FNC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: FNC
Pogledao cijeli i event i borbama sam jako zadovoljan. Ipak PPV jako loš, stream ima ozbiljnih problema, konstantno sjeckanje, pa ona nestane slika na par sekundi i tako, ako se već plati - očekuješ stabilan prenos. Ovako ćeš samo odvratiti ljude od kupovine istog.
Andres Ramos - imao sam malo veća očekivanja od tog borca, bio je hype popriličan oko njega, a ono jedan od dosadnijih MMA boraca koje sam gledao, baš očajno, a i to hrvanje nije baš na tom nekom famoznom nivou, kojeg su najavljivali.
Martin Batur - kakva yebena mašina, prvi put gledam momka, ali ona predstava je fantastična, a čak Gruzijac nije toliko loš borac.
Darko Banović - ta borba je po meni zapravo borba večeri, ono je doslovno UFC nivo, mogla je bgm pobjeda otići i u drugom smjeru, ali svaka čast našem Sarajliji, nadam se da će mu jedna od odbrana pojasa biti baš u Sarajevu.
Jordan Barton - top 3 FNC borca, još jedna odlična pobjeda i mislim da će on polahko u bolju organizaciju, mada stvarno naklon za bradu Brazilca, šta je sve čovjek izdržao i to u poznim godinama, respect.
Parodija od borbe Bakočevića i Pejića je tu bila zbog fanova Crnogorca/Srbina, ne znam kako se već izjašnjava. Dobar lik, opušten, jako dobro vodi podcast, ali da je više za ozbiljan MMA - nije, čak i taj bare knuckle kojeg stalno spominje je mrka kapa, nadam se da neće baš postati topovsko meso. Žao mi je Pejića jer očigledno dečko ima ozbiljne posljedice od prethodnih borbi.
Miran Fabjan - kakva transformacija, od lika kojeg smo upoznali u Sarajevu i zajedno mu zviždali do apsolutne zvijezde Balkana, ne znam, pokušat ću gledati njegove borbe još jednom, njegove najave i težiti da dostignem taj nivo samopouzdanja. Uletio sedam dana pred borbu i tako opušteno završio debelog. Svaka čast, Ilić iako mi je ogavan, još više nakon glorifikovanja Šešelja, neće biti nimalo lagan protivnik. Ekstremno prepotentan tip. Small dick energy.
Andres Ramos - imao sam malo veća očekivanja od tog borca, bio je hype popriličan oko njega, a ono jedan od dosadnijih MMA boraca koje sam gledao, baš očajno, a i to hrvanje nije baš na tom nekom famoznom nivou, kojeg su najavljivali.
Martin Batur - kakva yebena mašina, prvi put gledam momka, ali ona predstava je fantastična, a čak Gruzijac nije toliko loš borac.
Darko Banović - ta borba je po meni zapravo borba večeri, ono je doslovno UFC nivo, mogla je bgm pobjeda otići i u drugom smjeru, ali svaka čast našem Sarajliji, nadam se da će mu jedna od odbrana pojasa biti baš u Sarajevu.
Jordan Barton - top 3 FNC borca, još jedna odlična pobjeda i mislim da će on polahko u bolju organizaciju, mada stvarno naklon za bradu Brazilca, šta je sve čovjek izdržao i to u poznim godinama, respect.
Parodija od borbe Bakočevića i Pejića je tu bila zbog fanova Crnogorca/Srbina, ne znam kako se već izjašnjava. Dobar lik, opušten, jako dobro vodi podcast, ali da je više za ozbiljan MMA - nije, čak i taj bare knuckle kojeg stalno spominje je mrka kapa, nadam se da neće baš postati topovsko meso. Žao mi je Pejića jer očigledno dečko ima ozbiljne posljedice od prethodnih borbi.
Miran Fabjan - kakva transformacija, od lika kojeg smo upoznali u Sarajevu i zajedno mu zviždali do apsolutne zvijezde Balkana, ne znam, pokušat ću gledati njegove borbe još jednom, njegove najave i težiti da dostignem taj nivo samopouzdanja. Uletio sedam dana pred borbu i tako opušteno završio debelog. Svaka čast, Ilić iako mi je ogavan, još više nakon glorifikovanja Šešelja, neće biti nimalo lagan protivnik. Ekstremno prepotentan tip. Small dick energy.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
PPV jeste dosta stekao, nadam se da ce to popraviti za sledeci put. Ali sve ostalo, kapa dole.
