne znam sta se uopste imas raspravljati s nekim o tome.
Vi mislite uzet titulu na osnovu loseg terena, kad vec nemate kvalitet, evo vam qurac. Ispravna odluka saveza.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 nov 2024, 10:54Cije je naredjenje da se teren u Bijeljini ne ocisti i ne spremi za utakmicu i pored cinjenice da nema padavina?
Koga vi yebete vise
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, Turo, WeekendOffender, Zigazaga i 20 gostiju.