FNC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

strahmeipomisliti
Kontakt:

Re: FNC

Post Postao/la strahmeipomisliti » 24 nov 2024, 00:26

Takticki perfektno,Ilic prico price ko i uvijek satro “ne mozes ti meni kontrirati kickove”,Miran i Zelg su znali da nece ni pokusati da stoji sa njim,ja bgm nisam,a rekao mu je ako krenes rusit izmorit ces se i tu ti je kraj kako je i bilo

harko35
Kontakt:

Post Postao/la harko35 » 24 nov 2024, 00:26

I Dos Santos nije ono šta je bio. Nije pobijedio ozbiljnu borbu u zadnjih 5 godina. Vrlo moguće da se sretnu u narednom FNC-ju...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 nov 2024, 00:29

Svaka cast Forgiju i organizatorima. Napravili su vrhunski event sa kanta borcima. Bio sam na UFC-u u Zagrebu 2016., organizacijski i produkcijski, nista bolje nije izgledalo od ovoga.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 nov 2024, 00:30

Barbir top
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

AirSniper23
Kontakt:

Post Postao/la AirSniper23 » 24 nov 2024, 00:46

Samo da pohvalim forgija i ekipu za ovu reziju za malog bojkovica.Perfektno odradjeno al bojim se da nece proci kod ufc analiticara jer su oni ipak malo vise iskusniji od vas.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 24 nov 2024, 00:48

Iliću je taktika bila katastrofa, ako je bio toliko siguran da mu Miran na nogama ne može ništa zašto ide u rušenja? On pod 1 nema rvačku kondiciju, a druga stvar i da sruši Fabijana on nema sposobnost da ikoga kontroliše na podu. Pa nije Miran došao juče iz kikboksa pa da ne zna osnovne stvari u parteru i klinču.
Da je Ilke ostavio borbu na nogama možda bi nešto i napravio, ovako mu je taktika bila očajna.
Miran sa druge strane fajter mnogo veći od Ilića i pokazao je još jednom kakva je faca. Svaka čast.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 24 nov 2024, 00:51

Fuerza je napisao/la:
24 nov 2024, 00:48
Iliću je taktika bila katastrofa, ako je bio toliko siguran da mu Miran na nogama ne može ništa zašto ide u rušenja? On pod 1 nema rvačku kondiciju, a druga stvar i da sruši Fabijana on nema sposobnost da ikoga kontroliše na podu. Pa nije Miran došao juče iz kikboksa pa da ne zna osnovne stvari u parteru i klinču.
Da je Ilke ostavio borbu na nogama možda bi nešto i napravio, ovako mu je taktika bila očajna.
Miran sa druge strane fajter mnogo veći od Ilića i pokazao je još jednom kakva je faca. Svaka čast.
Da je izdržao do kraja runde , možda bi i mogao nešto . Miran je umro bio , nije mogao ni da slavi koliko je bio iscrpljen ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 24 nov 2024, 00:53

VensanKasel je napisao/la:
24 nov 2024, 00:51
Fuerza je napisao/la:
Da je izdržao do kraja runde , možda bi i mogao nešto . Miran je umro bio , nije mogao ni da slavi koliko je bio iscrpljen ...
Sve bi to bilo u redu da je Ilić bio svježiji, koliko god Miran mrtav bio Ilić je bio gori, jednostavno nije bilo teoretske šanse da on preživi drugu rundu onakav. Užasno pripremljen meč.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 24 nov 2024, 01:05

Fuerza je napisao/la:
24 nov 2024, 00:53
VensanKasel je napisao/la:
24 nov 2024, 00:51
Fuerza je napisao/la:
Sve bi to bilo u redu da je Ilić bio svježiji, koliko god Miran mrtav bio Ilić je bio gori, jednostavno nije bilo teoretske šanse da on preživi drugu rundu onakav. Užasno pripremljen meč.
Da , to si u pravu . Ušao mu Miran u glavu , uzeo ga kao levata ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 24 nov 2024, 01:12

Ali treba pohvaliti FNC ozbiljan nivo, event je bio top. Dobre borbe, jedino mi nije jasno zašto su sudije dopuštale toliko štete, porazi se dešavaju, ali sa ovakvim suđenjem mnogi mogu završiti karijeru prije nego što su i počeli.

harko35
Kontakt:

Post Postao/la harko35 » 24 nov 2024, 01:20

Zadnja izmjena: harko35, dana/u 24 nov 2024, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.

harko35
Kontakt:

Post Postao/la harko35 » 24 nov 2024, 01:26

Zadnja izmjena: harko35, dana/u 24 nov 2024, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 nov 2024, 01:26

