Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel ovo prvi put u historiji da se dan prije utakmica odgodi iako nema padavina, majku vlasku kako cete ovo sve naplatiti 

Nista se teren u Bijeljini ne razlikuje od tih terena u drugom rangu. I ja sam pretpostavio da se ni danas tamo nece igrati, da sam admin neke mahalske stranice mogao sam to i napisati negdje pa da se hvatate za to.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:45Odgodjeno je i u Federaciji.Ti tereni su druga prica(u julu su oranice).Suvorov je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:41Juce (petak) je odgodjeno pola utakmica Prve lige RS koje se trebale igrati danas (subota). Kako je moguce da su dan unaprijed znali ce sutra biti neuslovno i da li je i to usmjereno protiv FK Sarajevo?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:05Ama kako je moguce da neko zna noc unaprijed da ce se utakmica odgoditi i odma brise objavu.I tako bude na kraju.Po kafanama se sklapaju dogovori yebo vas i vico i beus i talovi
Eto napisao sam prije 7 dana na temi Kup BiH da necemo ove jeseni igrati na Kosevu. Ajd za Borac i razumijem.
Ali kakvu korist Zrinjski ima od odgodjene utakmice? Kakvu Sloga ima?
- siroki1991
- Kontakt:
Sad kad se lova oprala na hibridima, koji su katastrofalno odradjeni (Siroki, Mostar.. ne znam za ove po Bosni) i koji ce izdrzati jos max 1-2 sezone, vrijeme je da iduci projekt bude postavljanje umjetnih terena!
Jer ako jedni Rusi, Skandinavci i cijela ta sjeverna i istocna Europa igra na umjetnim, ne znam zasto ne bi i mi? Klima evo vidimo kakva je, svake godine ista prica. Za par godina ce biti kao da se na ovim terenima nista nije ni radilo, a odrzavanje za BH uvjete navodno preskupo...
Jer ako jedni Rusi, Skandinavci i cijela ta sjeverna i istocna Europa igra na umjetnim, ne znam zasto ne bi i mi? Klima evo vidimo kakva je, svake godine ista prica. Za par godina ce biti kao da se na ovim terenima nista nije ni radilo, a odrzavanje za BH uvjete navodno preskupo...
Odgodicete vi i tad jer igrate europu, pa cete i to prebaciti sebi tamo nekad na proljece kad vam bude pasalo. Jbg tako je kad vam se moze. Ko je nama kriv sto nemamo svog covjeka na poziciji kao vi, ko je kriv nama sto su se velike patriote bosnjaci prodali za saku dolara
Oca mi mog bolje Deyo organizuje ss.ligu
na forumu
od ovih debila u fudbalskom savezu..
na forumu

