KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Zasto nismo doveli Planinica
mada nama bi i Sejfic bio premija u ovom trenutku. To ce nas na kraju kostati plasmana u drugi krug.
- kupus army
- Kontakt:
Evo predsjednik Bosne u suštini reče da nema ništa od ABA lige, jer finansijama se ne može pratiti.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Cini mi se prema ovom interviju da je ocekivao veci odziv sponzora i vecu posjecenost na aba2 utakmicama
Marinkovic u pregovorima s Bosnom...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vanja Marinković i Luka Garza su nova pojačanja 
Prije da je Ivan nego Vanja 

- svrakino1921
- Kontakt:
Aleksandar Lazić je novo pojacanje Bosne
Neće u Kini igrat 3x3 nego u Bosni ABA2
Neće u Kini igrat 3x3 nego u Bosni ABA2
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Kakav Lazic ide igrati ACB , Marinkovic dolazi ne znam samo kako se to uklapa u Dubravkovu pricu da ne zeli ABA1
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ma nemojte prićati viceve da ne želi ABA1.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑27 nov 2024, 02:17Kakav Lazic ide igrati ACB , Marinkovic dolazi ne znam samo kako se to uklapa u Dubravkovu pricu da ne zeli ABA1

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
procitaj intervju ne pricam ja viceve vec Dubravko ondaJadnimi je napisao/la: ↑27 nov 2024, 08:52Ma nemojte prićati viceve da ne želi ABA1.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑27 nov 2024, 02:17Kakav Lazic ide igrati ACB , Marinkovic dolazi ne znam samo kako se to uklapa u Dubravkovu pricu da ne zeli ABA1![]()
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Ja mislim da je Dubravko mislio da ne želi na silu, tj. da neće na silu da dovodi igrače i istorši pa da budemo “one season wonder”, nego ako uspije sa ovim snagama dobro je.
- Shategabri
- Kontakt:
Želio bi i Euroligu, ali nije realno.
Ovdje nije pitanje želje nego realnog dometa.
Za ABA ligu moraš imati para, Bosna ih toliko trenutno nema.
Ovdje nije pitanje želje nego realnog dometa.
Za ABA ligu moraš imati para, Bosna ih toliko trenutno nema.
Koševo Zapad
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Marinkovic je ozbiljan centar za ovaj nivo
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Drago mi je da je uprava shvatila nedostatak visokog
Igranje ABA 2 je gubljenje novca, vremena i zivaca, Bosna treba traziti ABU ili igrati nase prvenstvo i neko Fibino Euro takmicenje.
Siguran sam da Bosna u ABA ligi sama po sebi moze generisati milion KM kroz ulaznice, marketing i sponzorstva, tu jos fali 500 hiljada KM koje uprava kluba i grad treba da pokriju i da imamo klub poput Igokee.
Siguran sam da Bosna u ABA ligi sama po sebi moze generisati milion KM kroz ulaznice, marketing i sponzorstva, tu jos fali 500 hiljada KM koje uprava kluba i grad treba da pokriju i da imamo klub poput Igokee.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
i ja isto to mislim, bas me iznenadio intervju Barbarica kad kaze da Sarajevo nije spremno za regionalnu kosarkuWanderson je napisao/la: ↑27 nov 2024, 13:53Igranje ABA 2 je gubljenje novca, vremena i zivaca, Bosna treba traziti ABU ili igrati nase prvenstvo i neko Fibino Euro takmicenje.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Pa i nije spremno, ni Sarajevo ni bilo koji grad u BiH, pogotovo oni sa vecinskim stanovnistvom kojemu je BiH na pravom mjestu. 99,9% je da nece nikada ni biti jer je sport u nasoj drzavi na marginama, a ni mi kao drustvo nismo dovoljno razvijeni da shvatimo koliko je to bitna stavka jednog grada, kantona, drzava itd.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑27 nov 2024, 14:30i ja isto to mislim, bas me iznenadio intervju Barbarica kad kaze da Sarajevo nije spremno za regionalnu kosarkuWanderson je napisao/la: ↑27 nov 2024, 13:53Igranje ABA 2 je gubljenje novca, vremena i zivaca, Bosna treba traziti ABU ili igrati nase prvenstvo i neko Fibino Euro takmicenje.
Zna i on dobro kolika je kocka ulaziti u ABA ligu a da pri tome zavisis hoces li dobiti nesto od kantona ili grada.
Sad da li se isplati igrati ABA 2 ili FIBA Europe Cup, mozda zbog ponekog atraktivnijeg protivnika ovo drugo ali i tu ti trebaju veca ulaganja da ne bi bio epizodista, a i nakon 2-3 sezone vjerovatno ce i to da smori publiku.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.