Moj Tomo u Vitezu ti bili Rakic,Soldic,Smakici its itd a tebi kompleks neda da te neko namlati pa u Sarajevu tuces Nikicu Vujicica,Fran Bradu i Petra Blagojevice.Nema od tebe borca jer nemas muda za ovaj sport.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 nov 2024, 01:33

mma_hz je napisao/la:
24 nov 2024, 01:26
Moj Tomo u Vitezu ti bili Rakic,Soldic,Smakici its itd a tebi kompleks neda da te neko namlati pa u Sarajevu tuces Nikicu Vujicica,Fran Bradu i Petra Blagojevice.Nema od tebe borca jer nemas muda za ovaj sport.
Zamisli na podcastu prica da Cro Cop noje imao odgovor na nkegovo hrvanje :rol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 nov 2024, 01:44

mosarajvosa83 je napisao/la:
24 nov 2024, 01:33
mma_hz je napisao/la:
24 nov 2024, 01:26
Zamisli na podcastu prica da Cro Cop noje imao odgovor na nkegovo hrvanje :rol:
Treba se povuci dok jos ima kakvog respekta na ulici.Ovo je brutalno ponizavajuce sto pruza.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

harko35
Kontakt:

Post Postao/la harko35 » 24 nov 2024, 01:57

VIDEO poslije borbe - Fabjan ulazi u svlačionicu a Ilić na infuziji

https://www.telegraf.rs/sport/fight-clu ... -mu-i-ilke

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 24 nov 2024, 13:30

Sudije ocajne, a cijene ko da je u UFC. J*bena mala porcija kokica 5 eura, mozes kupiti vrecu kukuruza za to.

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 24 nov 2024, 13:50

AshburtonG je napisao/la:
24 nov 2024, 00:20
Denno je napisao/la:
24 nov 2024, 00:13
Odslepase ga na kraju. bit ce puklo mu nesto, imat ce izgovor kao svaki put. Smijesan lik.
Rocky :bow:
Ako Mirjan fkt dovede Juniora u FNC onda fkt… :bow:
To je sasvim realno,Bigfoot Silva se prije 3 godine borio u Šabcu pred par hiljada ljudi.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 25 nov 2024, 02:18

Fuerza je napisao/la:
Ilke je napunio gace vec u svlacionici, moglo se vec vidjeti mu na licu prilikom izlaska da ne zeli biti tu. Imao bi sanse da je ostao na nogama, te da je manje koristio telefon prije borbe i odradio pripreme kako treba. Cisto sumnjam da je imao kvalitetne sparinge i studiranje protivnika. Jedini iz te ekipe koji mi je do nekad bio ok, al ako covjek ima dva crnogorca u uglu plus Djus, nah..

Rocky mi se ne svidja pretjerano ali ima srce za borbu, steta sto nije 10god mladji...

Tomo nema gradju za ovaj sport, narocito ne da se bori u 90kg. Mislim da covjek ne moze pravilno ni blok drzati, covjek ga sa 3 metra pogadja u bradu on ne vidi. Ne znam ko bi od nasih se mogao boriti u fnc, Tomo nije za ovo. Mozda Vila, Jun, Hadzovic se vraca u ufc u februaru...
embrace the chaos

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 25 nov 2024, 15:38

Denno je napisao/la:
25 nov 2024, 02:18
Fuerza je napisao/la:
Ilke je napunio gace vec u svlacionici, moglo se vec vidjeti mu na licu prilikom izlaska da ne zeli biti tu. Imao bi sanse da je ostao na nogama, te da je manje koristio telefon prije borbe i odradio pripreme kako treba. Cisto sumnjam da je imao kvalitetne sparinge i studiranje protivnika. Jedini iz te ekipe koji mi je do nekad bio ok, al ako covjek ima dva crnogorca u uglu plus Djus, nah..

Rocky mi se ne svidja pretjerano ali ima srce za borbu, steta sto nije 10god mladji...

Tomo nema gradju za ovaj sport, narocito ne da se bori u 90kg. Mislim da covjek ne moze pravilno ni blok drzati, covjek ga sa 3 metra pogadja u bradu on ne vidi. Ne znam ko bi od nasih se mogao boriti u fnc, Tomo nije za ovo. Mozda Vila, Jun, Hadzovic se vraca u ufc u februaru...
Ilić je po meni dobro počeo, dok nije krenuo u rušenje, pokazao je da je dosta brži od Mirana, ali nije bio siguran u sebe definitivno.
Ma nema od Tome ništa, posebno u modernom MMAu.
Ahmed Vila mi je oduvijek bio zanimljiv, ali za veći uspjeh treba imati sportske sreće, a on je baš nema. Mislim da bi bio dobro pojačanje za FNC, baš sam se pitao zašto ga još nisu potpisali.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.