Max Allegri
Što se tiče utakmice Zrinjskog u Bijeljini, apsolutno razumijem odluku da se ne igra. Teren je juče bio pod snijegom i to u ne malim količinama.
Sve i da su očistili snijeg, teren je zbog blata neuslovan za igru. Nije valjda da se sad nekome mora crtati na šta liči teren kada se ovo istopi,
Ne treba biti puno pametan i zaključiti kakvo bi to bilo blato i cirkus od utakmice.
Razumijem i navijače Sarajeva, ovakav teren bi bio idealan za kiks Zrinjskog.
Sve i da su očistili snijeg, teren je zbog blata neuslovan za igru. Nije valjda da se sad nekome mora crtati na šta liči teren kada se ovo istopi,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako na identicnim kad nema snijega u Gabeli?H8Z7 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:51Čovječe Božiji, vi ne igrate a mi igramo na identičnim terenima. Shvataš sad problem?
-
- Kontakt:
Jer ste povezani i vi i Zrinjski i Sloga.Suvorov je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:56Nista se teren u Bijeljini ne razlikuje od tih terena u drugom rangu. I ja sam pretpostavio da se ni danas tamo nece igrati, da sam admin neke mahalske stranice mogao sam to i napisati negdje pa da se hvatate za to.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:45Odgodjeno je i u Federaciji.Ti tereni su druga prica(u julu su oranice).
Eto napisao sam prije 7 dana na temi Kup BiH da necemo ove jeseni igrati na Kosevu. Ajd za Borac i razumijem.
Ali kakvu korist Zrinjski ima od odgodjene utakmice? Kakvu Sloga ima?
Hajde evo dobili ste sta ste htjeli.Jeste li sad sretni?Ja ti kazem da cete glat zijaniti u februaru na Kosevu.Spasi ovaj post i postavi 15.2.Vidjet ces da ste bezveze ovo radili
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jaki hibridi nema sta padne malo snijega i kise ne moze se igrati
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Slazem se sa svim, i pogotovo zadnji dio, idealna prilika.Virtu4l je napisao/la: ↑23 nov 2024, 13:00Što se tiče utakmice Zrinjskog u Bijeljini, apsolutno razumijem odluku da se ne igra. Teren je juče bio pod snijegom i to u ne malim količinama.
Ne treba biti puno pametan i zaključiti kakvo bi to bilo blato i cirkus od utakmice.
Problem je sto jedni mogu igrat dok drugi ne mogu. Primjer jucer, povreda igraca bilo kojeg je vise nego izvjesna a da se tezila to je dosta teza povreda sigurno.
Onda imamo situaciju gdje ne postoji slika stadiona od danas, a sumnjam da moze bit gori nego jucer.
Hajde za borac je vec jasno valja protiv Laska igrati za 5 dana, nista novo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Dobro smo jučer pobjedili i završili utakmicu u Konjicu
Sad počinju odgode a mi ne trebamo igrat zgusnut raspored
Vrijedna pobjeda - iako je Igman računao da ce doć do bod ili bodova po onakvom terenu i vremenu
Sad počinju odgode a mi ne trebamo igrat zgusnut raspored
Vrijedna pobjeda - iako je Igman računao da ce doć do bod ili bodova po onakvom terenu i vremenu
-
- Kontakt:
Ponovo pitam,koja je svrha davanja miliona i miliona na terene kao Doboj i Tuzla?Mogu posluziti samo ljeti a to su mogli i oni prijasnji.Valjda su tereni radjeni da se skrati zimska pauza i da se liga moze neometano igrati po snijegu i vecim kisama?
Zao mi samo klubova koji ce kroz 2-3 sezone morati raditi sve ispocetka jer ce ovaj jad istruhnuti.Samo ovaj put od svakog troska.
Zao mi samo klubova koji ce kroz 2-3 sezone morati raditi sve ispocetka jer ce ovaj jad istruhnuti.Samo ovaj put od svakog troska.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 nov 2024, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne treba ti slika, imaš neke web kamere iz Bijeljine,
https://www.meteoblue.com/sr/vreme/webc ... B0_3204186
Tako da se desilo ono najgore po travnjak, čak i da su očistili sijeg - led se otopio i napravio blato koje bi utakmicu pretvorilo u cirkus nakon 10-15 minuta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nema snijega ali zato kiše ima, teren je uništen kako igrati na istom?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- svrakino1921
- Kontakt:
siroki1991 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 12:56Sad kad se lova oprala na hibridima, koji su katastrofalno odradjeni (Siroki, Mostar.. ne znam za ove po Bosni) i koji ce izdrzati jos max 1-2 sezone, vrijeme je da iduci projekt bude postavljanje umjetnih terena!

Stadion Otoka prošao je prvu fazu rekonstrukcije, te će zvanično biti otvoren u utorak, 6. augusta prijateljskom utakmicom između OFK Olimpik i FK Željezničar.
Utakmica će se odigrati u 19:30 sati pod reflektorima.
Prvom fazom radova je obuhvaćena zamjena travnjaka i postavljanje umjetne trave, kao i postavljanje reflektora.
U drugoj fazi planirana je rekonstrukcija svlačionica i tribine.
Stadion će koristiti sve selekcije novoformiranog OFK Olimpik, a bit će dostupan i za ostale sportske kolektive u Općini Novi Grad, koja je finansirala projekat.
Ma OK za ovaj teren u Bijeljini stvarno razumijem i kad sam jučer vidio slike pretpostavio sam da se ni danas neće igrati al' ne razumijem kakva je to havarija na Tušnju pa se nov hibrid ne može za 2 dana bez padavina osposobit' za utakmicu.
Sve jasno, ali koja je logika da se na "dobrim" hibridnim terenima ne moze igrati ( Tuzla i Doboj) tj ne ispunjava uslove za igru a npr u Konjicu jucer i sutra u Gabeli koji nemaju hibridnu travu, teren je bio/bit ce u losem stanju ispunjava uslove za igru.Virtu4l je napisao/la: ↑23 nov 2024, 13:00Što se tiče utakmice Zrinjskog u Bijeljini, apsolutno razumijem odluku da se ne igra. Teren je juče bio pod snijegom i to u ne malim količinama.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zato samo sto sa ovim mozes ujebati hibrid jer se sa hibrida ne uklanja masinski il rucno snijeg nego se pale grijaci da ga otopi a da otope grijaci snijeg moras ih upaliti 24h ranije i ne mozes za vrijeme padavinaJames1987 je napisao/la: ↑23 nov 2024, 13:20Sve jasno, ali koja je logika da se na "dobrim" hibridnim terenima ne moze igrati ( Tuzla i Doboj) tj ne ispunjava uslove za igru a npr u Konjicu jucer i sutra u Gabeli koji nemaju hibridnu travu, teren je bio/bit ce u losem stanju ispunjava uslove za igru.Virtu4l je napisao/la: ↑23 nov 2024, 13:00Što se tiče utakmice Zrinjskog u Bijeljini, apsolutno razumijem odluku da se ne igra. Teren je juče bio pod snijegom i to u ne malim količinama.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 10 gostiju.