Lijepo je vidjeti kako organizacija napreduje, kakve eventove pravi, da sve bolji i bolji borci potpisuju.. Siguran sam da ce i u Zagrebu biti spektakl.
Lijepo je vidjeti kako organizacija napreduje, kakve eventove pravi, da sve bolji i bolji borci potpisuju.. Siguran sam da ce i u Zagrebu biti spektakl.
-
- Kontakt:
Tesko ce Banovic odbraniti protiv Zdravkovica pojas. Zdravkovic je brutalan talenat, razbio je dva dobra Poljaka u KSW i trebao je da bude prvi izazivači kategoriji. Bice to dobra borba.
Za deset dana novi, a realno i najveći FNC event do sada, stvarno odlične borbe.
Marko Bojković - Sahil Siraj, eto prvog ozbiljnog testa za Marka, mislim da ukoliko dobije da nema šta više tražiti u FNC-u.
Bojan Kosednar (Želva) - Francisco Barrio - Meni totalno bespotrebna borba, ovaj Želva izgleda kao da ima ogromne posljedice od uličnih borbi, mada mi ni Barrio nije plaho harizmatičan.
Matej Batinić - Krzysztof Jotko - Baš ozbiljna borba, dva odlična borca. Nadam se pobjedi Batinića i odlasku u bolju organizaciju. Baš lik na zemlji, pravi fighter.
Đani Barbir - Tomislav Spahović - Borba Želve i Barria mi je bespotrebna, šta tek reći za ovaj cirkus? Borba je trebala biti za pojas, ali naravno da Tomica nije mogao (želio) da skine kilograme, pa rade neki catchweight. Mislim da ovdje Tomo nema šta tražiti.
Miran Fabjan - Aleksandar Ilić - Miran je u kratko vrijeme postao tata sporta na ovim prostorima, ali je izgubio ono što ga je krasilo, očigledno je da se krenuo pucati svim mogućim steroidima, a nije isključen ni kokain, obično bih navijao za njega, ali zaista želim da ga Joker malo vrati na zemlju i da opet zapjeva neku od Džeja.
Nadam se da će napraviti opet event u Sarajevu.
Marko Bojković - Sahil Siraj, eto prvog ozbiljnog testa za Marka, mislim da ukoliko dobije da nema šta više tražiti u FNC-u.
Bojan Kosednar (Želva) - Francisco Barrio - Meni totalno bespotrebna borba, ovaj Želva izgleda kao da ima ogromne posljedice od uličnih borbi, mada mi ni Barrio nije plaho harizmatičan.
Matej Batinić - Krzysztof Jotko - Baš ozbiljna borba, dva odlična borca. Nadam se pobjedi Batinića i odlasku u bolju organizaciju. Baš lik na zemlji, pravi fighter.
Đani Barbir - Tomislav Spahović - Borba Želve i Barria mi je bespotrebna, šta tek reći za ovaj cirkus? Borba je trebala biti za pojas, ali naravno da Tomica nije mogao (želio) da skine kilograme, pa rade neki catchweight. Mislim da ovdje Tomo nema šta tražiti.
Miran Fabjan - Aleksandar Ilić - Miran je u kratko vrijeme postao tata sporta na ovim prostorima, ali je izgubio ono što ga je krasilo, očigledno je da se krenuo pucati svim mogućim steroidima, a nije isključen ni kokain, obično bih navijao za njega, ali zaista želim da ga Joker malo vrati na zemlju i da opet zapjeva neku od Džeja.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Slatinash_7
- Kontakt:
Rasprodana arena 99%, izgleda skidaju neki semafor sa jedne tribine a stavljaju onaj centralni kako bi otvorili još mjesta..pa neke VIP VIP karte, zafrkancije, stvarno ozbiljna organizacija.. Ispratio sam "sve" podcaste i izjave aktera, ne sviđa mi se iskreno što se 90% organizacije i uparivanja za borbe svodi ko je kome ikad išta rekao, ko se sa kime ne voli, razumijem da je to do sada prodavalo karte,al daj slozi jedan fightcard bez tog glupiranja, ili ga makar svedi na jednu dvije borbe oko toga a ostalo da bude kako treba..Spahović se raspada,dobija frajer borbu za titulu ne moze kila skinuti i to javlja 2 sedmice pred meč,mozda i više..Fabijan gasi Ilketa,stvarno mi se čini kao da lik studira opasno protivnike,ima prejak gameplan za sve sa kim je do sad radio..Velika šteta što i Stošića ne završi ali eto..Ima tu još extra mečeva i boraca..
