FNC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: FNC
Dobre sve borbe.Vrhunski ivent 

- AshburtonG
- Kontakt:
Dan te ne yebo, Bojkovic ovog usmrti.
- Gumistucna
- Kontakt:
kako je krenulo,ovde će neko poginut večeras , sudije užasno kasne
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Sta sudija pusti ovdje dan te yebo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Jel ovaj Bojkovic stvarno toliko brutalan borac ili ima kante za protivnike?
Ovaj sad po skoru je izgledao kao solidan borac
Ovaj sad po skoru je izgledao kao solidan borac
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sudije odron
Dajte mu jos kojeg izbjeglicu da pobijedi.. 

U srcu mome samo zivis, ti Slobodo moja ljubavi !
- VensanKasel
- Kontakt:
Sudija yebo ti bog mater glupu , treba ga uhapsiti ovo u životu nisam vidio ...
Ne znam i koji qrac je Marko nastavio kad je stao i vidio da je protivnik ugašen .
Ne znam i koji qrac je Marko nastavio kad je stao i vidio da je protivnik ugašen .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Al sudac u fazonu ma zavrsi ga 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ima kod nas jedan iz pakistana, izbjeglica, nije jeo 3 dana. Moze se borit protiv bojkovica 
U srcu mome samo zivis, ti Slobodo moja ljubavi !
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa nije Marko ovdje nista kriv. Stao je i sudija mu je sugerirao da nastavi. Ne bi bio prvi put da lik ustane i okrene borbu.
Sudije su kriminalne veceras. Mnogo kasnih zaustavljanja. I Marjanovic je mogao bit ozbiljnije povrijedjen, da ga ovaj ipak nije gadjao vise u ruke pri kraju, a ne u potiljak.
Nadam se da ovaj nece imat nekih ozbiljnijih povreda. Dobio je 4-5 udaraca na podu bez ikakvog otpora.
Sudije su kriminalne veceras. Mnogo kasnih zaustavljanja. I Marjanovic je mogao bit ozbiljnije povrijedjen, da ga ovaj ipak nije gadjao vise u ruke pri kraju, a ne u potiljak.
Nadam se da ovaj nece imat nekih ozbiljnijih povreda. Dobio je 4-5 udaraca na podu bez ikakvog otpora.
-
- Kontakt:
Stao je, ali je sudija rukom signalizirao da borba nije zavrsena, pa ovaj nastavio da ga udaraVensanKasel je napisao/la: ↑23 nov 2024, 22:41Sudija yebo ti bog mater glupu , treba ga uhapsiti ovo u životu nisam vidio ...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne serundaj, trebao mu je mozda ukazati prvu pomocVensanKasel je napisao/la: ↑23 nov 2024, 22:41

Stone hands👊
- VensanKasel
- Kontakt:
De ba ne lupaj , lik nije znao gdje je ugasio se jednostavno , glupi sudija ...Pereira je napisao/la: ↑23 nov 2024, 22:47Ne serundaj, trebao mu je mozda ukazati prvu pomocVensanKasel je napisao/la: ↑23 nov 2024, 22:41
Ne znam i koji qrac je Marko nastavio kad je stao i vidio da je protivnik ugašen .![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
oj borbe hahahaha,oj krvii
Dobar show, bolji nego ufc
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Naravno da je sudija glup, ali kakve to veze ima sa Markom, on je tu da tuce dok sudija ne kaze da je dostaVensanKasel je napisao/la: ↑23 nov 2024, 23:12De ba ne lupaj , lik nije znao gdje je ugasio se jednostavno , glupi sudija ...Pereira je napisao/la: ↑23 nov 2024, 22:47Ne serundaj, trebao mu je mozda ukazati prvu pomocVensanKasel je napisao/la: ↑23 nov 2024, 22:41
Ne znam i koji qrac je Marko nastavio kad je stao i vidio da je protivnik ugašen .![]()

Stone hands👊
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.