Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nodi paša to je istina treba forsirati Sabica ali onaj bazen je bio spreman da nekom igracu zavrsi karijeru. Mislim na tekmu protiv Igmana, inace jasta treba Sabi minuta.NoDi80 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 20:22Mircevski je prvi kandidat za zamjenu na pauziMocMahale444 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 20:18Steta za promaseni penal, treba Krpic ili Dangubic izvoditi udarce a ne Boljevic.
Mustafaaferim.
Radovac![]()
Odinaka je odigrao solidno drugo pol dok Mircevski opet nista nije pokazao.
Mislim ko moze sta pokazati u onoj Mocvari.
3bobe idemo dalje.
Nista nije pokazao osim one asistencije protiv Sloge
Mislim da je pametnije gurati Sabica na amf nego Mircevskog
Realno imas trecu najbolju odbranu lige koja je dodatno ucvrscena povredom Cavnica, jer mali Šukilovic uz Karamarka djelu stabilno, na klupi imas Mahmica i Šemdina a i Huso moze pokriti stopera....
Na Q&A je rekao da bi bio zadovoljan sa 10 golova i 7 asistencijaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 nov 2024, 02:11Boljevic krampa, veze nema, ta ce levat, lijen, ne igra odbranu, pegla loptu.
Few moments later
Sest golova i tri asistencije na 13 tekmi![]()
Timski duh mi se svidja, vidi se da postoji hemija izmedju igraca, jos nam faii nekoliko igraca za rotacije. Treba se rijesiti ovih nekoliko sto ne igraju, dovesti zamjene i bicemo bomba.
Cujem da je vecina igraca dogovorila produzenje, samo jako![]()
Nebudel cener protiv Slobode pravi smo mrmoti.
NerminFatic je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:28Moze li ko potvrditi tu pricu da vecina igraca zeli produziti saradnju, ili je samo nagadjanje i mahalska? Bila bi to dobra vijest.
Ne zna se ko je bitniji, cak i Huso ispostavilo se ima bitnu ulogu. Valjda uspiju produzit.Virtu4l je napisao/la: ↑23 nov 2024, 14:03NerminFatic je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:28Moze li ko potvrditi tu pricu da vecina igraca zeli produziti saradnju, ili je samo nagadjanje i mahalska? Bila bi to dobra vijest.
Hiroš je trenutno najvažniji što se tiče ugovora jer njemu ističe za mjesec dana. Poslije njega ugovore moramo produžiti sa Radovcem, Karamarkom, Karjaševićem, Boljevićem, Dangubićem i Krpićem, njima ističu na kraju sezone.
Ima tu još igrača kojima ugovor ističe na ljeto, Cavnić, Radinović, Marković, Galić i Mirčevski, ali ove iznad sam izdvojio kao prioritetne.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 40 gostiju.