PPV mora biti 10 puta bolji i stabilniji od onoga što je bilo prošli put!
PPV mora biti 10 puta bolji i stabilniji od onoga što je bilo prošli put!
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Kakva su očekivanja za večeras? Batinić u međuvremenu otpao, uletio Ramos - u Puli je bio ekstremno dosadan.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ocekivanja su da se na kraju izgrle, izljube i nahvale medjisbno. Pretjerali su sa ovom laznim hajpom i trash tolkom, ali ocito to raja voli i to donosi pare.
Abramovic Mirnic 1
Sicaja Nascimento 1 al' teže od očekivanog
Travnicek Vesic 2
Mlata Budimir 1 al' teže od očekivanog
Fran Luka Vojče 1
Bojkovic Siraj 1 ( ako bojkovic odmah uđe u rušenje easy, ako ostane na nogama mogo bi zaspat, skidanje kila ga je ubilo)
Croata Zelva 1
Jurisic Negucic 1
Vrtacic Poljak 2
Marjanović Kraska 1
Barbir Tomo 1
Fabjan Joker 2
Moje predikcije, Fabjan Joker dosta navijački, želim da ga ilke ugasi, Fabjan mi je nakon Pule porasto u očima al' u zadnja 2 i po mjeseca je posto volina.
*Ne kladim se, nemojte se kladit, kocka uništava porodice.
Zoze19 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 11:18Abramovic Mirnic 1
Sicaja Nascimento 1 al' teže od očekivanog
Travnicek Vesic 2
Mlata Budimir 1 al' teže od očekivanog
Fran Luka Vojče 1
Bojkovic Siraj 1 ( ako bojkovic odmah uđe u rušenje easy, ako ostane na nogama mogo bi zaspat, skidanje kila ga je ubilo)
Croata Zelva 1
Jurisic Negucic 1
Vrtacic Poljak 2
Marjanović Kraska 1
Barbir Tomo 1
Ramos Jotko 2
Fabjan Joker 2
Moje predikcije, Fabjan Joker dosta navijački, želim da ga ilke ugasi, Fabjan mi je nakon Pule porasto u očima al' u zadnja 2 i po mjeseca je posto volina.
*Ne kladim se, nemojte se kladit, kocka uništava porodice.
Hoće, čeka se oporavak banovica i da se vidi kako tomo prolazi večeras, banovic miljan za titulu vjerovatno, tomo joker nije loša ideja uopšte, BG je planiran za februar, Sarajevo možemo očekivat na ljetoSurreal je napisao/la: ↑13 nov 2024, 22:54Za deset dana novi, a realno i najveći FNC event do sada, stvarno odlične borbe.
FNC.TV - 10 eura (PPV)
Imaš i opciju voyo.hr (pa da koristiš VPN) - to je čini mi se 6e, ali imaš i taj pristup videoteci.
Prošli event sam platio PPV, ali je bolje radio ilegalni stream, Forgač kaže da su to popravili, pa bi trebalo biti okej.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
10 eura je sasvim ok cijena ako te interesuje vise borbi.Ovako ako te interesuje samo jedan mec koji moze trajati 30 sekundi onda jbt ga.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Evo link https://shorturl.at/dWFof
-
- Kontakt:
Ovi divljaci s Crackstream iFCN ubacili večeras 
dobro se mlate za sada
solidne borbe 

-
- Kontakt:
Andi Vrtačič od hemije promijenio boju, postao ljubičast kao američki i australski plivači na olimpijskim igrama 

- Gumistucna
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Odlicne borbe, samo ne znam na koju foru je Sicaja dobio pobjedu. Ovo je veci cirkus od onog brojanja Vasi u BG. Lik ga je izdominirao u R2 i R3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.